381
-
#100 Igen, köszönjük.
Szerencsére ez még csak néhány tucatszor jelent meg itt a fórumon.
A teszt azonban nem ír arról, ha egy-két betűt beszúrsz még. -
#99 És teszt kimutatta, hogy tök mind1, milyen sorrendbe vanna írva a betűk a szavakba, az a lényeg, hogy az 1. és az utolsó stimmeljen! -
#98 Ha nem is akarsz normálisan írni, akkor ok.
Csak szerintem ez igénytelenség. -
dav1d #97 Azt nézd hogy mit írok és ne azt hogy hogyan. -
#96 Mert ha úgy írod, így olvasom: rönóot. -
dav1d #95 miért zavar az az egy o téged annyira? -
#94 És nem is a "fikázzuk a Rebault-t" topic.
Tanuld már meg helyesen leírni! -
#93 Te meg simán folytatnád. -
dav1d #92 tetszik a banner -
#91 -
dav1d #90 Amugy ez nem a fikázuk a Renault-ot topik... -
dav1d #89 Te kezdted már megint a kötözködést. -
dav1d #88 én ott voltam és nem emlékszem ilyenre. -
#87 Te is?! -
#85 Azt hiszed-e, hogy a gumiban vagy? -
#84 nagyképü alonzoak-e vatytok -
G_ArchAngel #83 Lehet, főleg a Ringen, őrjöngött, tapsolt, röhögött mindenki, aki látta, hogy Alonso legyalulja a kerékvetőt az első kanyarban...
tudom, magyar mentalitás... -
#82 Hohó. Már benne vagyunk a Top10-be is. -
#81 Az állandóan feltartotta dolog szerintem úgy volt, hogy utolérte, megkérdezte mit csináljon, aztán nemsokkal később hibázott. -
#80 Kb. Nem elég neki simán vitázni, mindig be kell szólni mellette. Érdekes ember.
Amit írtál annak semmi köze nem volt a McLarenhez az ég világon, ez csak egy tény volt, dehát nehéz elfogadni az igazságot. -
#79 Nem más. Nem azért nem előzte meg mert nem merte, hanem mert nem tudta. A személyeskedésedet meg elrakhatod nyugodtan, bár ahogy látam te eléggé flémszító ember vagy. -
dav1d #78 Más dolog megelőzni a csapatársad mint megelőzni egy másik pilótát.Mert ha kilökte volna az elég ciki lett volna.Amugy ajánlom az #46-os hozászólás gondos elolvasását. -
#77 ujabb kedvenc topic ;) -
#76 Ja és Alonso nem bírta megelőzni annak ellenére hogy majdnem 1 mpvel lassabb volt körönként Fisichella ... Hm. -
#75 Ez? -
dav1d #74 nm -
dav1d #73 ez a kedvenc betütipusom :) -
#72 Nah, úgy látszik ezt jobban szeretik mint a McLaren-t.
Jók a képek.
dav1d: Köszi a leírást. -
#71 :DD -
#70 jáj de gizda az a betűtípus :\ -
#69 köszi -
#68 Hajrá Baumgartner -
dav1d #67 -
dav1d #66 ne spamelj -
#65 hülye renault -
dav1d #64 Ez a csapat a Benettonból alakult ki akik 2001-ben Renault motorokkal versenyeztek.Akkoriban a két versenyzőjük Jenson Button és Giancarlo Fisichella volt.A Renault 2002-ben úgy döntött hogy felvásárolja őket és saját gyári csapatot alakít.A 2002 es szezonban Buttont és Trullit válosztották pilótának míg a tesztpilóta Alonso volt.Sajnos az első bemutatkozásuk nem sikerült túl fényesre.Sok volt a müszaki hiba és az autó sem volt gyors.A következő szezonra Buttont lecserélték Alonsora.Az első sikert a 2003-as szezon hozta amikor is a Maláy nagydíjon megszerezték az első és a második rajtkockát és a futamot sikerült a 3. az 5. és helyen befejezni.A legnagyobb siker viszont az volt amikor a Hungaróringen Schumachert lekörözve megszerezték első győzelmüket.A 2004-es szezonra több vetélytársuk is jelentőssen legyengült így sokáig a csapatpontversenyben a másodikak voltak , de Trulli miután összeveszett a csapatfőnőkével Biattoréval , szezon közben átigazolt a Toyotához.Sajnos Flavio elkövette azt a bakit hogy Alonso mellé Villeneuve-ot ültette aki a hátralevő futamokon nem tudot pontot szerezni a francia csapatnak , és ezért az évközben egyre jobban erösődő Bar Honda megelőzte őket.Igy év végén a csapatösszetettben a harmadik helyen végeztek... -
dav1d #63 rendben kezdem a mesét... -
dav1d #62 Itt is ugyan akkora méret -
#61 nah ha már belekezdett vki a topiknyitásba , akkor meséljen má egy kicsit a csapat múltjárol , ha lehet akkor ne 1-2 mondatot pls -
#60 kicsit nagy a bráner, nem?