55
-
#15 Annak ellenére, hogy alapjában véve igazad van, az egészet végigröhögtem. Most van köze, vagy nincs köze? -
Inquisitor #14 Mi köze ennek az őssejtkutatáshoz?
Az őssejt alapból képes bármilyen szövetbe beépülve olyan sejtté válni, amire ott szükség van (pl. gerincvelő sérüléseket ki lehetne javítani vele), de ennek nincs sok köze a klónozáshoz.
A másik meg, hogy komplett szerveket lehetne előállítani, ami 100%-ig kompatibilis azzal akitől az őssejtek vannak. Ez egynlőre még Sci-Fi, és van köze a klónozáshoz, de még se ugyan az.
Amúgy "majdnem hibátlan" klónt is csak őssejtből lehetne normálisan csinálni, egész pontosan olyanból, amit újszüllött korában vesznek az emberből. Az a megoldá amit Dolly-nál vagy a blökinél használnak, nem jó, mert "elöregedett" avagy "sérült" génálománya lesz a klónnak ...
Lehet megdöglik 2 éves kora elött a blöki, vagy randán nyomorék lesz.
-
#13 nem jó dolog belepiszkálni a természetbe... -
Nyiri #12 Az egesznek a lenyege az ossejtkutatas. Ezekkel megoldhatjak majd, hogy ne alakulhasson ki rak, vagy egyeb nagyon fajdalmas es kegyetlen betegseg. -
csomi #11 Akkor is szanalmasan korlatolt a hozzaallasod. -
#10 "aki tökéletes egészségben élte meg a kölyökkort abból az 1095 klónozott embrióból, amit 123 kutyába ültettek be"
- 1095 embrió be lett ültetve.
- Ebből egyetlen érte meg egészségesen a kölyökkort, a többi gondolom vagy meg sem született élve vagy rövid idő után elpusztult...
No comment. -
TommyGun #9 Jujjj bazzzzeg ez durva volt
Szerintem maradj inkább a játékhíreknél az való neked, vagy olvass figyelmesebben... -
pemga #8 Lehet, hogy Alien-4 féle kezdeti mutánsokra gondolt? :). Hátigen, a showbiz "kicsit" távol áll a valóságtól. -
#7 The Island... -
Cat #6 nem embriókról, hanem sejthalmazokról van szó, amiket lombikban hoztak össze, és utána be se ültettek egy kutyába, hogy az kihordja.
Egy sejt nem érez fájdalmat, ezek sohasem "születtek meg" - kb. olyan badarságot beszélsz, minthogy a körömágyadon lévő ránövést eltávolítod és a földre leesve rátaposol, ugyanakkora "fájdalmat" éreztek ezek is -
#5 "1095 klónozott embrióból"
G*ci állatkínzók. Remélem a röhögő pofájukkal is elkezd valaki kísérletezni - pl. beveri... Hánynom kell ettől: "de fasza vagyok, klónoztam egy kutyát" - azt bezzeg nem meséli el, hogy a többi 1000 meg hogyan született meg és mennyit szenvedett... Szánalmas! -
#4 jajj milyen ronda kutya:D -
#3 "Persze teljes siker volt az egesz muvelet!"
"Minden rendben a kutyussal?"
"Hat fogjuk ra!"
"Mert? Mi a baj?"
"Nem neveznem bajnak..."
"Megis mi tortent?"
"Hat fogjuk ra hogy nem az a ugatos fajta!" -
#2 6.ik nap........ -
kidintwo3 #1 Persze Lessie-t nem klónozták!