Duplázza sávszélességét a FiberNet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is rossz tapasztalatom van a Fibernette. Július óra nem képesek megnézni, és nekem Mega csomagom van. Úgyhogy át is tértem a T-online ADSL-re!
Kurva anyját az egész Fibernetnek!
Nekem is Fibernetem van és nem mondanám gagyinak.
Tény, hogy szolgáltatásaik minõségében messze elmaradnak más társaságoktól, de ha belegondol az ember, akkor ez érthetõ.
IX.keres vagyok és mióta "dolgoznak" a területeik duplázásán, azóta fele olyan gyors a netem, mint kéne lennie (itt ellenõrzöm néha: http://www.netbroadcasting.tv/myspeed/ ). Sajnos én az utolsó fázisban leszek, szóval már várom a hónap végét. Alacsony sávszéllel nem nagyon tudok online játszani 😞

Mellesleg közlöm, hogy az árakat meg tudod tekinteni, akárcsak a csomagokat, és a korlátról is írnak (korlátlan).

Máskor nézz körül, mielõtt véleményezel valamit.
Milyen internetszolgáltató az, amelyiknél nem lehet a honlapról megtudni az árakat, a csomagokat, a korlátot és úgy egyáltalán semmit ?
Szerintem vagy a gagyi, vagy a svindli kategóriájába tartozik ez a társaság.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Telefon, mint a mesében, hól van, hól nincs. Amikor van akkor jó a minõség, viszont semmilyen beállítási lehetõség nincs. A sávszélesség maradt a régi.
"jó lenne, ha a kábelTV minõségén is dolgoznának"

Nálunk sem ártana. Ha jön egy kis esõ, csatornák esnek ki, de gyakran van ilyen-olyan kimaradás, vagy olyan is akadt, hogy csatornák megszüntek, vagy más programot sugároznak rajtuk.
Persze a kiosztást meg a technikai csatornán adják le, néha óránként csak egyszer.

Az internetszolgáltatásról csak annyit, eddig nálunk nem emeltek semmit a sebességen, de tavaly karácsonykor csökkentették, ideiglenesen, mert valamelyik vasuk elszállt, és a tartalék persze kevesebbet bírt.

Amikor a Fibernet megvette az elõzõ szolgáltatótól ezt a területet, akkor persze igértek fût-fát, de nem változott semmi, csak a díjon emelgettek párszor...<#action>

Dj Faustus
"jó lenne, ha a kábelTV minõségén is dolgoznának"
Máshol is... A következõ kóresetet szokta mivelni néha a Duna TV-n:
1. Van kép és hang rendesen.
2. Egyszer csak elmegy a hng de kép van.
3. Kb 3-4 másodperc után elmegy a kép is (sötét képernyõ).
4. Pár másodperc múlva visszatér a kép.
5. És visszaáll a hang is.

Szép, szép, de közben jó lenne, ha a kábelTV minõségén is dolgoznának, mert az valami botrányosan szar... legalábbis Kispesten.