6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
haxoror #198 talán -
#197 Tetszik ez a brutál "Mármit bevetek a cél érdekében." harcmodor. :)
Habár azok az orkok elég puhánynak tűnnek... -
#196 Szerintem menni fog! -
dezsiszabi #195 jaja, nagyon kemény lesz. én is várom
szerintetek egy gép, ami vitte a hl2-t, azon menni fog-é a játék (ha nem is maxon, de valahogy) avagy sem? -
#194 Na háát ez a harc nem lsz gyenge isten várom ezerrel!!!!!!!!! -
#193 Dark Messiah: Warrior Trailer (35MB) -
#192 Dark Messiah of M&M: NPC Leírás Kódexek
Remélem KH hamarosan magyarul is közzé teszi! :D -
#191 úgy tűnik hogy ez nem szerepjáték lesz, úgyhogy nem túl sokban.. de a lepényhal először, ugye :) -
#190 Inkább Arx Fatalis-ra fog hajazni sztem. -
#189 Sziasztok!
Nagyon jó játéknak ígérkezik a Messiah, nagyon várom már.
Mit gondoltok Oblivionhoz vagy Gothic III-hoz mennyire fog hasonlítani? -
#188 itt van egy rakás kép a játkéról, és pár leírás a várható szörnyekről. -
#187 nalam tokeletesen elindult
elejen kivalasztottam a kivalaszthato legdurvabb videobeallitast, ill. hangbeallitast, es semmi baja
radeon 9800, gigaram, 3200+ athlon, valami regi vga driverem van -
#186 szoljatok már ha nektek müködik és nem texturahibás! -
#185 Vagy még se, megtaláltam CD -n! Azért még1szer köszi! -
#184 Ma nem, de thx (de ma, azaz, izé, szal, ma délután jöhetsz seedelni, ha van feles gépidőd) -
#183 ha onnan szeded, hagyom ejszakara a gepet seedelni
hagyjam? -
#182 -
#181 pl. -
#180 A legfontosabb, hogy ne add fel az elején! A furcsa irányítás elsőre szokatlan, no meg az oldalazás hiánya, de ne feledd: CAPS LOCK!!
(honnan szeded?) -
#179 Mostmár letöltöm az kiprobálom ezt a Blade of Darkness-t ha ennyire istenititek! -
#178 Kár hogy már nem fut a gépemen lehet a direkt x 9 miatt avgynemtom de texturahibás :( -
#177 A legnagyobb és legjobb. Annyire hihetetlen jó harcrendszer azóta se volt! -
#176 Örök kedvenc. :)
Sztem mai szemmel is egész tűrhető. A harcrendszere meg mind a mai napig az egyik legjobb. :D
Ha nem lenne a Gothic, most azzal játszanék. :) -
#175 Az g*c*jó játék (volt). -
#174 valaki jácott anno a blade of darknessel? életem legjobb játéka iszonyat élveztem és azóta sincs párja, nah majd talán most...és ebbe lesz multi is mmmmm -
#173 egy picit felek attol, hogy olyan lesz, mint az oblivionnal, elozetes videokban ott is mutattak, hogy mennyire hasznalhatoak lesznek a tereptargyak csataban, aztan kb a tutorial reszen kivul sehol nem lehetett hasznalni, esetleg 1-2 helyen, de kozel sem olyan mennyisegben, mint ahogy be lett harangozva... remelem itt tenyleg mindig lehet majd frankon taktikazni, mint ahogy a videoban is lathato -
#172 uristen ez a video mennyire isten, amikor kepenrugja az elejen a goblin, es leszall a szakadekba... ah.. varom nagyon -
#171 azért írtam, hogy egyelőre csak a harcban látszik a több lehetőség, főleg a környezet hangsúlyosabb felhasználásában mutat újat, bár az oblivionban is lehet egy-két odakészített kő vagy farakást ráborítani az ellenre. -
#170 Semennyivel. -
#169 Megnéztem ezt a videót én is, és egész aranyos volt.
Bár ezután elég botorságnak tűnik ez a, mint az Oblivion, mint az Oblivion, mint az Oblivionban dolog. Ebből a videóból kicsit úgy tűnt, hogy ez inkább egy akció játék lesz, kár, hogy nem került bele igazi külső terület, mert így nagyon lineárisnak tűnt a játék. Hiányoltam még a videóból valami kezelőfelület infót, inventorytSTB. A harcba rejlő sok lehetőségek se nagyon tűntek fel, jobbról üt, ballról üt és szúr, az „egyszemű” leölésénél meg inkább az ellenkezőjét láttam: egyféleképp megölhető, oszt jó. Viszont a varázslat elsütés utáni irányítása és a hátba szúrás kimondottan tetszett. -
#168 megnéztem ezt a 8 perces e3-as videót. ez már most több lehetőséget kínál a harcnál, mint az oblivion, bár ez még nem minden. mndenesetre az nagyon tetszik, hogy source-szal megy, mert az legalább szélesen skálázható motor, nem fog minimum beállításokkal is szaggatni, mint az oblivion. -
#167 mennyivel jobban néznek ki ezek az orkok vagy mik, mint az oblivion fűzöld orkjai.
-
#166 nah én regeltem magam a bétára -
KH #165 hmm, én máshol találtam meg (GameSpot)
(f)ordítás -
#164 Pá kép + multi leirás -
Árnyvadász #163 Pedig jó az is. Witchhaven kb. a Doom idejében igencsak pofás kis fps-fantasy volt. Volt második része is :)
Persze kár lenne, megértem. Gondolom arra majd ott lesz az Arx Fatalis II, ha lesz egyszer. -
#162 Nagyon úgy néz ki, hogy ez szimpla fps lesz.
Kár lenne, bár fantasy fps-t még nem sokat láttunk... -
#161 Dark Messiah E3 demo trailer (395MB)
-
#160 Új videó (11MB) -
#159 4 új kép