F.E.A.R. demó: kipróbáltuk

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

O.
Kattints a logomra! :)

Egy jo bableves sose rossz!!

kRockA
mi a honlapod?

Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.

Hat milyen rovid beszaras!
Jo kis jatek lesz az biztos.
A 600 megaban van mas is nemcsak az SP resz.
Nem ertem miert nem lehet hasznalni?
Parszor vegigvittem de nem olyan mint a multiban. Siman le lehet kaszalni az ellent foleg ha picit bujkalsz hajolgatsz.
A grafika eddigi gamekhez kepest csucsszuper.
Eleg jo gepem van csinaltam par kepet honlapomon megnezhetitek ha erdekel.
A vizes kepet ajanlom figyelmetekbe.
Meghogy szar a grafikaja?<#wow3>
Szar a videokartya max.

Egy jo bableves sose rossz!!

Nekem is 128 megás a kártáy de attól ha felrakod a texturát maxra!! akkor MAXON FOG FUTNI!!!! hiába irja ki a hibát hogy neke nem 256 megás a kártyád!!! szoval nyomd csak fel maxra inditsd ujra a játékot és ne érdekeljen hogy pirossal jelzi hogy "maxra" van feltéve a a beállitás az maxon is fogja magát megmutatani!! csak ennyit akartam!!
SZevasz TESZTELÕ!! nekem is hasonló gépem van csak egy GFX 6800-as és én is mindent maximumra tettem fel és csak akkor szaggatott "kicsit" ha a Soft árnyék bevolt kapcsolva! ha másminden maxon maradva és ezt kikapcsolván tökéletesen folyik mint a vaj!!még a simitások is bevannak nyomatva maxra!! életemben nem láttam ennyire gyönyörû grafikát!! pl a van egy rész ahol egy kis vizet is láthatunk! hát a FAR CRY nagyon messze elbujhat mellette!:)remgegve várom a full verzót:) bár amire kiadják rmeéálem meglesz a 7800 GTX-em is :))) és akkor folyni fog SOFT SHADON is :)jah és "tesztelõ" én nem ATI kártyával tesztelném a gamékat!:)) nem éri meg :)))
Dr4gonlord
Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a legkirályabb, érdemes ilyen kijelentések esetén a számomra szót is odaírni. Bár én mindíg "odarakom", ha esetleg nem lenne ott :D. (Semmi bajom amúgy egyik játékkal sem, de a F.E.A.R-en kívül, a többi nem az én stílusom, a F.E.A.R meg nem jön be).

A F.E.A.R, a Flat out, Gta San Anderas a legkirájabb játék<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>
gyerekek!bõdületes gépigény;de azétr megyeget rendesen high és medium közt!Így is gyönyörû!Mondjuk egy kicsit felállítottam Maximumra:enyhén szólva diavetítés lett belõle!AMD AthlonXP 1800+,1GB DDR RAM 400Mhz,Sapphire Radeon 9600XT 256MB

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Dr4gonlord
Oppardon, dualpost, szeretem az internetem...

Dr4gonlord
Csak engem nem érdekel ez a játék (már láttam menet közben, és nem jött be). Adják ide az UT2007-et és akkor mindenki barát :D:D:D! Mondjuk sajna arra még várni kell egy kicsit, de van egy olyan érzésem, hogy az új UT tömegével fogja lemészárolni a mai tömegesen elõállított FPSeket, mond grafikailag, mind játékbelileg. Igen, szeretem az UT-t, az egyetlen FPS (a Painkiller mellett), ami fentvan a gépemen, és az egyetlen, ami már megjelenés óta fentvan, és mindíg fent is lesz. Semmi bajom a F.E.A.R.-el, attól még, hogy nem jön be, jó játék (gondolom), úgyhogy gg.

