F.E.A.R. demó: kipróbáltuk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kattints a logomra! :)
Egy jo bableves sose rossz!!
Jo kis jatek lesz az biztos.
A 600 megaban van mas is nemcsak az SP resz.
Nem ertem miert nem lehet hasznalni?
Parszor vegigvittem de nem olyan mint a multiban. Siman le lehet kaszalni az ellent foleg ha picit bujkalsz hajolgatsz.
A grafika eddigi gamekhez kepest csucsszuper.
Eleg jo gepem van csinaltam par kepet honlapomon megnezhetitek ha erdekel.
A vizes kepet ajanlom figyelmetekbe.
Meghogy szar a grafikaja?<#wow3>#wow3>
Szar a videokartya max.
Egy jo bableves sose rossz!!
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
1. mert szebb.
2. mert megtehetem.
3. mert a 17-19-es TFT-k natív felbontása 1280x1024.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
iken.. es akkor ha ilyen is lenne meg olyan is... es a 2 giga ram se lenne eleg.. igy is keves 1 gig amert swappol ( mondjuk en nemtom.. csak olvastam)
en x850xt vel,.. ket giga rammal 3 gigas procival se tettem meg egy jatekot se 1024 nel feljebb.. minek????
Köszönöm a segítséget!
Úgy látom elég sokatoknak elindult fennakadás nélkül, nálam pl. a config.exe-t elindítva az Options fülnél be kell check-olnom a "Disable Sound" és a "Disable Music" opciókat, elindult ugyan, így viszont nincs hangom. A hangkari támogatja az Advanced EAX-et is.
Nem beszélve arról, hogy a játékban eltûnnek a falak mindjárt az elején ill. néhol át tudok menni rajtuk, aztán leesek a mélybe, a video driver 77.72-es, na ez mitõl van??
Azért egy P4 2.8GHz, GeForce 6800 GT, SB Live 24bit 7.1-es konfiggal illõ lenne
indulnia hanggal és jó grafikával.
Kezdek kiábrándulni belõle, és visszatérek a Far Cry-hoz, aztán mérgemben végignyomom harmadszor is realisztikon...
Nem vágom én ezt. Valakinek ötlete?
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
nekem celeronr 2.4 512 ddr és geforce fx 5600 -van és 640 * 480 -ban a néha akad
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
sajna kell hozzá nagyon jüó gép :( nekem viszonylag jó van de azon is csak 640 * 480 -ban ment :(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