381
  • dav1d
    mondjuk én meg úgy vagyok vele hogy inkább egy stilusos spanyol mint egy halál unalmas finn.
  • dav1d
    Ez csak kamu , szerintem nem hiszem hogy ezen kellene annyira fenakadnia az embereknek.
  • Lteebee
    A magyarok imádják a német autókat, a bmw meg ugye nem szerepel túl jól(eddig).

Ott van briatore, meg alonso, akiknek a magatartásába bele lehet kötni.
    Eddig schumachert kellett fikázni, merthát ugye valakit kell.

Jelenleg a renault a második legjobb csapat, évelején meg a legjobb volt.
    Tehát ha a merci nyerne végül, akkor ők csak az évvégi sikereiknek köszönhetnék.
  • G_ArchAngel #137
    Marha kis csapat lehet, mikor a világon talán a Renault-nak van a a legtöbb és legsokfélébb csapata és bajnoksága...
    Nem sajnálnám annyira, azt a gyárat ami évek óta az eladási listák élén van - van ott pénz sportra, csak nem villogtatják, olyan nyíltan, mint a Ferrari vagy Toyota...
  • G_ArchAngel #136
    a Reanult-val nincs baja annyi embernek, Alonso és főképp Biatore nem szimpatikus az embereknek - inkább legyen a pilóta egy csendes alkoholista, mint egy nagyképű spanyol vagy egy össze-vissza hazudozó olasz...
  • dav1d
    kis csapat , és túl sikeres.
  • Duddits
    Nem tom! Biztos azért, mert félnek bevallani, hogy jobb a Renault.
  • dodgecharger
    miért vannak rossz véleménnyel a Renaultról szerintetek?
    Mindig aztmondják hogy csak az éveleji sikereikből élnek, meg a szerencséből
  • Duddits
    Én is! Bár Webber rekordot döntött...
  • dav1d
    Remélem ez a mi pályánk lessz!
  • Duddits
    Ez mégjobb. :-)
  • dav1d
  • Duddits
  • dav1d
  • dav1d
  • dav1d
    én elégedett vagyok most 100%ig :D
  • Duddits
    Éljen a Rönó!
  • dav1d
    az lett :)
  • dav1d
    Remélem jó futam lessz...
  • f2d
    Na majd most, ezt a pályát senkisem ismeri.
  • Duddits
  • dav1d
    nem tom :D
  • Istencsászár
    lol kiez az állat?
  • dav1d

:DDDD
  • dav1d
    egyedül posztereket vittem...
  • dav1d
    azt nem néztem mit lehet nyerni , a fene :)
  • Duddits
    És otthon is tudsz nyerni? Haverom volt, kétszer, háromszor is sorba állt, elöszőr 3. lett, aztán 2. És nyert egy köteg értékes, Toyotás cuccot!
  • dav1d
    "Tényleg! Valaki ment a Toyotás szimulátorral?"

ott volt elöttem de nem ültem bele.Megvan a játék itthon is. :)
  • Duddits
    Jah, és két évvel ezelött voltam az F1-en (nyertem 2 jegyet ) és akkor éppen egy BMW-s nyakbavaló volt rajtam ami úgy volt csináltatva. + még egy headshat is volt benne. Megyek nézelődni a BMW púlthoz, egyszercsak odajön valami fő muszti, azt elkezd nekem magyarázni valamit külföldiűl. Aztán mondom magyar vagyok, és oda hívot egy magyar csajt. Azt kérdezte honnét van nekem ilyen.
  • Duddits

Köszi. Amúgy jöhet bármilyen F1-es, vagy nem F1-es. Nekem már TV2-stől a Jagermeister-esig, a spanyol Renault-os nyakbavalón keresztűl van minden félém.
  • Lteebee
    Egy hetijegyért...:)

Megpróbálok szerezni neked, hátha sikerül.
    Nekem is kéne ugyanis.
  • Duddits
    Jaja.
  • Duddits
    Ez van...

Nem tudjátok hogy lehet-e valahol kapni Renault-os nyakbavalót? Persze F1-est.ÿ Gyűjtöm a nyakbavalókat, már van vagy 30-40.
  • Lteebee
    Hetijeggyel nyomod?
  • Lteebee
    Ez szar ügy.
    Sajnálom.
  • Duddits
    Hát nem nagyon. 2-3 hete rakták be a fogszabim, ami tegnap szét is jött (), ellopták a motorom, pénteken nem tudtam kimenni F1-re, mert nem találtam a jegyeket, amik persze később meglettek.

Pedig mentem volna s zimulátorba. Tényleg! Valaki ment a Toyotás szimulátorral?
  • Lteebee
    Akkor neked sikerült az élet.
  • Duddits
    Két jegyem is van.
  • Lteebee
    Irigyellek.
    A szívem szakad meg, de idén nincs pénzem sSzigetre, pedig tavaly minden nap(este) kint voltam.
    Ász volt.
  • Duddits
    Én? Bocsika, ma egész nap úton voltam. Strandon voltam. Kész vagyok. Holnaptól Sziget... (ingyen.... )