896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • DJ Skyline

az alsó 2 arc az nagyon durva!:DD
    pláne aki elöl ül!
  • Seaweed

• Bucser
    nem tudom ki kezdte el ezt a topiG-ozástde elég gagyi.. ugyanis Topic szóbol ered tehát topik:) De magyar-nyelvtan óra vége:) Madmax 2 része volt a legjobb.. az első kimerült a céltalan brutalitásban.. az annyira nem jött be. a 2 viszont nagyon jó kis film volt... A 3. meg hírben sem közelítette meg a 2-t...
  • bertino
    nekem első rész 2 cédés DVD Rip, szinkes, de megvan eredeti rip is :)
    második rész szintén DVD rip, az feliratos, 3 nem érdekel, mert az már másabb... sztem :(
    viszont a 4 annál inkább! erről ennyit, üdv :-)
  • DJ Skyline
  • Jagi
    Óóóóóóó, Bébi!
  • Seaweed
    hmm en sose szerepjatekoztam (szoban, konyvel)...csak gepen...
    amugy van am topicja a temanak, en is nemreg taltam meg ;)
  • GanXstaZoleeWrk
    Ja és hogy ON is legyek MadMax 1 a mai napig az egyik legjobb film amiben az elején lévő üldözéses jelenet isten :)

A 2. pedig csak mégjobb a 3 pedig egy rakás fos :( végig sem birtam nézni.
  • GanXstaZoleeWrk
    átmentünk nosztalgia topikba? :)))

skorpio mocsara azért volt jó mert többféleképpen végig lehetett tolni első ilyen könyv volt :)

jut eszembe aki ilyeneket játszott az nagyátlagban szerepjátékok felé is elkanyarodott :)
  • fifi

mennyit játszottunk anno ezzel, meg a sorozat többi darabjával is...

[Skorpió mocsara rulez!!!]
  • Seaweed
    Hajaj nekem meg is van...mikor DJskyline-nak elojott ez a madmax orulete egybol eszembe is jutott ;) (ha valaki meg akarja venni akkor par szaz forintert megteheti antikvariumban..pl itt..nah de nem reklamozok..ezt is csak azert mert innen sok mindent rendeltem mar es korektek nagyon)
  • Szid
    Hol lehet megszerezni?, esetleg letölteni a netröl??
  • DJ Skyline
    tényleg jól néz ki!
  • Punker
    jaja nagy könyv volt :)
  • DJ Skyline
    arról én nem hallottam...én még csak 18 múltam!:))
  • DJ Skyline
    1973-as Ford Falcon Coupe-ja volt!:)
  • CodeRed
    Itt a borítója a könyvnek...nagyon szép munka

• bigfoot
    nekem a második rész a kedvencem
    de az első is jó!
    kiváncis leszek a 4 re
  • CodeRed
    Nem tudom ki hány éves itt közületek de volt anno a szerepjáték-könyvek beérkezésének idején (88 körül) egy zseniális (Ian Livingstone-Steve Jackson) páros akiknek volt egy szerepjáték-könyvük ami 100%-osan a Mad Max-re hajazott és egy az egyben vissza is adta azt a feelinget.Az Országút Harcosa.Nekem mind a mai napig megvan a könyv, és még most is bele-bele olvasok néha ígyközel 30 éves fejjel annyira jó.
  • LittleL
    Mel Gibsonnak
    egy kompresszoros csoda Holden -ja volt asszem.....
  • Roll
    Hali, az elsőt én megtaláltam dvd-be, úgy hogy szinkront is raktak rá.
  • Glpetyus
    bye
  • DJ Skyline
    byez!
  • geri15
    hmmm... az tréh..

najó mek filmezni :)
    jóccak allz
  • Glpetyus
    Dehogy.
    Így kapták.
    Elvileg ez gyári,szal nemtom'
    De pl. a haverom kivette a Sárkány közbelép-et (Bruce Lee fan :)),erre az is meg van vágva :C
  • DJ Skyline
    Japánban is hódít a Mad Max láz!

több Japán cucc itt...(oldal közepén van a menü: <<MADMAX FAQ JAPN CONTENTS>>)
  • geri15
    komolyan? téka kivágta, vagy micsoda?
    amit bótba veszek abból csak nem vágják igaz....?
  • geri15
    hát angolul beszélnek benne, de sztem csak összevágták a német adó által sugárzott képet, és a DVD-s hangot, mer a hang meg 48 kHZ-es, és nagyon tisza, túl tiszta TV-hez mérten :) a 320x400 meg azér lesz jó mer 1280x1024-ben tolom LCD-n :DDD de nemérdekel, ez egy alapmű, addig meg gyűjtök a DVD-sre, ha te is, meg GlPetyus is aszongyátok :)
  • Glpetyus
    Jahh...from téka ^.^
    De a kurv@ anyjukat a 2. vmi vágott verzió (pedig origi dvd),mert a "durvább" részek ki vannak vágva
  • DJ Skyline
    LOL németül karattyolnak benne?:DDD
    az jó lesz..340*400? az nem valami csúcsszuper:DD
    akkor inkább megrendelem 13000ft-ért...igaz megvan kazettán az összes de az elvan ásva valahova...mire megtalálnám addigra már összeházasodnék az meg még arrébb van...
  • geri15
    neked +van?
  • geri15
    yayah :D na lejött DCről a második rész, amit még a német RTL-ről vehetett fel valaki, és 320x400-as felbontása van :D de akkor is megnézem,muszály látnom
  • Glpetyus
    Megéri,hidd L.
  • DJ Skyline
    Ja és honnan van neki ennyi darabkája hozzá...Itthon a bolhapiac összes legóárusa se lenne elég!:DD
  • geri15
    hübazmeg :D csávó kicsit se fan
  • geri15
    jah és ment a totyik a favok közé :D
  • DJ Skyline
    unatkozol? építs lego(!!!)-ból mad max cuccokat!
    Alex Zorko LEGO Interceptorán én kiakadtam! (legfölső):D
  • geri15
    linkt? :D rövidíted a mágyártot vázeh? :DDD egyépként az lesz a vége -.- megrendelem kurvasok pénzér, mongyuk meg is érné talán, mer dugig van extrákkal ^.^
  • DJ Skyline
    hát amit adtam linkt' onnan megtudod rendelni mind3 részt egy dízdobozos verzióban 12700 Ft-ért!:DDDDD
    amúgy én csak a DC-t tudom,de ott is alig van meg valakinek...max warez oldalak de nem hinném,hogy ilyen régi filmeket felnyomnának..
  • geri15
    Helllóóó :DDD újabb Mad Max fan iz káming :DDDDDD

kérdés okos emberkéknek :))) honnan lehet leszedni JÓ minőségben a Mad Max 1-2-3-at? NEM DC-re gondoltam -.- (rohambili aka DJ Skyline vágja mire gondolok :DDD)