381
-
dav1d #140 mondjuk én meg úgy vagyok vele hogy inkább egy stilusos spanyol mint egy halál unalmas finn. -
dav1d #139 Ez csak kamu , szerintem nem hiszem hogy ezen kellene annyira fenakadnia az embereknek. -
#138 A magyarok imádják a német autókat, a bmw meg ugye nem szerepel túl jól(eddig).
Ott van briatore, meg alonso, akiknek a magatartásába bele lehet kötni.
Eddig schumachert kellett fikázni, merthát ugye valakit kell.
Jelenleg a renault a második legjobb csapat, évelején meg a legjobb volt.
Tehát ha a merci nyerne végül, akkor ők csak az évvégi sikereiknek köszönhetnék. -
G_ArchAngel #137 Marha kis csapat lehet, mikor a világon talán a Renault-nak van a a legtöbb és legsokfélébb csapata és bajnoksága...
Nem sajnálnám annyira, azt a gyárat ami évek óta az eladási listák élén van - van ott pénz sportra, csak nem villogtatják, olyan nyíltan, mint a Ferrari vagy Toyota... -
G_ArchAngel #136 a Reanult-val nincs baja annyi embernek, Alonso és főképp Biatore nem szimpatikus az embereknek - inkább legyen a pilóta egy csendes alkoholista, mint egy nagyképű spanyol vagy egy össze-vissza hazudozó olasz... -
dav1d #135 kis csapat , és túl sikeres. -
#134 Nem tom! Biztos azért, mert félnek bevallani, hogy jobb a Renault. -
#133 miért vannak rossz véleménnyel a Renaultról szerintetek?
Mindig aztmondják hogy csak az éveleji sikereikből élnek, meg a szerencséből -
#132 Én is! Bár Webber rekordot döntött... -
dav1d #131 Remélem ez a mi pályánk lessz!
-
#130 Ez mégjobb. :-) -
dav1d #129 -
#128 -
dav1d #127 -
dav1d #126 -
dav1d #125 én elégedett vagyok most 100%ig :D -
#124 Éljen a Rönó! -
dav1d #123 az lett :) -
dav1d #122 Remélem jó futam lessz... -
#121 Na majd most, ezt a pályát senkisem ismeri. -
#120 -
dav1d #119 nem tom :D -
#118 lol kiez az állat? -
dav1d #117
:DDDD -
dav1d #116 egyedül posztereket vittem... -
dav1d #115 azt nem néztem mit lehet nyerni , a fene :) -
#114 És otthon is tudsz nyerni? Haverom volt, kétszer, háromszor is sorba állt, elöszőr 3. lett, aztán 2. És nyert egy köteg értékes, Toyotás cuccot! -
dav1d #113 "Tényleg! Valaki ment a Toyotás szimulátorral?"
ott volt elöttem de nem ültem bele.Megvan a játék itthon is. :) -
#112 Jah, és két évvel ezelött voltam az F1-en (nyertem 2 jegyet ) és akkor éppen egy BMW-s nyakbavaló volt rajtam ami úgy volt csináltatva. + még egy headshat is volt benne. Megyek nézelődni a BMW púlthoz, egyszercsak odajön valami fő muszti, azt elkezd nekem magyarázni valamit külföldiűl. Aztán mondom magyar vagyok, és oda hívot egy magyar csajt. Azt kérdezte honnét van nekem ilyen. -
Köszi. Amúgy jöhet bármilyen F1-es, vagy nem F1-es. Nekem már TV2-stől a Jagermeister-esig, a spanyol Renault-os nyakbavalón keresztűl van minden félém. -
#110 Egy hetijegyért...:)
Megpróbálok szerezni neked, hátha sikerül.
Nekem is kéne ugyanis. -
#109 Jaja. -
#108 Ez van...
Nem tudjátok hogy lehet-e valahol kapni Renault-os nyakbavalót? Persze F1-est.ÿ Gyűjtöm a nyakbavalókat, már van vagy 30-40. -
#107 Hetijeggyel nyomod? -
#106 Ez szar ügy.
Sajnálom. -
#105 Hát nem nagyon. 2-3 hete rakták be a fogszabim, ami tegnap szét is jött (), ellopták a motorom, pénteken nem tudtam kimenni F1-re, mert nem találtam a jegyeket, amik persze később meglettek.
Pedig mentem volna s zimulátorba. Tényleg! Valaki ment a Toyotás szimulátorral? -
#104 Akkor neked sikerült az élet. -
#103 Két jegyem is van. -
#102 Irigyellek.
A szívem szakad meg, de idén nincs pénzem sSzigetre, pedig tavaly minden nap(este) kint voltam.
Ász volt. -
#101 Én? Bocsika, ma egész nap úton voltam. Strandon voltam. Kész vagyok. Holnaptól Sziget... (ingyen.... )