28
-
Garfield #28 Ahhoz képest hogy tavaly ilyenkor lehetett először hallani róla, szerintem igenis az. Egy év kellett ahhoz, hogy a semmiből feltörve régóta az első komoly fenyegetéssé váljon az IE számára. -
BiroAndras #27 Valszeg használsz valami olyan szoftvert, amivel összeakad. Vagy egy hibás kiterjesztést. -
archkoven #26 Nyilván nem átlalános jelenség mert akkor nem használná senki. Én tudok még pár emberről akiknél jelentkezett ez a probléma. Van egy másik gépem is, és azon is jelentkezik ugyan ez. -
BiroAndras #25 Pl. a Trillian az AltGr+C-t ahsználja, ami miatt az '&' jel nem müxik. Más hasonló progi is lehet.
A régi Mozilla, ami még nem FF volt valóban csinált néha olyat, hogy nem fogadta el az inputot néha, de az FF-nél soha nem tapasztaltam, pedig elég sokat fórumozok. -
#24 Akkor peched van. Persze az is lehet, hogy egyszerűen fut valami még a gépeden, amik lekötik az altgr+ billentyűkombinációkat gyorsbillentyűknek. -
archkoven #23 Van egy csomó, de minden közül nálam az viszi a prímet, hogy a fórumoknak az ablakába (mint amibe most is éppen írogatok) sokszor nem tudok írni mert pár sor után nemírja be a leütött karaktereket, vagy a másik, hogy @-ot igen gyakran nem hajlandó beírni. Érdekes, hogy ezek az új netscape-nél is ugyan úgy jelentkeztek, sőt még jöttek hozzá újabbak.
Próbát fogok még tenni későbbi verziókkal, de amíg ezek a problémák fennállnak nem használom. -
#22 Minden win telepitesnel megprobalom hasznalni az IE-t, azonnal kapok Adware-t vagy Spyware-t... Amugy nincs bajom vele.... -
#21 Biztos arra gondol, hogy standard html-t kezel, és nem teljesen IE irányú fejlesztés van mögötte és mivel a legtöbb oldalt az IE irányú fejlesztések alá tolják, amik egyébként teljesen inkompatibilissé teszik a kódot a standard html-t használó böngészők számára így nem jelennek meg rendesen például FireFox vagy Opera alól. -
#20 Pcforumon minden ertelmes ember csak rohogni tud.
Oka van annak, hogy Sting neve fogalomma valt amit a windows fanatikusokra hasznalnak. -
moha #19 én viszonylag régóta használom a FireFox-ot eddig még egyáltalán nem volt gondom vele.
Kíváncsi lennék hogy szerinted mik a FireFox hülyeségei? -
Zoldalma #18 Meg is erdemlik :) -
Zoldalma #17 Mielott valaszolsz, olvasd el amit irtam. Az FFbol tortent frissites eseten, tehat nem akkor ha kulon letoltod az FF uj verziojat hanem az FFbol updatelsz -
archkoven #16 Én azon kevesek közé számítom akik az Explorerrel elégedettebbek mint a Firefox-szal.
Lehet tőlem hétszázmillió letöltés is, ha egy hét után elegem lesz a hülyeségeiből.
Egyébként én ehhez a 75 millióhoz kb. 6-ot adtam, de valójában mindig gyorsan visszatértem az IE-re. -
#15 Így van. De IE-t még többen... Még annál is többen:))) -
BiroAndras #14 Tök mindegy, hogy a hivatalos statisztika hogy készül. A fórumos hozzászólások és saját köryezetem alapján is egyértelmű, hogy sokan szeretik és használják az FF-ot. Ennyi. -
pemga #13 A GPL ezt sehol nem tiltja, RMS is pénzért adta egy időben az Emacs-et. Csak egy aprócska különbség van: a netről bárki bármikor ingyen letölthette. Ebből pl. úgy lehet pénzt csinálni, hogy valaki megbízza a fejlesztői csapatot, hogy konkrétan az ő igényeit fejlessze bele. De annak is GPL alatt KELL megjelennie majd, gyakorlagilag megszponzorálja a megrendelő a fejlesztést. Ha ez elsőre őrültségnek hangzik, egy példa: USAF így szponzorálta meg ha jól emlékszem az ADA95 compilert. -
#12 Azon kívül majd biztos, hogy minden letöltésszámláló minden szoftverhez hasonló módon működik, tehát egész jó összehasonlítási alap. Miért akarnának kiszúrni magukkal. Valószínű cégalapítás előtt jobban szétnéznek, mint egy felhasználó. Lehet többet is tudnak a dologról, mint DWz.
