896
-
az alsó 2 arc az nagyon durva!:DD
pláne aki elöl ül! -
-
#51 nem tudom ki kezdte el ezt a topiG-ozástde elég gagyi.. ugyanis Topic szóbol ered tehát topik:) De magyar-nyelvtan óra vége:) Madmax 2 része volt a legjobb.. az első kimerült a céltalan brutalitásban.. az annyira nem jött be. a 2 viszont nagyon jó kis film volt... A 3. meg hírben sem közelítette meg a 2-t... -
#50 nekem első rész 2 cédés DVD Rip, szinkes, de megvan eredeti rip is :)
második rész szintén DVD rip, az feliratos, 3 nem érdekel, mert az már másabb... sztem :(
viszont a 4 annál inkább! erről ennyit, üdv :-) -
#49 -
#48 Óóóóóóó, Bébi! -
#47 hmm en sose szerepjatekoztam (szoban, konyvel)...csak gepen...
amugy van am topicja a temanak, en is nemreg taltam meg ;) -
#46 Ja és hogy ON is legyek MadMax 1 a mai napig az egyik legjobb film amiben az elején lévő üldözéses jelenet isten :)
A 2. pedig csak mégjobb a 3 pedig egy rakás fos :( végig sem birtam nézni. -
#45 átmentünk nosztalgia topikba? :)))
skorpio mocsara azért volt jó mert többféleképpen végig lehetett tolni első ilyen könyv volt :)
jut eszembe aki ilyeneket játszott az nagyátlagban szerepjátékok felé is elkanyarodott :) -
mennyit játszottunk anno ezzel, meg a sorozat többi darabjával is...
[Skorpió mocsara rulez!!!] -
#43 Hajaj nekem meg is van...mikor DJskyline-nak elojott ez a madmax orulete egybol eszembe is jutott ;) (ha valaki meg akarja venni akkor par szaz forintert megteheti antikvariumban..pl itt..nah de nem reklamozok..ezt is csak azert mert innen sok mindent rendeltem mar es korektek nagyon)
-
Szid #42 Hol lehet megszerezni?, esetleg letölteni a netröl?? -
#41 tényleg jól néz ki! -
#40 jaja nagy könyv volt :) -
#39 arról én nem hallottam...én még csak 18 múltam!:)) -
#38 1973-as Ford Falcon Coupe-ja volt!:) -
#37 Itt a borítója a könyvnek...nagyon szép munka
-
#36 nekem a második rész a kedvencem
de az első is jó!
kiváncis leszek a 4 re -
#35 Nem tudom ki hány éves itt közületek de volt anno a szerepjáték-könyvek beérkezésének idején (88 körül) egy zseniális (Ian Livingstone-Steve Jackson) páros akiknek volt egy szerepjáték-könyvük ami 100%-osan a Mad Max-re hajazott és egy az egyben vissza is adta azt a feelinget.Az Országút Harcosa.Nekem mind a mai napig megvan a könyv, és még most is bele-bele olvasok néha ígyközel 30 éves fejjel annyira jó. -
#34 Mel Gibsonnak
egy kompresszoros csoda Holden -ja volt asszem..... -
Roll #33 Hali, az elsőt én megtaláltam dvd-be, úgy hogy szinkront is raktak rá. -
#32 bye -
#31 byez! -
#30 hmmm... az tréh..
najó mek filmezni :)
jóccak allz -
#29 Dehogy.
Így kapták.
Elvileg ez gyári,szal nemtom'
De pl. a haverom kivette a Sárkány közbelép-et (Bruce Lee fan :)),erre az is meg van vágva :C -
#28 Japánban is hódít a Mad Max láz!
több Japán cucc itt...(oldal közepén van a menü: <<MADMAX FAQ JAPN CONTENTS>>) -
#27 komolyan? téka kivágta, vagy micsoda?
amit bótba veszek abból csak nem vágják igaz....? -
#26 hát angolul beszélnek benne, de sztem csak összevágták a német adó által sugárzott képet, és a DVD-s hangot, mer a hang meg 48 kHZ-es, és nagyon tisza, túl tiszta TV-hez mérten :) a 320x400 meg azér lesz jó mer 1280x1024-ben tolom LCD-n :DDD de nemérdekel, ez egy alapmű, addig meg gyűjtök a DVD-sre, ha te is, meg GlPetyus is aszongyátok :) -
#25 Jahh...from téka ^.^
De a kurv@ anyjukat a 2. vmi vágott verzió (pedig origi dvd),mert a "durvább" részek ki vannak vágva -
#24 LOL németül karattyolnak benne?:DDD
az jó lesz..340*400? az nem valami csúcsszuper:DD
akkor inkább megrendelem 13000ft-ért...igaz megvan kazettán az összes de az elvan ásva valahova...mire megtalálnám addigra már összeházasodnék az meg még arrébb van... -
#23 neked +van? -
#22 yayah :D na lejött DCről a második rész, amit még a német RTL-ről vehetett fel valaki, és 320x400-as felbontása van :D de akkor is megnézem,muszály látnom -
#21 Megéri,hidd L. -
#20 Ja és honnan van neki ennyi darabkája hozzá...Itthon a bolhapiac összes legóárusa se lenne elég!:DD -
#19 hübazmeg :D csávó kicsit se fan -
#18 jah és ment a totyik a favok közé :D -
#17 unatkozol? építs lego(!!!)-ból mad max cuccokat!
Alex Zorko LEGO Interceptorán én kiakadtam! (legfölső):D
-
#16 linkt? :D rövidíted a mágyártot vázeh? :DDD egyépként az lesz a vége -.- megrendelem kurvasok pénzér, mongyuk meg is érné talán, mer dugig van extrákkal ^.^ -
#15 hát amit adtam linkt' onnan megtudod rendelni mind3 részt egy dízdobozos verzióban 12700 Ft-ért!:DDDDD
amúgy én csak a DC-t tudom,de ott is alig van meg valakinek...max warez oldalak de nem hinném,hogy ilyen régi filmeket felnyomnának.. -
#14 Helllóóó :DDD újabb Mad Max fan iz káming :DDDDDD
kérdés okos emberkéknek :))) honnan lehet leszedni JÓ minőségben a Mad Max 1-2-3-at? NEM DC-re gondoltam -.- (rohambili aka DJ Skyline vágja mire gondolok :DDD)