896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • bertino
    tervezem az ausztráliába való kitelepedést :)

én is virulnék ha ilyen garázsom lehetne.
  • DJ Skyline
    ja hogy bese linkelte! elnézést, akkor:
    garázs:

(és akkor már levettem a fehér kereteket is)
  • DJ Skyline
    én is örülnék egy ilyen garázsnak:

vagy egy ilyen udvarnak:

(nem tudom minek kellett ezt a nagy fehér keretet köréjük rakni, hagyta volna eredeti méretben, vagy mint amekkora most a kép a fehér kerettel együtt! és remélem nem lesz "béka", tehát látszódni fognak a képek ^^)
  • bigfoot
    wáz ne már
    még hogy öreg??pont így lenne jó hogy ilyen veterán,most megy a rambo, mega rocky és a rocky igen jó lett sztem,gyááá
    nem tom hogy happy end lenne e jó vagy vmi post apoc ra jellemző befejezés,de így Mel Gibson nélkül...
  • Punker
    amúgy tegnap resident evil 3-at néztem, ahogy a konvoj beér a sivatagban vegas-ba frankó med max feeling volt, aztán jöttek a zombik.....
  • Punker
    happy and? valami buzeráns amcsi mázt akartok? halljon meg ez a minimum.....
  • SimaSuna #527
    hát vmi hasonlót gondolok épp...
    vmi jó járgánnyal zúzni a népet..maj felkapni 1 csajt..játszani a hőst..aki otthonra lel vhol..lenne kis medmex..és heppy end lenne :)
  • DJ Skyline
    "hiszen Gibson már kiöregedett a karakterből."
    a nagy l*faszt öregedett ki, a trilógiában évtizedek teltek el, a harmadik rész 15 évvel később játszódik mint a második! épp így lenne jó, hogy Gibson játsza a főszerepet megint! :S remélem nem valami nyálas b*zit fognak választani, és a story is normális lesz! örülnék ha Max végre "haza térne", eddig minden résznek úgy lett vége, hogy kóvájog tovább! lehetne valami normális vége, letelepszik, talál egy csajt magának vagy nem tudom! vagy valami reménysugár, hogy az emberiség újra feltámad! bár a harmadik rész végén volt már ilyen, mikor Sydney felhőkarcolóiban pár világító szobát lehetett látni! :) vagy valami még elvontabb még poszt-apokaliptikusabb epizódot!:D
  • Szabi1991
    gondolom sg-n :)

"Végre jóváhagyta a Fox a klasszikus Mad Max franchise felélesztését. A széria eddigi három része nagy sikert aratott, ráadásul Hollywood élvonalába repítette Mel Gibsont is. Nos, a stúdió tegnap úgy döntött, hogy újraéleszti a nagysikerű szériát és zöld utat adott a Mad Max 4: Fury Road címet kapott résznek.

A rendezésre ismét George Millert szemelték ki, aki el is vállalta a feladatot. A direktor már az elején leszögezte, hogy hamarosan megindul a szereplőválogatás Max szerepére, hiszen Gibson már kiöregedett a karakterből. A forgatás Namibiában zajlik majd."
  • Punker
    hol olvastad?
  • bertino
    készül a Mad Max 4 :O
    Gibson nélkül :\
  • DJ Skyline
    érdemes ezt a topikot lapozgatni, The Feral Kid nevű user (Emil Minty, MM2-ből a kisgyerek) egy csomó képet tett közzé a forgatásról meg ilyenekről!
  • tomato33
    irtam pm-et is
  • tomato33
    neked nincs meg a mad max? azt ird van hdbe vágatlanul....
  • SimaSuna #519
    én ma esti DVDzésre terveztem..

jöttem ki a fogászatról azt láttam 1 mel gibson hasonmást..beszállt 1 fekete Trans Am-ba..mondom este MaD MaX 2 akkor :)

(az 1ből csak 20perc ami tetszik..)
  • Szabi1991
    holnap suliban filmet kell nézni, asszem beviszem a Mad Max 2-t xD
  • DJ Skyline
    eredetiben megvettem! ^.^ csak joglejárat miatt nem lehet már kapni! talán ha googlebe beírod, hogy mad max dvd, és magyar lapok, akkor esetleg más oldalakon! így-e, hogy honnan lehetne leszedni azt meg nem tudom
  • tomato33
    vegyél fel msnen:

