381
-
dav1d #59 Csináltam egy banert:
-
dav1d #58 Sajnálom őt...
-
rolcsi01 #57 Ja persze én is azt mondanám
Én kötözködök? Legalább feldobtam egy témát. Hogy legyen miről FÓRUMOZNI!
peace -
dav1d #56 Egy rosszul sikerült teszt
-
#55 Nem értem, ki beszélt rólad.
Akiről szó van, valszeg tudja is.
Te csak simán kötözni jöttél. -
rolcsi01 #54 Ha visszaolvastal volna máris tudnád hogy nem a Mercedesnek szurkolok -
dav1d #53 pillanat... -
#52 nemakarok beleszolni de nekem pl egy nagy G-PORTAL logo jöncsak ki... -
#51 -
dav1d #50 RALF!
-
#49 -
#48 mibaj egy rossz szót se szoltam vagyha igen akkor mondcsak nyugodtan -
dav1d #47 láttam már a véleményem: VÁLTOZATLAN -
#46 Hogy idejött a sok mercibérenc fikázódni!
lol -
#45 És a falra kenődés... -
#43 Érdemes ujra megnézni hallgatni.. -
rolcsi01 #42 Nojó, legyen igazad. Ennyire azért nem vagyok fanatik, hogy minden mozzanatra emlékezzek. Csak úgy megütötte a fülemet. -
dav1d #41 nem pánikolt be... Nézd meg jobban azt a futamot :
-ment Fisichella mögött aki lassabb volt nála.
a boxkiálása után ismét utolérte Fisichellát
ezek után Klien is feltartotta.Közben üldözte Kimi és Montoya is.
Amugy nem volt az nagy hiba csak nagyon kicsit ért neki a kerék falnak dehát ez van.Hibázott mint Kimi európában. -
#40 Hogy egy kicsit képbenlégy:
A Minardi istálló vezetője, Paul Stoddart, aki komoly szerepet vállal a csapatok ötleteinek összegyűjtésében a 2008-as évadra nézve, elmondta, hogy már igen közel állnak ahhoz, hogy elküldjék javaslataikat a Nemzetközi Automobil Szövetség részére.
„Már teljesen készen vagyunk azzal a listával, mely azokat a javaslatokat tartalmazza, melyek nem egyeznek meg a FIA által kiírt ötletekkel.” – mondta.
„A 2004-es autók leszorítóerejéből 30%-ot szeretnénk lecsípni, körülbelül olyan szinten szeretnénk folytatni, ahogy az idei évben kezdtünk. A mechanikai tapadást növelni szeretnénk, így a slick gumik bejöhetnének, azonban ha egy beszállító lenne, akkor a konstrukció, és az összetétel egy jól behatárolt határon belül mozoghatna.”
A hírek szerint a csapatok javaslatai a következőket is tartalmazzák:
- egyetlen specifikációjú száraz abroncs minden versenyhétvégére
- Maximálisan hét egységesített sebességfokozat használat, ám a csapatok saját maguknak építhetnek váltóművet
- A drága alapanyagok korlátozott használata
- A kipörgésgátló tiltása
- Visszatérés a kerékcserére
Stoddart úgy gondolja, hogy a 2008-as szabálycsomag elfogadására a Nemzetközi Automobil Szövetségnek (FIA) lesz elég ideje, így akár el is tudják hárítani a rivális széria indulását, melyet a szervezők 2008-ra terveztek.
„A Formula-1-nek nincsen szüksége problémákra, megoldásra azonban annál inkább.” – mondta Stoddart. „2008-tól is csak egy bajnokságra van szükségünk, és én nagyon bízom benne, hogy ez a FIA Formula-1-es Világbajnokág lesz, azonban ez csak akkor fordulhat elő, ha óvatosan kezeljük a helyzetet 2008-ig.” -
rolcsi01 #39 Hát azért annyira nem hogy bepánikoljon és felkenődjön a falra... -
#38 Hát igen. Most elég jól megy a Renault-nak(!! :-) ), de majd meglátjuk jövőre mennyire lesznek jók. -
rolcsi01 #37 Mivel már V8-as motorok lesznek az autóban valószínű, hogy sokminden máson is változtatni fognak - sajnos (aerodinamika, súlyelosztás,...) -
dav1d #36 ja amikor Fisichella sokkal lassabb volt Alonsonál és állandóan feltartotta ? Tudom már... -
#35 Új autót? Hogyhogy? És milyet? -
rolcsi01 #34 Most elcseszted, mert nem írtad hogy csak Renault fanok írhatnak a topikba
Alonsonak nagyon hamar fejébe szállt a dicsőség - emlékezzünk csak az ominózus "what shall I do now" segélykiáltására Briattore-hoz (lehet hogy nem így kell írni), amikor Fisichella 1x elékerült. A Renault amúgy nem rossz ezéven, de jövőre úgyis új autót kell építeni minden csapatnak (V8). -
#33 Akkor te is mehetsz. -
#32 Azért egy autómárkát illik tudni leírni. -
rolcsi01 #31 csatlakozom -
#30 majd jövöre vissza jövök -
dav1d #29 akkor el is mehetsz innen -
dav1d #28 És "Team Mild Seven" az meg mi? :)
A csapat neve : Mild Seven Renault F1 Team :) -
#27 utálom a rönót :D
FORZA FERRARI ! -
dav1d #26 hy all! -
#25 Én mindig is úgy voltam vele, hogy Renaulth. De mostmár figyelek rá, hogy Renault legyen. De szerintem a csapatról kéne beszélni, nem rólam.... -
#24 -
#23 Renaulth? -
#22 sikerült jól leírnod -
#21 Mér nézlek hülyének? Ne vitázzunk már. Te nyitottál a McLaren-ről, én meg a Renault-ról.
Nem veszekedni nyitottam a topikot! -
#20 "Akkor át is nevezheted ha ennyire értesz hozzá." :DDDDDDD még őnéz hülyének istenem... de jót nevettem mais rajtad -
#19 Vagy renolsz.