Úgyhogy semmivel sem nagyobb parasztvakítás, mint amikor valami mást töltenek az emberek. -
#11 érdekes. ez egy jó hülyeség amit mondtál. Mert ha én annak idején letöltöttem az 1.0.0-t maj amikor megjelent az 1.0.1 és azt, majd stb. ... Szerinted honnan tudják, hogy ki hanyadjára tölti le a FF-t... Vagy azt mondod, hogy csak az 1.0.0-ra érvényes a 75Mó?:D na... -
Zoldalma #10 A mozillabol vegzett frissitest nem szamolja bele a letoltesek koze... -
#9 Hát, így terjed! -
#8 8% volt még tegnap... -
#7 mindegy, FF jó és tökéletes használható.
IE is jó, csak könnyen kijátszható! -
Caro #6 Jól teszik! :)
Tök mindegy mennyi a letöltés, a felmérések szerint kb. 10% az elterjedtség, és nő. -
#5 1.0.1, 1.0.2, 1.0.3, 1.0.4, 1.0.5, 1.0.6... ezeket összeadva van a 75Mó letöltés. Tehát inkább 6-tal osszunk:) És mi van azokkal, akik letöltötték, de nem használják (Pl. én is letöltöttem mindegyik verziót, de csak tezstnek, ha IE-vel vmi "nem menne jól", persze eddig még ne mfordult elő)...
Na sebaj, pénzt csinálnak majd FF-ból is.
"Pénzt akar látni a Firefox-ból a Mozilla
A Mozilla Alapítvány a szerdai napon bejelentette, hogy a jövőben nyílt forrású programjai fejlesztését egy frissen létrehozott kereskedelmi, profitorientált leányvállalata fogja ellátni. Az új "Mozilla Corporation" helyileg a Mozilla Alapítvány kaliforniai főhadiszállásán kap majd helyet, és gyakorlatilag átveszi az Alapítvány összes alkalmazottját is, akik közül csak összesen hárman maradnak majd a non-profit szervezet állományában.
Mitchell Baker, a Mozilla Alapítvány elnökének elmondása szerint azért döntöttek a kereskedelmi vállakozás létrehozása mellett, mert így jóval több területen és jóval nagyobb bevételre tehetnek majd szert a Firefox böngésző és társai kereskedelmi lehetőségeinek kiaknázásából, mint a non-profit szervezet keretein belül. "A Mozilla Corporation, mint adózó alany nagyobb szabadságot kap majd ezen a téren, mint a Mozilla Alapítvány", mondta Baker.
A Mozilla ígérete szerint szoftvereit továbbra is ingyenesen, nyílt forrással fogja kínálni a felhasználók számára, a kereskedelmi értékesítésből befolyó összegeket pedig - jó kereskedelmi vállakozás módjára - saját működésére és termékei továbbfejlesztésébe fogja visszaforgatni. "
-
Yuuzer[real] #4 viszont megfeledkezel a cd és dvd mellékletekrő valamint telepítőcsomagokról a torrent és dc-s terjesztésről szerintem bőven van főle annak a 75nek -
Cicero #3 -
DWz #2 Akkora vakitas ez a 75mil letoltes, mivel egybe nezik az osszes letoltest, azaz kb. 5-el el kene osztani. 15mil pedig nem olyan eget rengeto. -
#1 Nekem nem szimpi ez a mozilla alapítvány, valami nem stimmel velük, csak még nem tudom, hogy mi...