62
  • T E O
    Nekem egész jól fut böven a medium grafikai részletesség fölött van meg még ami tetszett hogy kiemeljem az az idölassitás közben ahogy mennek a golyok 1 kicsit olyan mátrixos de nagyon jó sztem igen sajnos 642 mega és ilyen rövid a demo egyetértek veletek de remélem a teljes nem lesz ilyen rövid
  • jefferson83
    Nekem se a cikkből loptam a konfigot :P KOKIKO próbáld ki.Szerintem eldöcög, de így az igazi értékeit (a grafikát) a játéknak nemlátod. Ez van.
  • KOKIKO
    ezen elfutna?:p4 2,4 ghz,512ram,gefroce fx 5200 128 rammal elfutna pls erre válaszoljatok
  • Zedas
    A64 3500+ 2Gb 6600GT SLI vel 1024x768-ban csutkára minden fent (volumetric + soft shadows) + 4x FSAA, teljesen folyamatosan fut. Texturát nem tudtam kipróbálni mert a kártyák csak 128Mb-sek, az meg kevés (csak közepes textúrákkal megy).
  • KOKIKO
    nekem elfutna:p4 2,4 ghz,512ram,gefroce fx 5200 128 rammal elfutna pls erre válaszoljatok
  • AvRs Wolfguy
    Ilyen komoly gépem sosse lesz.Erről a paráról le kell mondanom. Ez van
  • Cat 02 #16
    Ezek a képek mind a DEMO-ból vannak ???
    sajna kell hozzá nagyon jüó gép :( nekem viszonylag jó van de azon is csak 640 * 480 -ban ment :(
  • jefferson83
    A Nasanál már dolgoznak egy olyan gép kialakításán amin akadásmentesen fut a demo. Nem sokunknak van ilyen gépe: AMD A64 3500+, 1GB RAM, ATI X800-as, de mint kiderült ez is kevés
  • jefferson83
    "Nálam pl nem volt golyónyom a falon, szörnyü a fegyverek müködése" - Arról a játék nem tehet,hogy nem tudod normálisan futtatni a gémet. Értem ezalatt a full grafikát. Ha lebutítva játszol akkor meg nem kell csodálkozni, hogy nem csillog-villog. Létrát a use gombbal alapesetben asszem "F" használhatod. Én sem tudtam full grafon futtatni mert mihelyst egy ellenség megjelent irtóra akadni kezdett, de azért megnéztem milyen lenne ha...
  • jefferson83
    Az ezzel foglalkozó fórumban sokaknak ez volt a hibája, köztük nekem is. Kodekcsere megoldotta a problémát.
  • Damon
    Nálam egész egyszerűen nem indul. Klikk az ikonra->sötétség pár mp-ig->desktop. Szerintem szoftveres gond lehet, mert a gép egy 2400+, 512MB RAM, 6600GT, SB Live! 5.1, tehát mennie kéne... Valaki tud megoldást? (DX9c fent van)
  • Hedgehunter #11
    A FarCry az a joooooooo....
  • mongoose18
    hát csk annyit mondok hogy áááááááááá
  • Kelta
    Bizonyára én vagyok a béna meg a finnyás, de nekem nem tetszett a demo.
    Nálam pl nem volt golyónyom a falon, szörnyü a fegyverek müködése, és a hangjuk is elég gyengus.
    Grafika szép, de nem egy nagyon nagy kaland...
    jellemzö rám, hogy nem nagyon szoktam fps-t tolni, mert elakadtam, nem tudtam felmászni a létrán :) hogy kell???
    szép és izgis a játék, de nem több mint a többi hasonló
  • Battlefront
    A grafikája gyönyör
    A doom 3 is jó de a felénél már unalmas
  • ZsirosKwork
    "Ezért a felbontást 1024x768-ra visszavettem"

lol
  • jefferson83
    A gépigénye siralmas. A játék tényleg jól meglett csinálva.

Ami tetszett:

-saját árnyék nagyon jó
    -van lábunk a játékban
    -elsőre játszva az ai jó,de egyesek szerint idővel kiismerhető (igaz nem kell 100-szor kivinni)
    -fizika szuper
    -effektek jók pl:bullet-time, falba lövés->szálló por

Ami nem olyan jó:

-10perc és 680 MB- > Hát nem is tudom, aki akar számolgathat.
    -optimalizáció (fullban remélem jobb lesz)
    -nincs véres lábnyom, ha vértócsába lépünk (nekem hiányzik)
    -annyira azért nem paráztam,mint egyesek

Hirtelenjében ennyi.
  • Hedgehunter #5
    En is feltem....Nem jott be.. Ki szeret felni?????
  • onimusha
    én is jól betojtam ki is kapcsoltam a francba
  • dieselG
    Én még nem nyomtam végig a demót, de ellenben a húgom már játszott vele, aki köztudottan finnyás.. mit mondjak, talán soha nem tetszett meg még neki ennyire egy játék, mint a FEAR ;) számomra is nagyon bejövős, max payne + doom + avp hangulat igen jól összekotyvasztott keveréke:P
  • Battlefront
    Végre egy jó játék
  • Battlefront
    A legjobb játék a világon!!!!!!!!
    Semmi sem éri utól a demó egyszerűen gyönyörű s ilyesztő, az első képkockánál halálra fostam magam