[email protected]
  • tomato33
    tökmind1 akkor milyen van?:)
  • DJ Skyline
    passz, nekem nincs meg csak a mezei!
  • tomato33
    légyszi irjatok:)
    lehet dvd is, szeretném mind a 3at megszerezni, valamint szeretném hogy német hangsáv is legyen:)
  • tomato33
    tudtok segiteni?:) kinek mivan?
  • tomato33
    HEllo

én új vagyok itt, valakinek nincs meg a M. Max HD DVD-s verzióban?:)
  • DJ Skyline
    befosás szép hangja van
    "Is that toe cutters gang in front?" barom :D
    többi videó sem rossz a fazontól, bár egyiknek fos a minősége, de amilyen fos, olyan rövid!
  • SimaSuna #509
    ezt láttam..rohadtjó h 1eseknek mennyi pénze van..
  • DJ Skyline
    biztos mindenki látta már ezt, de a falon elég kemény a lökhárító mint dísz!:D azért eléggé pénzes fazon lehet, végén modja, azt tervezi, hogy kimegy Ausztráliába lakni, átépíti az autót a második rész autójává (amit már megtett), majd autózgat a Broken Hillnél, ahol a Mad Max 2-ő játszódott! én is szívesen tenném ezt! :D
  • DJ Skyline
    ha nem lenne a for sale tábla hátul, akár magyar is lehetne (rendszám)! :D

• SimaSuna #506
    nekem is -.-
  • hali
    nekem van a 2. reszbol fasza 720p verzio :) vagatlan
  • Seten

Sajnos. Amúgy tényleg az "ausztrál" hang a legjobb!

Mikor Gyro Captain mondja (aki egyébként a harmadik részben is benne van, bár ott Jedediah-nak hívják):
    - Ví ájt? :)

• bigfoot
    mármint a magyar szinkron a rossz?két féle magyar szinkron van?

• DJ Skyline
    nekem TDK :D
    megvan mind a három rész eredetiben, DVD-n, igaz nincs magyar szinkron, de az origi' ausztrál szövegnél nincs jobb, meg megvan DivX-ben magyarul is mind a három rész!
  • Szabi1991
    az enyémre az van írva hogy Verbatin
  • DJ Skyline
    leszedted vagy megvetted? mert eredeti DVD vágatlan! már amelyik :D pl enyémre rá is van írva, "Vágatlan, eredeti változat"
  • SimaSuna #499
    1 van vágatlan verzióban (ramaty magyarhangal)
    2 is van vágatlanba DE CSAK angolul!
    3..ez már nekem nem jelent semmit.. :)
  • Seten

Múlt héten megszereztem a trilógiát dvd-n. Elkeztem nézni és:
    Szana-széjjel van vagdosva! Mind a három.
    Mint vmi hülye rtlklubos verzió!
    Ráadásul hiába az 5.1-es magyar hang, mikor tök ratyi a szinkron.
    Kivágtam a kukába az egészet.

• Seten

"a kis gép fazonjának"
    :)

• hali
    en is 4et :D
    2, 17, 19, 20
  • DJ Skyline
    pedig a kérdések nem nehezek!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. milyen autót vezetett Max...Interceptor
    3. milyen zenét játszott a zene doboz...boldog szülinapot
    4. hol játszódik a film...Ausztrália
    5. milyen állatai voltak a kis gép fazonjának...kígyói
    6. mit ettek az első este...kutya kaját
    7. miért megy ki 3 autó a film elején a finomítóból...a válasz egyértelmű, hisz kutyakajáért csak nem, poénból sem, és Maxet nem is ismerték még itt:D
    8. Lord Humungus meghagyja az életüket ha....elhagyják a telepet
    9. a kis néma gyerek egy fém bumeránggal nyomta az ipart
    10. mi volt a filmben fő téma...hát persze hogy a benzin
    11. max elhozza a kamiont...ha visszakapja a kocsiját, és annyi benzint amennyit magával tud vinni
    12. mi a neve a motorosnak akinek piros kakas taréjja van...Wez
    13. milyen kapuval őrzik a telepet...egy iskola busszal
    14. mit csinál Hummungus, mikor nem akarják elhagyni a telepet...felgyújt 2 túszt
    15. ki töri be Max szélvédőjét...Wez
    18. mivel volt a tanker feltöltve...homokkal
    19. hányan élték túl az uccsó üldözést...7-en, mondjuk ez tipp volt :D

• Szabi1991
    5őt nem tudtam :S

asszem megnézem még1x a filmet :DD