381
  • Lteebee
    Igen, köszönjük.
    Szerencsére ez még csak néhány tucatszor jelent meg itt a fórumon.

A teszt azonban nem ír arról, ha egy-két betűt beszúrsz még.
  • Duddits
    És teszt kimutatta, hogy tök mind1, milyen sorrendbe vanna írva a betűk a szavakba, az a lényeg, hogy az 1. és az utolsó stimmeljen!
  • Lteebee
    Ha nem is akarsz normálisan írni, akkor ok.

Csak szerintem ez igénytelenség.
  • dav1d
    Azt nézd hogy mit írok és ne azt hogy hogyan.
  • Lteebee
    Mert ha úgy írod, így olvasom: rönóot.
  • dav1d
    miért zavar az az egy o téged annyira?
  • Lteebee
    És nem is a "fikázzuk a Rebault-t" topic.

Tanuld már meg helyesen leírni!
  • Lteebee
    Te meg simán folytatnád.
  • dav1d
    tetszik a banner
  • Duddits
  • dav1d
    Amugy ez nem a fikázuk a Renault-ot topik...
  • dav1d
    Te kezdted már megint a kötözködést.
  • dav1d
    én ott voltam és nem emlékszem ilyenre.
  • Duddits
    Te is?!
  • Lteebee
    Azt hiszed-e, hogy a gumiban vagy?
  • báttyó02
    nagyképü alonzoak-e vatytok
  • G_ArchAngel #83
    Lehet, főleg a Ringen, őrjöngött, tapsolt, röhögött mindenki, aki látta, hogy Alonso legyalulja a kerékvetőt az első kanyarban...

tudom, magyar mentalitás...
  • Duddits
    Hohó. Már benne vagyunk a Top10-be is.
  • Lteebee
    Az állandóan feltartotta dolog szerintem úgy volt, hogy utolérte, megkérdezte mit csináljon, aztán nemsokkal később hibázott.
  • rezsofiz
    Kb. Nem elég neki simán vitázni, mindig be kell szólni mellette. Érdekes ember.
    Amit írtál annak semmi köze nem volt a McLarenhez az ég világon, ez csak egy tény volt, dehát nehéz elfogadni az igazságot.
  • PupákZoliag
    Nem más. Nem azért nem előzte meg mert nem merte, hanem mert nem tudta. A személyeskedésedet meg elrakhatod nyugodtan, bár ahogy látam te eléggé flémszító ember vagy.
  • dav1d
    Más dolog megelőzni a csapatársad mint megelőzni egy másik pilótát.Mert ha kilökte volna az elég ciki lett volna.Amugy ajánlom az #46-os hozászólás gondos elolvasását.
  • PeeTeR
    ujabb kedvenc topic ;)
  • rezsofiz
    Ja és Alonso nem bírta megelőzni annak ellenére hogy majdnem 1 mpvel lassabb volt körönként Fisichella ... Hm.
  • Duddits
    Ez?
  • dav1d
    nm
  • dav1d
    ez a kedvenc betütipusom :)
  • Duddits
    Nah, úgy látszik ezt jobban szeretik mint a McLaren-t.

Jók a képek.

dav1d: Köszi a leírást.
  • geri15
    :DD
  • Laky
    jáj de gizda az a betűtípus :\
  • gabber_saviola
    köszi
  • Taranov
    Hajrá Baumgartner
  • dav1d
  • dav1d
    ne spamelj
  • akyyy
    hülye renault
  • dav1d
    Ez a csapat a Benettonból alakult ki akik 2001-ben Renault motorokkal versenyeztek.Akkoriban a két versenyzőjük Jenson Button és Giancarlo Fisichella volt.A Renault 2002-ben úgy döntött hogy felvásárolja őket és saját gyári csapatot alakít.A 2002 es szezonban Buttont és Trullit válosztották pilótának míg a tesztpilóta Alonso volt.Sajnos az első bemutatkozásuk nem sikerült túl fényesre.Sok volt a müszaki hiba és az autó sem volt gyors.A következő szezonra Buttont lecserélték Alonsora.Az első sikert a 2003-as szezon hozta amikor is a Maláy nagydíjon megszerezték az első és a második rajtkockát és a futamot sikerült a 3. az 5. és helyen befejezni.A legnagyobb siker viszont az volt amikor a Hungaróringen Schumachert lekörözve megszerezték első győzelmüket.A 2004-es szezonra több vetélytársuk is jelentőssen legyengült így sokáig a csapatpontversenyben a másodikak voltak , de Trulli miután összeveszett a csapatfőnőkével Biattoréval , szezon közben átigazolt a Toyotához.Sajnos Flavio elkövette azt a bakit hogy Alonso mellé Villeneuve-ot ültette aki a hátralevő futamokon nem tudot pontot szerezni a francia csapatnak , és ezért az évközben egyre jobban erösődő Bar Honda megelőzte őket.Igy év végén a csapatösszetettben a harmadik helyen végeztek...
  • dav1d
    rendben kezdem a mesét...
  • dav1d
    Itt is ugyan akkora méret
  • gabber_saviola
    nah ha már belekezdett vki a topiknyitásba , akkor meséljen má egy kicsit a csapat múltjárol , ha lehet akkor ne 1-2 mondatot pls
  • lamase
    kicsit nagy a bráner, nem?