62
-
Szikorarobi #62 O.
Kattints a logomra! :)
-
#61 mi a honlapod? -
Szikorarobi #60 Hat milyen rovid beszaras!
Jo kis jatek lesz az biztos.
A 600 megaban van mas is nemcsak az SP resz.
Nem ertem miert nem lehet hasznalni?
Parszor vegigvittem de nem olyan mint a multiban. Siman le lehet kaszalni az ellent foleg ha picit bujkalsz hajolgatsz.
A grafika eddigi gamekhez kepest csucsszuper.
Eleg jo gepem van csinaltam par kepet honlapomon megnezhetitek ha erdekel.
A vizes kepet ajanlom figyelmetekbe.
Meghogy szar a grafikaja?
Szar a videokartya max. -
gabesztx #59 Nekem is 128 megás a kártáy de attól ha felrakod a texturát maxra!! akkor MAXON FOG FUTNI!!!! hiába irja ki a hibát hogy neke nem 256 megás a kártyád!!! szoval nyomd csak fel maxra inditsd ujra a játékot és ne érdekeljen hogy pirossal jelzi hogy "maxra" van feltéve a a beállitás az maxon is fogja magát megmutatani!! csak ennyit akartam!! -
gabesztx #58 SZevasz TESZTELŐ!! nekem is hasonló gépem van csak egy GFX 6800-as és én is mindent maximumra tettem fel és csak akkor szaggatott "kicsit" ha a Soft árnyék bevolt kapcsolva! ha másminden maxon maradva és ezt kikapcsolván tökéletesen folyik mint a vaj!!még a simitások is bevannak nyomatva maxra!! életemben nem láttam ennyire gyönyörű grafikát!! pl a van egy rész ahol egy kis vizet is láthatunk! hát a FAR CRY nagyon messze elbujhat mellette!:)remgegve várom a full verzót:) bár amire kiadják rmeéálem meglesz a 7800 GTX-em is :))) és akkor folyni fog SOFT SHADON is :)jah és "tesztelő" én nem ATI kártyával tesztelném a gamékat!:)) nem éri meg :))) -
#57 Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a legkirályabb, érdemes ilyen kijelentések esetén a számomra szót is odaírni. Bár én mindíg "odarakom", ha esetleg nem lenne ott :D. (Semmi bajom amúgy egyik játékkal sem, de a F.E.A.R-en kívül, a többi nem az én stílusom, a F.E.A.R meg nem jön be). -
Battlefront #56 A F.E.A.R, a Flat out, Gta San Anderas a legkirájabb játék -
Belucz #55 gyerekek!bődületes gépigény;de azétr megyeget rendesen high és medium közt!Így is gyönyörű!Mondjuk egy kicsit felállítottam Maximumra:enyhén szólva diavetítés lett belőle!AMD AthlonXP 1800+,1GB DDR RAM 400Mhz,Sapphire Radeon 9600XT 256MB -
#54 Oppardon, dualpost, szeretem az internetem... -
#53 Csak engem nem érdekel ez a játék (már láttam menet közben, és nem jött be). Adják ide az UT2007-et és akkor mindenki barát :D:D:D! Mondjuk sajna arra még várni kell egy kicsit, de van egy olyan érzésem, hogy az új UT tömegével fogja lemészárolni a mai tömegesen előállított FPSeket, mond grafikailag, mind játékbelileg. Igen, szeretem az UT-t, az egyetlen FPS (a Painkiller mellett), ami fentvan a gépemen, és az egyetlen, ami már megjelenés óta fentvan, és mindíg fent is lesz. Semmi bajom a F.E.A.R.-el, attól még, hogy nem jön be, jó játék (gondolom), úgyhogy gg. -
#52 Csak engem nem érdekel ez a játék (már láttam menet közben, és nem jött be). Adják ide az UT2007-et és akkor mindenki barát :D:D:D! -
Battlefront #51 jó a játék és kész -
atlaimond #50 Minek ezeket firtatni, mert egy igazi játékost úgyis a hangulatra és csak aztán a grafika és egyebekre add! De ha te szereted a lábnyomaidat nézegetni meg visszarohani a pálya elejére és holtesteket felkutatni akkor rajta! Én inkább játszom! :) -
Gili #49 Szerintetek fogják még optimalizálni, nem tud róla vki vmit? Mert így elég gáz hogy erőmű kell a futtatásához! -
BiroAndras #48 "en x850xt vel,.. ket giga rammal 3 gigas procival se tettem meg egy jatekot se 1024 nel feljebb.. minek????"
1. mert szebb.
2. mert megtehetem.
