223
-
#23 nem vitatkozok mer nem feltételezem rolad hogy komolyan gondolod :D
amugy énse szeretem a nfsu-t,de ilyet még viccből se mondanék... -
#22 Én itt az úton, csak enyhén elmosott textúrákat látok, nem óriási pixeleket mint helyenként az nfsu2-ben. -
#21 hát ennél pedig sokal jobbvolt -
#20 Nemtom, mit kell ezt ocsmányozni, az nfsu2-nek se volt sokkal jobb a grafikája... -
#19 Mindjárt hányok olyan ocsmány,,,, azért jó lenne ha a kiadók nem az éppen aktuális NFS-t próbálnák meg utánozni... legtöbbször kevés sikerrel, hanem kijönnének valami egyedivel -
#18 Nemnagy szám -
#17 hogy legyen mit kérdezned -
#16 kibaszott szar lesz, minek nyitottál neki topicot? -
#15 pedig most itt én igen! -
#14 Bocsánat, én nem verem magam csak ha ennyire nemismered a fórum bizonyos szabályait először nézz utánna... nemártana -
#13 Igazi képözön -
#12 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11 akinek nem lenne jó a link
csakmerthogy képbe legyek
-
#10 800×600 a megengedett mindenhol -
#9 Miért ne? Azért van! És mi a faszt kell egyből faszozni?!
Amúgy meg mindehol megengedett az 1024-es kép! Nem tudom mit vered itt magad! Ne mond, hogy 640x480-ról böngészel! -
#8 lol -
#7 ehhez csak gratulálni tudok mi a f. kellett ezt ideszurni és főleg 1024be otvan a link a képekhez -
#6 -
#5 mér pont MW lemajmolás....?:/// főleg, hogy még sehol sincs pff. az utóbbi időben csak ilyen szar fnf imitátorok jelennek meg. -
Cicero #4 Ez is valami NFS MW lemajmolás... a grafika meg.. hát... -
#3 shot -ok alapjan jóóó randa lesz -
#2 Képek -
#1 L.A. Rush PC-re!
[2005-08-04 @ 12:31 - sHadeS] (kommentek: 4)
Pár új screenshot között találtuk meg a hírt, miszerint a Midway eddig csak konzolon napvilágot látott játéka, a L.A. Rush idén novemberben PC-re is megjelenik. Bár a képekből a lényeg szerintem világos, azért elmondanám, hogy egy arcade autóversenyes stuff az egész. Hát, kíváncsian várjuk.