Az ellenőrzés eszközévé válnak a mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számonkérés persze tök értelmetlen és senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nincs bekapcsolva a mobil, de azért azt jó ha tudja a másik, hogy esetleg ezzel elég kellemetlen helyzetbe hoz...
"Egy titkosszolgálati tiszt azzal nyugtatott bennünket, hogy valaki tartózkodási helyének megállapításához nem is szorulnak a mobilszolgáltatók segítségére."
Nem ide vág, de sokan aggódnak, hogy az RFID-vel követhetõvé válnak.
Ezt magyarázom már mióta. Ha keresnek, úgyis megtalálnak.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
tõled függetlenül be tudják kapcsolni a mobil mikrofonját és azt hallgatni. persze ez a poziciós dolog sem kutya..
Resurrection!
http://index.hu/tech/mobil/kovet9860/
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
én speciel szeretek elérhetõ lenni, ugyanúgy ahogy ezt másoktól is szivesen fogadom. ha valaki "zaklat" akkor hízás szûrés lista, ... és meg van oldva. haverok ezután is elérnek.
Resurrection!
Ha vezetékesen keresnek, és nem íródik ki a hívó száma, akkor fel sem veszem, felveszi a rögzítõ. Ha olyan keres, aki fontos, akkor felveszem, különben hagyom, hogy rábeszéljen a rögzítõre, ha még erre sem hajlandó, akkor így járt.
A mobilkorszak elõtt is volt élet, csak szervezés kérdése az egész.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Starcraft + Diablo III - esemve
visszahívod amikor neked jó, ennyi
soha nem magyarázkodom, miért nem tudott elérni
igaz az ilyen jellegü kérdéseket, hogy:
- hívtalak egész délelõtt, ki voltál kapcsolva?
- igen
de azt már ne kérdezzék meg miért, én sem teszem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha meg nem vezsenm fel, és fontos, írjon sms-t
hangpostát utálom
mondjuk vissza szoktam hívni azokat, akik nem értek el, de így én osztom be mikor telefonálok
és atelefon nem nõ a fejemre
azt írja, ha nem kapcsolod ki, akkor: "számtalan esetben elõfordul, hogy egy hívás kényelmetlen helyzetben találja a hivott felet"
miért? minden esetben kötelezõ felvenni? ez olyan régi beidegzõdés. csörög a telefon fel kell venni
én a vonalast sem szoktam mindig, ha nincs kedvem, ne hivogasson senki
#3 de szépen fogalmaztál, honnan másoltad ki ?😄
A lényeg sztem hogy a mobil nem arról szól hogy MINDENKI baszogathat rajta amikor csak akar, ha nincs kedvem vkivel vagy úgy általában senkivel beszélni akkor nem veszem fel. Akik fontosak nekem azok tudják hogy ez nem sértés a többi meg nem érdekel, nem akarok én is olyan lenni mint az a haverom akinek ötpercenként csörög a telefonja mert õ attól érzi magát fontosnak hogy milyen gyakran hívják mások ezért olyan emberekkel is jópofizik akiket valójában nem is kedvel.
Szerintem 😊
Már engedtessék meg, hogy ne legyek senki számára 24 órában online !