3. mert a 17-19-es TFT-k natív felbontása 1280x1024. -
sanyo1212 #47 dugulás, víz, gáz fűtés..... hehehe :) -
Yamee #46 Hehe :) A Duke Nukemben volt véres lábnyom. És 16MB rammal vígan futkorászott :))) Inkább csak nem volt kedvük megcsinálni. -
jefferson83 #45 Azért ez annyira nem lenne gáz. Azért is hiányoltam mert valamelyik játékban láttam (talán GTA már nemtudom). Azt nem mondom, hogy maradjon ott egy idő után nyugodtan eltűnhet :) -
#44 "-nincs véres lábnyom, ha vértócsába lépünk (nekem hiányzik)"
iken.. es akkor ha ilyen is lenne meg olyan is... es a 2 giga ram se lenne eleg.. igy is keves 1 gig amert swappol ( mondjuk en nemtom.. csak olvastam) -
#43 hat az szerintem is lol..
en x850xt vel,.. ket giga rammal 3 gigas procival se tettem meg egy jatekot se 1024 nel feljebb.. minek????
-
tz19 #42 Nagyon tuti game, akinek nem tetszik az vagy vegyen egy új videókarit, vagy maradjon az aknakeresőnél. A sebességéről csak annyit, hogy egy közepes vidkarin a medium beállítás tökéletesen fut. Szerintem ez okés. (p4-3K/GF6600GT) -
Tron #41 A codec uninstall és install megoldotta a problémát.
Köszönöm a segítséget! -
jefferson83 #40 Nem is tudom már mit használtam. Kezdésképpen töröld a kodekpakkot és próbáld ki úgy. Szerintem nekem is így lett jó. mondjuk én elég sokat próbálkoztam vele több kodekkel. Kivittem egyszer a demót és töröltem is kodekestől együtt. -
jefferson83 #39 Megfelelő kodeket keress és jó lesz. -
Tron #38 Hali!
Úgy látom elég sokatoknak elindult fennakadás nélkül, nálam pl. a config.exe-t elindítva az Options fülnél be kell check-olnom a "Disable Sound" és a "Disable Music" opciókat, elindult ugyan, így viszont nincs hangom. A hangkari támogatja az Advanced EAX-et is.
Nem beszélve arról, hogy a játékban eltűnnek a falak mindjárt az elején ill. néhol át tudok menni rajtuk, aztán leesek a mélybe, a video driver 77.72-es, na ez mitől van??
Azért egy P4 2.8GHz, GeForce 6800 GT, SB Live 24bit 7.1-es konfiggal illő lenne
indulnia hanggal és jó grafikával.
Kezdek kiábrándulni belőle, és visszatérek a Far Cry-hoz, aztán mérgemben végignyomom harmadszor is realisztikon...
Nem vágom én ezt. Valakinek ötlete? -
Yv@n #37 Miért ne használj codec packot - 15 oldalas topic... -
KOKIKO #36 'antifasiszta is einstein or LAMA?' -
YaniMan #35 Milyen kodeket javasolsz? Én ACEMCP603PRO-t használok. -
mongoose18 #34 pff ez az antifasz nagyon okos egy ember. 1 értelmes hozzászólása se volt még egész sg-n -
#33 szerintem is -
Derapo #32 Nekem tök jól megy.(AMD 64 2520MHz-en,1GB ram,6800GT 420/1170MHz-en)Fullon van minden még egyszer a játék figyelmeztetett is a beállításoknál,hogy ez egy high end feature és lelassul az egész ha így hagyom de semmi.Minden a full-fullra van rakva, minden komolyan.Néha meg-meg akad de semmi különös.Értem ez alatt,hogy amikor sokan vannak körülöttem akkor egy pillanatra megtorpan.A teljes game szerintem tök jó lesz. -
RpPRO #31 -
#30 commondor64 (az 64 bite amds procis lehet, nem?) az normál graf? -
#29 Probáld ki vmi normál grafon! nagyon állat nekem semmit nem akadozott. -
T E O #28 gyenge????? az egyik legjobb grafikával rendelkezö játék ember! -
#27 grafikailag elég gyengére sikerült -
#26 Vajon gef4-el meg 2500+ -al és fél giga rammal érdmes megpróbálni? Vagy max. a menü fog futni 20 fps-el ? :] -
FTeR #25 még az elejefelé egy a folyosót elzáró falnak dölt szekrény alatt kúszva menekült fedezékbe az ellen. ezen kicsit meglepődtem :) (az összképen csak az rontott, h átugrani egyszerűbb lett volna :)) -
Cat 02 #24 KOKIKO: elfutna de a videókárty miatt nem biztos
nekem celeronr 2.4 512 ddr és geforce fx 5600 -van és 640 * 480 -ban a néha akad -
lokko #23 SB Audigy kártyám van és tök néma volt a játék, már az intróknál is :( így nem sikerült összefosatnom magam vele