Dr4gonlord
Csak engem nem érdekel ez a játék (már láttam menet közben, és nem jött be). Adják ide az UT2007-et és akkor mindenki barát :D:D:D!

jó a játék és kész
Minek ezeket firtatni, mert egy igazi játékost úgyis a hangulatra és csak aztán a grafika és egyebekre add! De ha te szereted a lábnyomaidat nézegetni meg visszarohani a pálya elejére és holtesteket felkutatni akkor rajta! Én inkább játszom! :)

Szerintetek fogják még optimalizálni, nem tud róla vki vmit? Mert így elég gáz hogy erõmû kell a futtatásához!<#wilting>
"en x850xt vel,.. ket giga rammal 3 gigas procival se tettem meg egy jatekot se 1024 nel feljebb.. minek????"

1. mert szebb.
2. mert megtehetem.
3. mert a 17-19-es TFT-k natív felbontása 1280x1024.

dugulás, víz, gáz fûtés..... hehehe :)
Hehe :) A Duke Nukemben volt véres lábnyom. És 16MB rammal vígan futkorászott :))) Inkább csak nem volt kedvük megcsinálni.

Azért ez annyira nem lenne gáz. Azért is hiányoltam mert valamelyik játékban láttam (talán GTA már nemtudom). Azt nem mondom, hogy maradjon ott egy idõ után nyugodtan eltûnhet :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

CSOCSO
"-nincs véres lábnyom, ha vértócsába lépünk (nekem hiányzik)"

iken.. es akkor ha ilyen is lenne meg olyan is... es a 2 giga ram se lenne eleg.. igy is keves 1 gig amert swappol ( mondjuk en nemtom.. csak olvastam)
CSOCSO
hat az szerintem is lol..
en x850xt vel,.. ket giga rammal 3 gigas procival se tettem meg egy jatekot se 1024 nel feljebb.. minek????

Nagyon tuti game, akinek nem tetszik az vagy vegyen egy új videókarit, vagy maradjon az aknakeresõnél. A sebességérõl csak annyit, hogy egy közepes vidkarin a medium beállítás tökéletesen fut. Szerintem ez okés. (p4-3K/GF6600GT)
A codec uninstall és install megoldotta a problémát.
Köszönöm a segítséget!
Nem is tudom már mit használtam. Kezdésképpen töröld a kodekpakkot és próbáld ki úgy. Szerintem nekem is így lett jó. mondjuk én elég sokat próbálkoztam vele több kodekkel. Kivittem egyszer a demót és töröltem is kodekestõl együtt.

Megfelelõ kodeket keress és jó lesz.

Hali!

Úgy látom elég sokatoknak elindult fennakadás nélkül, nálam pl. a config.exe-t elindítva az Options fülnél be kell check-olnom a "Disable Sound" és a "Disable Music" opciókat, elindult ugyan, így viszont nincs hangom. A hangkari támogatja az Advanced EAX-et is.

Nem beszélve arról, hogy a játékban eltûnnek a falak mindjárt az elején ill. néhol át tudok menni rajtuk, aztán leesek a mélybe, a video driver 77.72-es, na ez mitõl van??

Azért egy P4 2.8GHz, GeForce 6800 GT, SB Live 24bit 7.1-es konfiggal illõ lenne
indulnia hanggal és jó grafikával.
Kezdek kiábrándulni belõle, és visszatérek a Far Cry-hoz, aztán mérgemben végignyomom harmadszor is realisztikon...

Nem vágom én ezt. Valakinek ötlete?
Miért ne használj codec packot - 15 oldalas topic...

'antifasiszta is einstein or LAMA?'<#lama><#lama><#lama><#wilting><#wilting>
Milyen kodeket javasolsz? Én ACEMCP603PRO-t használok.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

pff ez az antifasz nagyon okos egy ember. 1 értelmes hozzászólása se volt még egész sg-n<#gun>
Tomo15
szerintem is <#lama>
Nekem tök jól megy.(AMD 64 2520MHz-en,1GB ram,6800GT 420/1170MHz-en)Fullon van minden még egyszer a játék figyelmeztetett is a beállításoknál,hogy ez egy high end feature és lelassul az egész ha így hagyom de semmi.Minden a full-fullra van rakva, minden komolyan.Néha meg-meg akad de semmi különös.Értem ez alatt,hogy amikor sokan vannak körülöttem akkor egy pillanatra megtorpan.A teljes game szerintem tök jó lesz.

