Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
IQLight? Hát még enyhén fogalmaztál. Akik nézegetik azok mind ilyen "magasanképzett" managerek. Annyit értenek a Gazdaság és üzletpolitikához mint pisztráng a madárfogáshoz.
De reméljük hogy jó lesz a játék mikor és ha kiadják.

ott a pont 😊
csak ezzel az a gond hogy nekem néha erõsen ugytünik mintha iqlite emberkék nézegetnék azokat a táblázatokat... 😊
mind1, itt már rég nem azok a léyneg akik majd jáccanak vele hanem minden más...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magiszter
Az üzletpolitika van. Hogy jó vagy nem jó azt majd az év végi exceles táblázatok mondják meg. <#nyes>

pontosan, igy amugy jó gamek fele is a sülyesztõbe kerül ,a fejelsztõk meg csödbe mennek és csomo esetlegesen igéretes fejlesztõ tünik el a mélyben...
kurvajó üzletpolitika nemmondom...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jaja tényleg úgy lesz októberben meg kijön egyszerre a Gothic 3-mal most meg 2 hónapig a nagy semmi.
Hmmm , addigra pont hazaérek ... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Magiszter
Aztán meg egyzserre fog kijönni kismillió játék. Azt sem tudom majd hova klikköjjek az asztalon <#nemtudom><#vigyor>

pffff....
már meg se lepõdöm...
gyk szeptemberben folytatódik msotnai uborkaszezon mert midnent halasztanak , éjjen...

Magiszter
KÉSIK A DMOM&M!!! Valamelyik nap jelentette be az ubiszoft hogy valszek október végére fog csúszni a szeptemberi megjelenés helyett (az összes játékával együtt).
Szóval satírozni a piros karikát szeptember 20-áról és nagy kérdõjeleket az október utolsó 2 hetére és egy sírós szmájlit: :'-(

<#rinya>

mgenya911
én sem tudom Remélem nem ...

Kandurex
Nem hiszem, hogy kelleni fog hozzá a steam. Vagy igen?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mgenya911
a source engine alapbol jol van optimalizálva sztem, csak nekem pl a steam baasza el az egészet , hl2 steam alol sokkal szarabul fut, mint amikor régebben le volt töltve külön dvd-s verzio.....vhogy a steam több ramot igényel a source enginnél ez az én tapaxtalatom...,, nagyon várom exta gémetamugyD:<#idiota>

nekem max 25-el megy, de erdõbe...hááát... De a lényeg, hogy a DMOM&M (jó rövidítés 😊) ennél jobban fog menni. ha meg nem, akkor se rosszabbul mint az obli
GothiK Aesh
nekem ugyan megy az oblivion de egy fps be 25 frame az gyenge legalabb 40-50 kéne
ROFLSMPMAO (rolling on the floor shit my pant my ass off 😄 )

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

_Atti_
rolling on the floor laughing..
ennél csak a roflmao jobb😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Magiszter
rotfl??? emmeg mit jelent?<#fejvakaras>

Magiszter
Ismered a szlogent: "magar égre magyar ufót! Magyar DM-be magyar orkot"

rotfl 😄DDDD

grebber
Fekete Laci hangján azt mondaná: Húzzá e innét kishaver mert ugy hátbaváglak péklapáttal" 😄

Next PC upgrade: 2022

remélem azt sejtitek hogy annak az esélye hogy a hangok is magyarok legyenek azért nem tul számottevõ 😊

ui.: az emg megint msá tészta hogy engem személy szerint irritálna ha az ork magyarul kezdene hörögni <#idiota>

akinek ment az oblivion, annak menni fog ez is... és ha hl2 gépigénye lesz, akkor meg tripla olyan gyorsan
ja, hogy warezoztam!! ééértem...már kerestem a hozzászólásomat, de már értem mé törölték ki
grebber
Hát felölem ha hangok is magyarok lesznek azt is feltöltheti majd valaki de én a feliratokkal is boldog lennék!

Magiszter
Mármint a hang vagy a feliratok? Mert ha a feliratok akkor "pfff" ha a hangok akkor "hmmm".

Magiszter
A procit kellene kicsit feltúrbózni. Mondjuk 2x akkorára 😄 de egy 2,6-os is már bõven megtenné. A VGA-val "nincs gond", bár én jövõre beújítanék egy 4 magos procit egy GF8xxx-at és 3 giga ramot. Ja ehhez persze megfelelõ alaplap és táp (a hûtésrõl már nem is beszélve) szerintem egy 250-300 ezerbõl már meg is vagy <#nyes>

lehetsz akár te is az pl ha enyire örülsz neki 😊

GothiK Aesh
megy dx 6 al is de csak néhány poligon láccik átlátni a falakon stb 😄

GothiK Aesh
be kell irni valami mat_dxlvl 8 vagy mi a xart a consoleba, neten leirják

GothiK Aesh
a config amin akad nekema hl 2 az 1600 athlon xp ati 9600 1 giga ram...ez olyan 20 frame átlagba amit kihoz

Kandurex
Behh,...hát reményeim szerint nem csak ennyibõl fog kiállni a játék.

grebber
Remélem lesz majd olyan segítõkész fórumózo aki megveszi magyarul és felteszi a nyelvi fájlokat!

j0nNyKa
piff paff nyekk ungabunga sztem ugyanazt jelenti magyarul is mint angolul :|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Jó hír!

grebber
Jó hír: Dark Messiah of Might & Magic (magyar nyelven) 2006. október

reaper4
ezt én nem tudhatom és nem is jogom megítélni 😄DDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Annál az orknál azért... LÉNYEGESEN jobban nézek ki 😄DD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

reaper4
nem is vagy játék "borító" 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Esrohnoil
Hogyan? Ezt meséld el lécci nekem bõvebben. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hogy õszinte legyek sztem is qva xar ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az én nyálam is folyik a strandon, amikor a csajokat bámulom, aztán mire megyek vele? 😄DDDDD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

reaper4
de legalább folyik a nyála 😄

Amúgy véletlenül sem fikázni akarok, mert irtóra várom ezt a játékot, sõt, még a multiját is ki fogom próbálni, noha nem vagyok online hentelés-fan, de ez a borító... hát, ritka béna és ötlettelen.

Magiszter
Ha p2-esed van akkor ne csodálkoz. 2006-ban azért már kell vas a gépeknek. Neked mi a konfigod? megmondom mi a problémája a játéknak(miért akad)

GothiK Aesh
nekem a hl 2 akad mint a xar, de konzolparancsal dx 8 ba megy szépen😄

Magiszter
WOW. Én eztetet nem találtam.
De.... mindegy.
Jah amúgy remélem ilyen szintû lesz a grafja a gémnek olyan gépigénnyel mint a hl2.<#vigyor>

j0nNyKa
alap

fernando torres
uhhh de fasza gémnek nézünk elébe..

nextgenes lesz?

ez akkor mi ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

j0nNyKa
lehetetlen, a nagy kek majmok harcos, es buta beallitottsaguak, nem mennek nyilakkal
nyilakkal az okos, megfontolt, es hat nem annyira feltuno dolgok mennek
a nagy kek majmok... feltunoek
egyebkent a nagy kek majmok nem akarhatnak dark messiah-t, mert azt mi akarjuk
jameg.. hogy kiabalnak.. ah..

Esrohnoil
Hát, itt is sûrûn kell menteni, mert vannak dolgok... 😄
Szólj majd nyugodtan ha elakadsz.
Mellesleg van Arxx Fatalisnak is külön topicja ha nem akarjuk ezt szétoffolni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.