896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • CodeRed
    Elfogadnék 1 ilyet!!!!!
  • DJ Skyline
    replikák'...érthető,hogy a félélete munkáját az ember nem fogja 10 perc alatt besarazni,összekoszolni,széttörni!:DDDDD
  • bertino
    nem tudom... de vmiért olyan furi ez a kép... annyira tiszták és... simák, vagy hogymonnyam karcmentesek, hogy azt is kinézném belőle, hogy nem igaziak... de télleg, csak mondom, hogy furi
  • Seaweed
    ja
  • DJ Skyline
    itt még milyen barátságos a környék!:D
    hegyek,dombok,fák,szántóföld...nem lerobbant sivatag!:DD
  • Seaweed
  • Seaweed
    Ez kicsit katarzikus erzes! :D 2db last V8?! Akkro hogy is van ez?
  • DJ Skyline
    bjútifull'
  • geri15
    most találtam egy kis Mad Max 2 koppintást

• sirdond
    szerintem megéri megnézni a mad max 3mat, főleg a fallout 1-2 után
  • bertino
    aahhh egy megtért :) az is megvan, persze rip
  • geri15
    Convoy rulz :D az a másik filmem :DDDD az én ereimben 92-es ólommentes folyik, régebben gumikacsa volt a nickem :DDD
  • bertino
    OFF
    az a Mack kamion egy másik film műremekben is szerepelt(na nem pont uaz, csak a típus tán) aminek címe Convoy!
    [fun a srác]
    ON
  • geri15
    Akkor leszedem... mert a 2 nagyon bejött, de mindenki aszongya hogy a 3 xar lett
  • bertino
    ha engem kérdezel egyszer meg.... de már más az egész atmoszférája picit :( sztem :(
  • geri15
    TUDOM!!! olvasni még tudok

na érdemes-e megnézi a 3-at?
  • Seaweed
    A szioneset en shootoltam a filmrol
  • geri15
    wáááá :DDD ott írtam a "szerk"-ben, hogy utána rájöttem igazad van :) aszittem a színes képre gondolsz, az TÉNYLEG benne van. :)
  • Seaweed
    Akkor neked mas verzido van mint nekem..ugyanis az enyemben nincs sehol..vegineztem az egeszet..ott ez van amit beraktam. (enyem angol DVD rip)
  • geri15
    Dede benne volt :) Épp most néztem meg másodjára, és akkor van ez benne, amikor bejutnak a "jók" bázisára néhányan, amikor Max beviszi a Mack kamiont. Nézd csak meg ha nem hiszed :)))

Ez a film óriási komolyan, ennél jobb posztapokalisztikus filmet még nem láttam

A 3. rész tényleg annyira rossz?

[i]szerk: most esett le, hogy te nem a színes képre mondtad azt h nincs benne, hanem a fekete-fehérre sry, az tényleg nincs benne :)
  • CodeRed
    Jah tényleg!...
  • bertino
    enni lehetne róla!
  • bertino
    o_O

Hátha télleg ő az, akkor télleg eljárt az idő felette és sztem ki se nézném belőle akkori filmbeli tevékenységét aminek értelmi szintje egy őrültével vetekedett
  • bertino
    kéz = boka
  • DJ Skyline
    köszi szépen!!!!
    ténylesg nincs rajta
    pedig én úgyemlékeztem,hogy van...
  • Glpetyus

Gumi-style :)
    topiG ^^
  • Seaweed
    Skyline kerte:
    (szvsz semmi kosz nincs rajta...)

• CodeRed
    Ő az! Már eljárt felette az idő sajnos.
  • CodeRed
    Legjobb jelenetek:
    1 részben Max az egyik rosszfiú kezét odabilincseli kocsija roncsaihoz ami éppen robbanni készül és a kezébe ad egy fűrészt aztán azt mondja neki, hogy a kezét hamarabb átvágja vele mint a bilincset ....Következő jelenet, hogy ballag el onnan Max, és hallani a srác ordítását. (na vajon mit tett? )

azthiszem ez az a jelenet
  • bertino
    él még ma ez a pasas ?
  • GanXstaZolee
    jaja első rész megvan szinkronnal (sztereo) ami ütős :) mivel alapban mono angollal jelent meg. Masodik mar 5.1 angol de csak hunsub azaz feliratos.
  • ILLNeo
    Díszdobzos trtilógát akarok!!!!!!!!!!

• MBugi
    Egy kultusz film 1-2
    a 3 már nem tetszett
  • Seaweed
    DVD-n nem adtak ki szonkronizalva csak felirattal. Max ha valaki a tvbol felvette a hangot es a savot raszerkesztette a DVD-re...de ilyenrol nem tudok! (Olyanrol igen hogy divx dvd rip es a tv-s hang ravagva...)
  • haxoror
    Kösziiii
  • MBugi
    Meg van valakinek szinkronizálva a második rész?

Nekem megvan az 1,

de az lenne a legjobb, hogy ha DVD lenne 1-2

Üdv:Bugi
  • Seaweed
    beallitott kep szerintem...mert nem talaltam a rendezio valtozatban sem ilyen kepet abban a jelenetben...
  • bertino
    télleg furi, ahogy kinéznek,dehát vmi nagy nagy válság és háboru után vagyunk egy olyan világban ahol csak bűnőzők és tulélők vagy mik élnek, az olaj és az üzemanyag annyit ér, mint a tulélés vagy mi :)
    vagyishát maga az üzemanyag a túlélés, ha van miben elégetni, persze
  • haxoror
    Vernon Wells
    Ezt a képet ki tudnád szedni nagyban plz?
  • Seaweed
    (Sajat keszites elobb vagtam ossze a nyitojelnetet... ;))