896
-
#573 ez az eredeti ausztrál hang, meg még van egy másik angol szinkron. de ez az eredeti. legalábbis ez fut "Original Australian" alatt -
#572 mire gondolsz egészen pontosan LYÁNOS, kérlek monddmeg. -
#571 ÓF: Nem így van. -
#570 jahogyúgy? azt hittem az a fulleredeti. anno még magyarral láttam, de mindig is meg akartam nézni eredeti hanggal, minden film jobb úgy azért. -
#569 nemérted..ez más angol szinkron...
keresek minjá igazisat.. -
#568 eredeti hang az angol :) -
#567 azért irtam h ezzel a szarral van csak fent :/ -
#566 nem azért, de eredeti hanggal az igazi... -
#565 a youtube-ról le lett szedve az eredeti szinkronos film..
helyette ez a szar van :S -
#564 ez mekkora :D
-
#563 nekem is!!!! -
#562 a k*rvaélet :C kell!!!
-
#561 kiba***t jó hangja van :D -
#560 itt van 3, végre valamivel tartalmasabb videó mint az eddigiek voltak:
Mad Max - Last V8 Ride-Along
Mad Max tours Lake Lewisville - Road Warrior
Mad Max - Last V8 Blowin' Down The Road -
#559 Innen a jobboldali verda jöhetne egy folytatásba/remake-be:
-
#558 Ne félj, egy cseppet sem lenne olyan karakteres mint az eredeti. Valamelyik retro-V8 concept car-t alapulvéve csinálnák meg, teljesen sablonosan. -
#557 ha meg lesz is eléggé gyengére sikerül :(
kívácsi lennék a LAST V8 új verziójára
-
RedRiot #556 "Amondó vagyok hogy bármikor is legyen folytatása a trilógiának, az csak csalódást okozhat. Egyrészről azért, mert nem fogják tudni elkapni ugyanazt a hangulatot amit az első két részben sikerült, így maximum egy korrekt iparosmunkát adnak majd ki a kezükből."
Félek tőle én is, hogy tipikus amerikai film lesz. (ha lesz egyáltalán). Vagyis bugyuta, sztori-megmagyarázós, idegesítő karakterekkel: pl. lökött számítógépzseni nerd gyerek, sablonos főgeci, néhány lúzer mellékszereplő, akikről meg lehet mondani melyik hal meg leghamarabb. Szerelmi szál, stb. Mindig is érdekeltek a poszt-apokaliptikus témák, de azért valljuk be, nehéz jó filmet készíteni a témából. Én sokat vártam anno a Postmantől is, a Kevin Costner féle 160mill dolláros produkciótól, aztán nagy túró lett az egész.
Hogy ki lenne jó Max a mai színészek közül? Szerintem Gibson már nem vállalná. 30 éve egy feltörekvő fiatal ausztrál színész volt, most meg egy 60 éves, bigott vallásos, sokgyerekes figura. Fat Max lehetne, nem Mad. :) Szerintem Christan Bale király lenne, mint kiégett országúti igazságosztó. :) Mind1, kicsi az esély hogy legyen negyedik rész. :( -
#555 semmi, relax van. a Last V8 a második részből elkészült, meg lett egy repülő is a harmadik részből, de most állóvíz megint :| -
#554 átengedem a téket -.- -
#553 GTA SA moddal mizu? -
#552 csak ? -
#551 azé nem megy mert 32mb a kép!!! -
#550 így-e? -
#549 plakát nálam:
"A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://iaro.3dmax.hu/kep/mmjapanbcw4.jpg”." -
#548 ez egy marha jó kép
ez meg egy marha jó plakát
-
#547 istenkirály! kösz! -
#546 madmaxmovies.com fórum, konkrétan itt -
#545 hol találtad? -
#544 nem replika, ez az eredeti, a forgatásról :)
előtte:
utána:
(ugye mikor elkapta a kamion a második részben) -
#543 Hometown of Mad Max -
#542 Amondó vagyok hogy bármikor is legyen folytatása a trilógiának, az csak csalódást okozhat. Egyrészről azért, mert nem fogják tudni elkapni ugyanazt a hangulatot amit az első két részben sikerült, így maximum egy korrekt iparosmunkát adnak majd ki a kezükből. Ennek egyenes következménye a hogy azok a rajongók akik tűkön ülve várják a filmet, óriásit fognak benne csalódni. Másrészről pedig azért lesz csalódás, mert akik pedig nem várnak semmit a filmtől (nem látták, nem éltek még akkor) nem fogják tudni értékelni. És lehet abban hinni, hogy jó film lesz, de a folytatások tapasztalata alapján nem lesz az. Közben a világ is haladt a saját medrében, egyszerűen képtelenek lesznek egy méltó folytatást leforgatni. -
Szabi1991 #541 -
#540 na amúgy tényleg korai, mert a filmről sincs még semmi -
#539 "A tegnapi hírben jeleztem, hogy nemsokára érkezik a konkrét nyilatkozat arról, hogy miben is testesül meg Corey Barlog és George Miller együttműködése. Nos, hatalmas meglepetés történt, ugyanis Corey a Mad Max rendezőjével egy Mad Max játékot akar készíteni, szinte hihetetlen. George Miller 2003-ban tervezte bemutatni a "Mad Max: Fury Road" című filmet, de az iraki háború miatt dobták a tervet. Az új játék ezen a (be nem mutatott) filmen alapul majd. Sajnálatos módon, ők már a harmadikak, akiknek ez a világ az eszükbe jutott a Gearbox és az id után, dehát ez nem zárja ki, hogy az ő alkotásuk legyen a legjobb."
info: hardwired
itt a másik hír róla
végülis mehetne neki uj játékos fórum is, bár lehet még korai lenne. -
#538 kíváncsi leszek mi lesz a Mad Max 4-ből amúgy, elvben Miller bá' belevágott a dologba! wikipedia szerint a megjelenés jövőre lesz valamikor, remélem nem fogja elrontani a filmet! és remélem nem jelenti be mondjuk évvégén, hogy sry, de még sem! a Happy Feet 2-re összpontosítok inkább -
#537 egész jó, 3000 Ft + pk! kb ugyanennyi itthon is -
#536 hát hitelt semmikép ne vegyél fel..
én is elkezdem a jogsit, gyorsítottban (közben DigiTvnél melózok)..autó szerzés..majd aztán talán fuvarozó..és majd esetleg 1 eleanor vagy 1 interceptor állhatna a garázsban :) -
#535 jo, hát végülis még odébb van, de rokon eladja a házát miskolcon és onnantol szabad az ut, előtte még ugyis sztem anglia lesz, mindenképp egy kicsit több lóvét kell összekaparni, mint gondoltam, pár 100 k-val szart se ér az ember odakint. -
#534 én meg majd tervezem a látogatást :)