381
-
#341 A McLarennek két fejlesztőcsapat eredményei és a legjobb pilóták közül kettő nem volt elegendő egy vb-hez.
Nem jó a mnedzsment. -
#340 Jaja, jólenne... a McLaren meg szerződtessen le egy fiatal titánt és bukjanak el még 5 vbt a rivalizálások miatt. -
#339 Remélem, visszatér a bajnok és miután megszokták a Bridgestonet, újra elkalapálják a mezőnyt! -
DJ BP #338 persze, azért szent hely nekik a Kossuth tér...
ON -
#337 Anno a párszázezerre mondták, hogy 2millió, nem a mostani párezerre. -
DJ BP #336 sztem nem érted mire céloztam :), arra céloztam, amit SG-n nem lehet :D -
dav1d #335 #322 -
dav1d #334 még nem jártál as hungaroringen ... kék sárga mezők... -
DJ BP #333 még csak nem is 2 millió, pár ezres (minek nevezzem? :) ,,tömeg" -
dav1d #332
jővőre hajrá kovalien és alonso! :) -
#331 Alonso köszönetet mondott
Fernando Alonso vasárnap a futamot követően a hivatalos bajnoki ünnepségen megköszönte a Renault és a Michelin munkáját. A mai napon a Renault enstonei gyárát is meglátogatta, hogy köszönetet mondjon.
Alonsot tapsvihar fogadta, aki meghatottságában eleinte csak annyit tudott mondani: "Köszönöm, nagyon szépen köszönöm."
"Sok újat nem tudok mesélni Nektek. Szeretnék a csapat minden egyes tagjának köszönetet mondani. Nagy szerepet játszottatok mindkét bajnoki címemben. Kemény szezon volt, szoros csatát vívtunk a Ferrarival. Végül a munkánk meghozta gyümölcsét, s ezt megérdemeltük. Világbajnokok lettünk, mert többet akartunk, mint a többiek."
"A Formula-1-es istállóknál összességében több ezer ember dolgozik. De csak egy csapat nyerhet. Az elmúlt két évben bebizonyítottátok, hogy Ti vagyok a legjobbak. Köszönöm, hogy egy olyan autót építettetek, amivel futamot lehet nyerni. Ahogyan Ti is, én is a legjobb tudásom szerint teljesítettem, hogy megszerezzük a bajnoki címet. Sikerült nekünk!"
A mondatot egy kisebb szünet követte, majd nagy ünneplés. "Mint azt mindannyian tudjátok, év végén egy másik csapathoz igazolok. Amennyiben ott nem sikerül nyernem, azt kívánom, hogy Ti győzzetek. Ti vagytok a legjobbak." – tette hozzá spanyol versenyző.
A nap végén Alonso és a Renault 540 munkatársa egy közös csoportfényképhez állt fel, majd ezt követően a kétszeres világbajnok autogramokat osztogatott a jelenlévők között.
Alonso a ceremónia után hazautazott, hogy kipihenje magát. Vasárnap Oviedo-ba, jövő héten Viry-Châtillon-ba látogat. -
G_ArchAngel #330 attól függetlenül, hogy nem értek egyet a Kossuth téren "lázadókkal", ez azt sem jelenti, hogy az Országházban élőkkel egyet kell értenem...
én inkább azokat nem értem egyik oldalról sem, akik nem tesznek semmi, hanem csak várnak, hogy történjen valami, majd ha nem a kedvük szerint alakulnak az események, akkor jönnek az okosok, akik előre megmondták...
(mióta fotóriporternek tanulok, azóta a bűnözőket is jobban megértem, mint a politikusokat) -
#329 Én erre mindig csak azt mondom, hogy 2millió zászlót ráz a parlament előtt, 8millió meg otthon van és éli az életét, vagy élné, ha hagynák.
Ha valaki nem hangoskodik egy antitopicban, attól még van véleménye. -
G_ArchAngel #328 vagy Ő fotózott:) -
G_ArchAngel #327 Hidd el, Nekem jövőre semmi bajom nem lesz a Renault F1 Team-mel, inkább a McLaren-nel...
Autóért nem tudok rajongani, csak személyért...
Autóként Megane II Grandtour dCi-t használok, és a következő egy 2.0-es Laguna dízel kombi lesz, ha minden összejön... -
#326 Biztos pipíl... -
#325 Hogy Kinek van nagyobb tábora? Lehet nem azok vannak ám többségbe akik a másik ellen vannak... Alonso és a Renault 2szer is elverte a Ferkát, ha tavaly nemis közvetlenül, idén 100%ban legyőzte és ezt senki sem veheti el tőlük és ez a világ legnagyobb baja most :)) de hát ezvan. -
G_ArchAngel #324 nem találom Fisico-t... -
#323 -
G_ArchAngel #322 ezért mentél el az F1 topicból?:)
hmmm...
okos:)
Nem vitatkozhatsz a tényekkel, arányaiban a Renault F1 Teamnek nincs nagy támogatottsága, ami most még egy elég nagy spanyol szurkolói csoporttal csökkenni fog...
Én erre tettem a #320-ban megjegyzést, nem a munkájukra...
(alapvetően a McLaren, a Ferrari és a Renault is szépen kivette a csalásokból idén a részét) -
#321 "azt nem értem, hogy az ilyenek, miért nem akkor csaholnak, mikor karnyújtásnyira vannak, hanem egy nick mögött bújva, az interneten..."
-
G_ArchAngel #320 és ez kb. a világon is ennyi embert érdekel:) -
#319 Szép munka, megint.
Grat! -
#318 Ja, most látom.
Kölcsön kinyír... -
#317 37 -
#316 Hány kört bírt a Ferrari? -
#315 Szerintem nem biztos, hogy jobbak szárazon.
Schumachernek x másodperc előnye volt, soha nem tolja neki ilyen helyzetben.
Legalábbis az utóbb 4-5 év ezt mutatja. -
#314 Szépen ment, sajnos megint elszúrták a csapatnál... Sokat hibáznak és ez a Vb címbe kerülhet, de fejlődtek és jobbak szárazon, sőt gyorsabbak voltak... a győzelem nem a pilótákon múlott. Fisco végre bejött dobogóra. -
#313 Kiváncsi vagyok, miért lesz ma Alonso faszparaszt az f1 topicban. -
#312 lál -
#311 Alonsot szoktatják a renault-s szerelők a meklárenes munkamódszerekhez. -
G_ArchAngel #310 admintopic?:P -
#309 nem tom, valami új csóka. -
#308 Melyik?
Amelyik nekem is bepampogott? -
#307 ma közölték hogy fiatal vagyok :) -
#306 Jó ötlet, nekem már elfogyott a türelmem.
Néhány kis újreg mindig beugrik, de a normálisabbank tűnők is le-leállnak kis
"mákkirályozásra". -
#305 ha szétcsapok köztük se sírhatnak mind kivágom :) -
#304 Kicsit beleolvastam f1 topicba, de láttam, hogy a mercibuzik és a ferraribuzik felváltva verik saját és egymás nyálát és folyamatosan Alonsot fikázzák. -
#303 nem, eldurrant a motor. -
#302 Nem néztem.
Mi volt?
Massa tette a dolgát?