<#taps><#bohoc><#lama>
Antifasiszta
commondor64 (az 64 bite amds procis lehet, nem?) az normál graf?

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Tomo15
Probáld ki vmi normál grafon! nagyon állat nekem semmit nem akadozott.
gyenge????? <#kerdes> az egyik legjobb grafikával rendelkezö játék ember!
Antifasiszta
grafikailag elég gyengére sikerült

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

[HUN]PAStheLoD
Vajon gef4-el meg 2500+ -al és fél giga rammal érdmes megpróbálni? Vagy max. a menü fog futni 20 fps-el ? :]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

még az elejefelé egy a folyosót elzáró falnak dölt szekrény alatt kúszva menekült fedezékbe az ellen. ezen kicsit meglepõdtem :) (az összképen csak az rontott, h átugrani egyszerûbb lett volna :))
KOKIKO: elfutna de a videókárty miatt nem biztos
nekem celeronr 2.4 512 ddr és geforce fx 5600 -van és 640 * 480 -ban a néha akad

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SB Audigy kártyám van és tök néma volt a játék, már az intróknál is :( így nem sikerült összefosatnom magam vele

Nekem egész jól fut böven a medium grafikai részletesség fölött van meg még ami tetszett hogy kiemeljem az az idölassitás közben ahogy mennek a golyok 1 kicsit olyan mátrixos de nagyon jó sztem igen sajnos 642 mega és ilyen rövid a demo egyetértek veletek de remélem a teljes nem lesz ilyen rövid
Nekem se a cikkbõl loptam a konfigot :P KOKIKO próbáld ki.Szerintem eldöcög, de így az igazi értékeit (a grafikát) a játéknak nemlátod. Ez van.

ezen elfutna?:p4 2,4 ghz,512ram,gefroce fx 5200 128 rammal elfutna pls erre válaszoljatok
A64 3500+ 2Gb 6600GT SLI vel 1024x768-ban csutkára minden fent (volumetric + soft shadows) + 4x FSAA, teljesen folyamatosan fut. Texturát nem tudtam kipróbálni mert a kártyák csak 128Mb-sek, az meg kevés (csak közepes textúrákkal megy).

nekem elfutna:p4 2,4 ghz,512ram,gefroce fx 5200 128 rammal elfutna pls erre válaszoljatok
<#ijedt>Ilyen komoly gépem sosse lesz.<#wow1>Errõl a paráról le kell mondanom. Ez van

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Ezek a képek mind a DEMO-ból vannak ???
sajna kell hozzá nagyon jüó gép :( nekem viszonylag jó van de azon is csak 640 * 480 -ban ment :(

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#nyes>A Nasanál már dolgoznak egy olyan gép kialakításán amin akadásmentesen fut a demo. Nem sokunknak van ilyen gépe: AMD A64 3500+, 1GB RAM, ATI X800-as, de mint kiderült ez is kevés <#hehe>

"Nálam pl nem volt golyónyom a falon, szörnyü a fegyverek müködése" - Arról a játék nem tehet,hogy nem tudod normálisan futtatni a gémet. Értem ezalatt a full grafikát. Ha lebutítva játszol akkor meg nem kell csodálkozni, hogy nem csillog-villog. Létrát a use gombbal alapesetben asszem "F" használhatod. Én sem tudtam full grafon futtatni mert mihelyst egy ellenség megjelent irtóra akadni kezdett, de azért megnéztem milyen lenne ha...

Az ezzel foglalkozó fórumban sokaknak ez volt a hibája, köztük nekem is. Kodekcsere megoldotta a problémát.

Oldal 1 / 2Következő →