6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Thanatos
    a deusex tényleg kruva jó volt de azért arra az rpg nagyon erős... :P
  • haxoror
    Ja meg a DeusEx, Systemshock stb most hogy jobban belegondolok majdnem annyi fps-rpg -vel játszottam mint "normállal" :P
  • Thanatos
    épp ezért félő hogy megint emgprobálnak valamit alakitani m&m-el..., rossz irányba...
    amugy ha jó rpg lenne én a plexiszörnyes 5méteres kombóval is totál elégedett lennék...
  • BBird
    Spec nekem is megvan eredetiben, s tetszet a harcrendszere, hogy lehetett védekezni is. Csak egy idő után akadni kezdett, így nem vittem végig. :-(
  • BBird
    Hagyd, ő jobban tudja. ;-))
  • haxoror
    A Crusaders of Might & Magic nekem spec bejött
  • haxoror
    Az rpg és az fps nem zárja ki egymást lásd ArxFatalis, Morrowind
  • BBird
    Morrowind sem FPS, mégsem az a megszokott RPG sem. Ezt leszámítva az év játéka lett, s mai napig rengeteget játszák...

Might and Magic -ről meg annyit, hogy volt annak már egy TPS változata is, ami sajnos eléggé leszerepelt.

Amúgy meg manapság is jönnek ki RPG-k, csak más kategóriákba díszítve. Érdekes lenne 2005-ben egy olyat kidobni, ahol megnyomod az előre gombot, és a kép ugrik 5métert előre, ahol egy pixelszörny vár...
  • _Vegeta_
    Pont ezert mondtam. :)
  • Thanatos
    viszont ha tényleg annyira fps lesz végül belőle akkor sajnos igaza lesz :/
  • _Vegeta_
    Ilyen velemenyt majd megjelenes utan varunk. :)
  • Sheltem
    Na mi van jó rpgt már nem éri meg csinálni? Fpst meg úgyis veszi a sok agyatlan zombika. Hát gg... Might and magic a legalapabb rpg sorozat volt(kiemelkedően 3-5ik részig) és csinálnak belőle egy fpst a sok h*lye meg örül neki.
  • BBird
    Én abban bízom, hogy a Raven -es lányok/fiúk majd a szokásos menetet csinálják, s a Quake 4 után az új id motorral összekalapálnak egy új heretic/hexen epizódot. Mekkora buli lenne.
    Visszatérve ehhez a drágasághoz... ez is nagy buli lesz. :-)
  • Thanatos
    nem tom mongyuk mirét kell valami teljesen másra hajazni mint az előző might & magic-ek..., m&m maradjon meg annak ami volt egyébbhez meg csináljanak más gamet ... szvsz...
  • Lacee
    hát szerintem a legjobb az lenne, ha maradnának az eredeti MM-irányvonalnál, de úgy tűnik egyikünknek sem lesz igaza... ;)
  • Thanatos
    jah csak akkor nem a köv m&m lenne hanem morrowind :P
  • GrimReaper78
    Király ez a video, és tényleg óriási lol, ahogy az ork (?) elcsúszik a jégen és leeesik :D Meg az is tetszett, amikor egy másik rútságra rádől a szobor :D
  • Kandurex
    Jobb lenne ha inkább a hexen - heretic játékok irányvonalát követnék!
  • BBird
    Kihagytad, hogy pillanatok alatt városligeti műjégpályát is varázsolhatunk. :-)
  • grebber
    -12 egyjátékos szint
    -40 fegyver
    -mágikus és settenkedési képességek használata: pl. a mágus lebegtetheti vagy összezsugoríthatja és eltaposhatja az ellenfeleit. A tolvaj természetesen az árnyékokat kihasználva settenkedik az ellen háta mögé. A harcos az adrenalin mutató segítségével összeszedheti minden erejét és egy csapással kivégezheti a szörnyeket (megszabadítva őket felesleges testrészeiktől).
    -32 játékos multi, Deathmatch és egy új Evolution módusz, amelyben fejlődik a játékos karaktere!
    -megjelenés jövő nyáron
  • _Vegeta_
    Morrowind szeruen kellene megcsinalniuk. :)
  • BBird
    Kis csúfság nem tud jégkorizni, pedig jobb lett volna, ha megtanulja... hisz mégsem olyan extrém sport, mint a szabadesés ejtőernyő nélkül. :-))
  • Kandurex

• _Atti_
    gamestarrol le lehet szedni uazt jobb minőségben..
  • STREEX
    Én nekem is nagyon tetszik ez lehet 2006 egy ik legjobb játéka.Most akkor 2006 nyarán jön?Kár
  • grebber
    Na én is megnéztem a videót és amit a gameből látam nagyon tetszik és jó.Váram már :D
  • Methylisocloro
    Kösz a videót, én is azt hittem hogy csak a szokásos reklámduma.
    De viszont a bevágott jelenetek nagyon királyak :)
  • _Vegeta_
    Meglatjuk.
  • GrimReaper78
    Ja, erről én is tudtam, de azt nem gondoltam, hogy in-game jelenetek is vannak benne. Na, szipkázom is gyorsan.
  • Amiga
    A képek alapján világbajnok lesz a game. És bár fps-t ígérnek, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen bebbe inventory és karakterfejlődés...
  • _Atti_
    ign.ről lehet megnézni egy gabe nevell interjut és abban látni

ITT
    jo szorakozást:)
  • GrimReaper78
    Hol láttad te ezt mozgásban? Kint vagy Lipcsében? :D
  • _Atti_
    szép mozgásban..tetszik ahogy az ellenség elesik a jégen:)
  • Methylisocloro
    Elvileg az engine-t készen kapják, csak marad idő a gameplay fejlesztésére is
  • grebber
    Jónak tünik.
  • _Vegeta_
    Fu nagyon jol nez ki csak nehogy a latvany a jatek rovasara mennyen. :(
  • Lacee
    ...meg felkerült a hivatalos honlap is, bár kicsit üres még
  • GrimReaper78
    Screenshotok meg némi körítés.
  • Lacee
    The Game Convention opens today and medias have started revealing some information about Dark Messiah of Might and Magic. IGN has a video where Gabe Newell introduces gameplay sequences of the game. "The Might and Magic series is one of my personal favorites," he says. "I remember playing the originals all through the latest incarnations of both Might and Magic and Heroes of Might and Magic." It appears the game will include three classes: warrior, mage and assassin. The sequences shows a mage character using an ice spell on the ground so that his pursuer falls into a chasm. Later on, an Imp is thrown in the air and outside a building with magic and an assassin character stabs a guard in the back. It looks more like Heretic than Might and Magic, but the graphics are amazing. This game will definitely gets noticed by the gaming community at large.

ez elsőre nem hangzik olyan jól, mivel állítólag minimális RPG rész lesz csak. bár attól még lehet kellemes gém, csak hát...
  • Lacee
    első képek: