171
Milyen PDA-t vegyek?
-
KezdetPhia #11 Nem, mert még sehol sem lehet kapni kishazánkban, a www.cherryon.com-on meg kedvezményezett vagyok, úgyhogy nem lesz olyan drága, egyébként meg ott a legnagyobb a választék. -
Inquisitor #10 "egyetlen gép jöhet szóba a fuji-siemens n560"
És ha kiderítenéd ki gyártja nekik, nem kapnál zsír ugyanolyan gépet jobb áron és/vagy elöbb? -
KezdetPhia #9 Én is kábé ilyen szempontokkal keresek pda-t, hogy legyen benne wifi, meg gps beépítve, és legyen jó procija, meg nagyfelbontású kijelzője, és ezek alapján egyetlen gép jöhet szóba a fuji-siemens n560, de csak május végefelé jön be, de sztem megéri kivárni, mer nekem pont ez kell, és itt fogom megvenni. -
#8 Sziasztok. Most szeretnék PDA-t venni. olyat keresek, amelyik tud wlan-t Bluetooth-t, és Gps-t. Vmint nem árt, ha van hozzá magyarországtérkép szoftver. előre is köszi. -
tranceman #7 ajánlom az acer n50 prémiumot! keress rá a gogliban! -
zero_cool51 #6 srácok kellene segitség!
Vettem egy HP Ipaq RZ1710-est nemrég. Azonban olasz nyelvű sajna (Renew program rulez)
Nos az a gond, hogy feltettem rá a magyarosítást, de valamiért nem akar menni. Gondolom azért, mert Pocket PC2003 SE oprendszer van rajta.
Valakinek van már tapasztalata ilyennel? Esetleg valakinek sikerült magyarosítani, vagy esetleg angolosítani? -
#5 Én csak a GPS-nek néztem utána eddig, és a HP2110 bizonyult jó választásnak, de telefonként nem lehet használni tudtommal. -
pasquale #4 nekem most egy compaq 3850esem van ha bármi kérdésed lenne nyugodtan kérdezhetsz! -
pasquale #3 ebben az esetben szerintem regisztráld magad a pdamania n de mire akarod használni???
gps? telefon, kamera vagy milyen extrát akarsz bele??
mert most 180kért van egyhttp://www.pdatech.hu/383.htm amiben mindezek avnnak pluszban kivéve a kamcsi..
de mondom a pdamanian... tökk segítséget talál6sz -
#2 nem vagom ezt a temat de itt van par ami kozul tudsz valogatni.
PDAs
de mondjuk FMH, CKM -ben szoktam latni PDA -krol infokat meg valamelyik szamban teszteltek is 10-15db -ot... :D -
#1 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy melyik PDA-t ajánlatos megvenni, mondjuk 150000 Ft körüli áron (lehet picivel több is, de úgy hogy érje meg a felárat :D) Legyen benne mobiltelefon funkció is.