130
Fly for fun
-
#130 az aibattnak mi az oldala mert nyomatnám azt.. THX -
Boxxx #129 halihoo:D Aki aibatton jatszik, vagy akar csak epp kezdi ott a jatekot, az addoljon nyugodtan^-^ nyappybox a nevem, lv 77 yj. Van magyar guild is, remelhetoleg most nyaron tobben lesznek fent mint eddig -
ROLL30AbandonHo #128 Sziasztok én az Aibatt serveren játszook:D
Nevem:FreeStyleHUN lvl:68:D
-
Pickster #127 KEDVES MAGYAROK !!!
Magyar Flyff private server indult
aki akar jönni játszani az csatlakozzon hamachin ID: DangerousFlyff1 PASS: flyff
ratek: exp/drop 200/200
cash shop itemek és greenek a boltokban
forumunk: http://dangerousflyff.darkbb.com
honlap(elsőnek hamachiba kell bejelentkezni): http://5.90.150.33:8080/
[Admin]Pickster
[GM]ChaosBoy -
szibi012 #126 Halljátok tom hogy égő de nemtom hogy hol lehet kasztot választani lvl 15 után :)
Vki nem segét?:D -
HUNKeny #125 Most mi van??? elmúlt 8:54 és mégsem jó a játék :( -
Axlfan #124 lol,mostmár lvl 53 mage-em,lvl 37 assistom meg van egy lvl 27 acrom :3
Egész jól kihalt ez a Fórum xD -
Axlfan #123 Hi!Ha valakinek van a Kern-en karija,az vegye fel a Lvl 34 Magicianamet,LindsayX3-at,előre is köszi :3 -
rockyboy #122 Hy, én lawolfon játszok, ha valaki ott gamel vegyen fel:
Lv 64 BP neve: JimTerry
Lv 62 BJ neve: xXCrazyAcroXx -
bla129 #121 hy en a kerm serveren vok ha valakit erdekel jatekos neven vok fent es 43 szintu assistom van:P -
Runo #120 Glaphanon vagyok Sweethearth néven, ha valakit érdekel... -
Superhamster #119 Fúúúúúúú de rég írtak ide!! -
Superhamster #118 Anyaaaaaaaa nagyon cool eza game már 20as vok és sokat fogk vele játszani!!!!!!!!!!!!!!! -
Kazuja #117 Hi all! Van vkinek statos Warpon suitja? O_o 75ös rare knight male cula jólenne +str-el. Nem sok eséllye mondjuk h itt találok de próba cseresznye, akinek van ADD or SAY ME Xd jah és Mushpoi server a nevem ott is Kazuja.
na Have Fun!, ha van itt vki szívesen fórumozok
-
Keszike222 #116 Segítség kéne!Elértem ma a 15level-t de nem tudom,hogy hol kell kasztot választani.Valaki segítsen -
Andrejka #115 valaki segítene nincs virus a gépemen de kiírja hogy
"gameguard update was not done scan for virus or make some changes in your pc management program" -
#114 OK majd megnézem
Jah és Kösz -
#113 nállam nem -
#112 nállatok nem csinál olyat, hogyha belépsz, akkor mindent kikapcsol ami épp fut? pl msn, firefox... elég gáz :\ -
#111 lol ide járnak?:)
én is elkezdtem jáccani, lv4 ;) -
Culram #110 Bent a városban vagy a Public Officer mögötti ház. Körülötte egy pár könyv villog. Valahol ot kell lennie, alaposan nézz körül. -
izem #109 a legujabb driver felrakva,és akkor is kékhalál..... -
izem #108 most leszedem a legujabb drivert(ATI radeon 9600) ha ezzel se jo akkor delete -
#107 én tegnap leszedtem tök jol megy és tök jó játék is, csak nincs túl sok magyar, ráadásul a quest-ek is (SZÁMOMRA) eléggé érthetetlenek, néha azt se tudom, hol lehet felvenni feladatot.Plz hhelp! -
izem #106 kék halál nekem is:-(( -
izem #105 én még csak most töltöm le:-((
-
#104 Mikor elidítom a játékot kékhalál, és hibaüzenet van. van valami megoldás hogy ne legyen hiba? -
izem #103 milyen a game? free?
magyar oldal ,küldileirások stb érdekelne -
#102 Én a Lawolfon -
#101 én szoktam.melyik szerveren szoktál lenni? -
#100 Játszik még vele valaki?
-
#99 Sziasztok Flarisban van egy Küldi: a Prologue\Act1(Question begins)
Amit Martinyc-nál lehet megkapni. És abban be kell szerezni és elvinni Mayor of Flarine-nek a Research cost Request Form-ot.
És azt nem tudom hogy hol van.
Kerestem oldalakon de nem találtam semmi pontos Infot.(Vagy legalább egy helyet) -
hPi #98 Na, ez a fórum is jól kihalt... -
hPi #97 Sziasztok,
Hogyan lehet meghatározni a különböző +2, +3, ... tárgyak árát?
-
#96 Szijasztok
Én is az aibatton vagyok, lvl 76 psy
Küldenek egy megerősítést a megadott email címre, 3 órán belül kell rá reagálni.
Asszem... :-) -
eMak #95 Csasztok. Tudna valaki segiteni? az a helyzet hogy most raktam fel a jatekot es es regisztraltam is faszanyossan, az oldalra be is tok jelentkezni de a jatekba nem :( azt irja ki hogy wrong ID :( Talan mashol kell oda regisztralnom? pls help..
-
NagyAce #94 Igen de minden kaakter olyan amivel 1-ével kell ölni 50-en fel fog gyorsulni mert lesz tértámadásod az assistal lehet gyorsan haladni mert 28-stol van neki tértáma... de ne agodj ha most lessu akkor ennél lassabb lesz. -
hPi #93 Szevasztok!
Normális az, hogy valami veszett lassan megy a fejlődés bowacroval? Csúszómászó virágokon próbálok nevelkedni, de száááánalmasan lassú... -
NagyAce #92 Szia mindenki vagyis aki nézi
én is aibaton vok és aki azon van ezeken a neveken találhat meg:
jetine 66-os BP
jetinehun 41-es acro
jetinemerc 35-ös mage és
jeti 26-os mercenary
szép kis csapat :D
ha valaki játszana és magyar :D azt bevesszük a guildunkba edddig 40 tag van benne . -
#91 Hali ! Nyomja valaki Musi serveren?