6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#238 én most zavarban vagyok
az e3-as demo videón a fagyasztásnál az ork egy nagy fehér izévé fagy. De láttam egy régebbi videót ahol rendesen szép jégszobor lesz belőle (szép=jég hatása van: áttetsző, csillogó...). akkor most melyik lesz? Mert remélem az ami a régebbi videón. Ha egy fehér világító pacává vállik egy fagyasztástól akkor szomorú leszek
Amúgy az tuti hogy én először variként fogom végigvinni aztán harcosként aztán meg meglássuk. Szóval garantált a 3-4x-es végigjátszás. -
#237 1 hónapja volt. Meg én nem láttam ide belineklve ezt a videót de ha volt már akkor sorry -
#236 ebbol meg egyelore mind 404 :| -
#235 nemazer, de az e3 kicsit reg volt -
#234 http://youtube.com/watch?v=F8bDlrV7yrI&search=dark%20messiah
Az E3-on bemutatott videó -
#233 Sok videó egy helyen. -
#232 DX10-en én is fetrengenék egy sort.
Szerencsére végre van egy játékfejlesztő akik belátták hogy nem saját motort kell írni ami televan pakolva nextgen effektekkel és szaggat egy csúcskonfigon, hanem visszanyúltak a Szőrszhöz ami iszonyat mód lett optimalizélve és talán nem b*sszák el, ha szeretnének valami korszakalkotót. Szóval ha tele is lesz pakolva HR textúrákkal meg miegymással is. Akinek ment a hl2 ultrabrutálnagy felbontáson minden max annak sicher hogy ez is menni fog a legrosszabb esetben is 1024x768 2xAA 8xAF HDR és a többin (magyarul:High-medium config ). Vagy ha nem akkor megharapom a készítőket. -
#231 source engine dx10?:D ne nevettes :) Cs source is simán fut ez is fog csak rajabb lesszzzz -
#230 Nagyon király ez a varázslos videó,de az nagyon szar ahogy a jégen elcsusznak és olyan fos ahogy elesnek :( -
#229 Azért igazi fantasy fps-ből nem sok jelent meg mostanában... -
#228 Duke nukem forever :) -
#227 Nem rossz, de azért remélem lesznek ennél sokkal látványosabb varázslatok! -
#226 Tuti nem lesz DX10,de viszont demó tényleg jó lenne! -
#225 jó lenne má lassan egy demó,hogy lássuk a gépigényt,csak nem lesz má dx10 -
#224 az mekkora isten mikor törpévé vagy még annál is kissebbé varázyolja a palit,na nemtom miként lesznek a kari fejlesztési dolgok,de ezt a képességet tuti maxolom,isten -
#223 hm, már töltöm a hivatalos oldalról, htx amúgy -
#222 Parancsolj -
#221 Nekem nem jön erről a linkről, valami más? -
#220 nézzétek az új varázslós vidit,tuti varázslót fogok nevelni:
-
RMarvin #219 Az biztos, hogy lesz multija. -
#218 A nagy kérdés nem a COOP Mód .. hanem hogy lesz-e benne egyáltalán MULTI rész?
Erről tudtok valamit? -
#217 biztos nagyot ütne coop-ban -
RMarvin #216 Sziasztok!
Én is nagyon várom a gémet, bár egy valós, történelmi FPS-t sokkal szívesebben látnék már, mint ezeket a hülye fantasy-ket, megy agyament műanyag horrorokat, de most nem ez a lényeg.
Az lenne a NAGY KÉRDÉSem, hogy most akkor lesz benne COOPERATIVE mod (csupa nagy betűvel!!!), vagy nem? Engem az érdekelne benne a legjobban... -
#215 Én már régóta figyelemmel kísérem ezt a játékot és rá kell jöjjek hogy egy...............................KURRVVAAJJÓÓ játék lessz.És el is fog indulni mert a source engine nem eszik sokat.Várom a megjelenést.Valaki tudja mikor lessz. -
#214 Hááát szerintem nem véletlenül lesz ilyen stílusú a játék... Különben meg, szerintem lehetne csinálni igazi rpg-t is ilyen harcal... :\ -
#213 Szerintem Enclave-szerűen lesz megoldva, csak többféle támadási formával.
Pedig jobban szeretném ha igazi rpg lenne... -
#212 Totál szabad biztosan nem, de többféle megoldást azért tehetnének... :) Ez mára már alap kellene legyen minden fps-nél... Főleg ilyen témánál.. -
#211 mos nemazé de ez egy CS source lesz rpg "motorral", ebböl kifolyolag nem is lehet szabad:) de attol még nagyon várom -
#210 Dark Messiah of Might & Magic - Assassin Trailer (42MB) -
#209 Bőven ömlenek az infók erről a gameról. Egyre inkább azt érzem, hogy megéri várni. :) -
csgj #208 áá, ez istenkirály játék lesz!! tuti bele fogok szeretni. csak kábé olyan gépigénye legyen mint a hl2-nek. ha már source motor hajtja :) -
#207 ez a ragdoll/ anim kombinálás nagyon frankó:) -
#206 jo persze az a par video nem tuti forras, tehat lehet hogy total szabad lesz
ugy legyen :] -
#205 Reménykedjünk h. legalább Arx Fatalishoz hasonlóan azért lesznek alternatívák. -
#204 Ez negatívum, bár még reménykedek.... :( -
#203 videokbol nem tunt tul szabadnak, inkabb linearisnak -
#202 Nem az én stílusom, de ez most kivételesen nagyon bejön a videók alapján, és azt akarom megkérdezni, hogy szerintetek mennyire lesz lineáris a játék?? Lesz több lehetőség a játék végigvitelére vagy motorhűen HL2-es kötött útvonalú végigjátszás? -
#201 tobb lehetoseg van ennel, mar magaval a warriorral is, meghat ott a tobbi kaszt -
#200 Hát nekem ezmár igy tökéletes! -
#199 Ennyibe merül ki a harcrendszer vagy vannak még esetleg kombók? stb?