854
-
#854 Hello!
Érdekelne valaki egy VMM 2010 es póló?Ilyen.
érdeklődni PÜ ben. -
#853 McLaren Mercedes! -
zoloz #852 hajrá
-
campy #851 ja bocs nem tudtam h csak a konstruktori címeket írtátok be...:) -
campy #850 1976 James Hunt kihagytátok a World Championok közül...ez szégyen ti vagytok a nagy fanok jujj:O -
#849 csá csá
-
campy #848 csak szeretnéd:D álmaidban maximum xD -
#847 Hétvégén kezdődik az F1 ne hanyagóljuk el a topicot.
ÉLJEN A MCLAREN!!! Remélem idén is mi nyerünk -
#846 Előre 2009-ben is!!! -
#845 2009-es bukósisakok:
-
#844 Tegnap bemutatták az MP4-24 -est, az is kiderült, hogy március 1.-töl Martin Whitmarsh lesz az új csapatfőnök !
-
#843 VodafoneMcLaren Mercedes MP4-24
bemutató (2009/01/16)
McLaren Technology Centre, Woking -
#842 A Lenovo szerződést kötött a McLaren Mercedes-szel így 2009-ben a csapat egyik technikai partnere lesz. -
#841 -
#840 Elton az ő jelentőségüket is degradálja. -
#839 meg Jackie Stewart, Frank Williams és sokan mások. -
#838 Ahol egy Elton John sir lehet... :) -
#837 -
Lewis Hamilton állami kitüntetést kapott II. Erzsébet királynőtől, mégpedig a Brit Birodalom Lovagrendjének Tagja (Member of the Order of the British Empire, MBE) címet. Lehet, hogy hamarosan "Sir" Lewis Hamilton lesz belőle? -
#835 Jó látni h végre ők ürölhetnek, ilyen hosszú idő után...
-
#834 Szép volt, végre sikerült! -
#833 HAMILTON A VILÁGBAJNOK
-
szenes #832 Hello
Segítségre lenne szükségem:
Honnan lehet Mclaren Mercedeses szurkolói sálat szerezni???
Már mindenhol kerestem... -
#831 kiváncsi leszek,hogy milyen húzóegyéniség lesz Hamilton,hogyha a McLaren nem lesz benne a legjobb 4autóban:) -
#830 Szerintem meg nem is kell még egy ilyen kaliberű pilóta.
Csapatonként elég egy, ha egyéni vb-t akarnak. -
#829 egyetértek,rossz húzás volt szerintem,de majd nyögi a csapat késöbb... -
#828 azért az is tulzás h David kocka segitette Mikát... egyszerüen Hakkinen volt a jobb.jah de mégis,segitette kilökni,99.osztrák futam... -
#827 Kockának erről nem teljesen ugyanez a véleménye.
Legalábbis az egymás segítése nem pont az a kifejezés, amit ő szokott használni. -
#826 én mondtam egy jó pilótát és még gondolkoznom sem kellet :D
a szívem még a mai napig azt diktálja hogy a culthard hakinen volt a legszebb páros aki tényleg őszinteségből segítette egymás munkáját.... -
#825 Még egy ilyen kaliberű pilótát nem fog találni a McLaren, Hamiltonnal kell h vbk legyenek, egy másodhegedűst fognak keresni, remélem Alonso Rönóhoz megy. -
#824 ámen! Hakinent vissza a mercihez!!!!!!!!!! -
#823 HIVATALOS: Alonso elhagyta a McLarent!
Amint arra számítani lehetett pénteken a McLaren-Mercedes hivatalosan is bejelentette, hogy közös megegyezéssel felbontja Fernando Alonso eredetileg 2009 végéig szóló szerződését a csapattal.
„Miután Fernando Alonso és a McLaren tárgyalt egymással megállapodtunk abban, hogy mindkét fél legjobb érdeke az, ha befejezzük ezt a kapcsolatot. Korábban azért nem tárgyaltunk erről a kölcsönös megegyezésen alapuló szakításról, mert úgy gondoltuk, hogy a világbajnoki címért folytatott harc kellős közepén ez Fernandót komolyan zavarná. Mindkét fél úgy gondolja, hogy ez volt a legjobb döntés." - áll a wokingi csapat közleményében.
Fernando Alonso így kommentálta a szerződésbontást: „Már kisfiúként mindig arról álmodtam, hogy a McLarennél fogok versenyezni, de az életben néha nem működnek a dolgok. Továbbra is úgy gondolom, hogy a McLaren egy nagyszerű csapat. Igen, a szezon során megvoltak a jó és rossz pillanataink, amelyek mindannyiunk számára extra kihívást jelentettek. Nem titok, hogy sohasem éreztem igazán otthon magam ennél a csapatnál. Tudom, hogy mindig voltak szóbeszédek kivételezésről és a pillanat hevében az emberek sok mindent mondtak, de végeredményben mindig ugyanolyan esélyt kaptam a győzelemre, mint a csapattársam."
Ron Dennis: „A Vodafone McLaren-Mercedesnél mindenki - különösen a csapat spanyol partnerei, a Banco Santander és a Mutua Madrileña minden jót kíván Fernandónak a jövőre. Nagyszerű versenyző, de valamilyen oknál fogva a Vodafone McLaren-Mercedes és Fernando kapcsolata nem működött és végül eljutottunk arra a pontra, amikor egyikünk sem látott módot a folytatásra. Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a szakítás a legjobb döntés és mostantól a 2008-as világbajnokságra koncentrálunk." -
#822 lol -
#821 Nem értem mi köze van a kémkedéshez a britteknek...? -
#820 Szóval a lényeg, hogy mindegyik kémkedik, csak most kiderült.
Viszont ha kiderült, akkor lehetett volna bünti, csakhát a brit nézők...
A nem brit nézők meg nézhettek egy bundázott finist, csakhogy az angolok ne forduljanak el. -
#819 :D jó hasonlat :D
a lényeg hogy vannak becsületes adócsaló állampolgárok mint én.... ja nem becsületes adózó állampolgárok... ez volnék én és vannak sportszerű és suzabályokat betartó versenyzők.... ez volna a merci :D -
#818 Mintha ezt mondanád: igazából nem lehet az ÁFA-val trükközni, mert a törvény azt tiltja. -
#817 Igazából nem is lehet kinevezni első számú és második számú pilótát mert a FIA ezt tiltja! Maximum zárt ülésen és úgy hogy az a futamon meg az időmérőn ne látszódjon!
Amikor a massa vagy a barichelo elengedte a sumit úgy hogy majdhogy megált a célvonalon hát..... szal alapjáraton ezt nem fogadom el hogy nem elsőszámú pilóta volt amúgy meg mindkettőnek megvolt az esélye megnyerni még az utolsó versenyen is a vb-t.... -
#816 Érdemes elolvasni Eddie Jordan fejtegetéseit az idei mekiről, meg az utsó futamról is.
És egyébként iszonyat nyomás volt a brit sajtó részéről ronon, szóval neki sem lehetett könnyű. -
#815 Ezen lehet vitázni, Massa olyan élvezettel ment otthon h végig játszott Kimivel, és gyorsabb is volt nála, még hibázott is, mivel nyomta maxon. Kimi gumija nem tünt elhasználtnak, mivel nem csúszkált nem volt semmi baja, optikai csalódás... ha a gumi elkezd szétjönni akkor olyan csúszkálás a vége mint 2005ben Kimi monzában, láttad mit nemtudott csinálni...
Szóval a momoentum az volt h mikor Kimi bejött Massa elé Massa olyan szinten lemaradr hogy látványos mint sem izgalmas volt a helycsere...
Ezzel nincsen gond, mondom Mekinél a vezetés szurta el mivel szép h leglább ők versenyeztek egymás ellen itt ott, amig a Ferrarisok nem, de a végén a csapatdöntés győzött. Ezen kár már spekulálni, jövőre ujabb év ez a lényeg, és a mezőny két legjobb pilótája a Vb.