896
-
#133 szerintem nem extra,megnéztem a borító hátulját,és ott csak interaktív menü,jelenetek közvetlen elérése,a forgatásról,előzetes van írva
itt vannak a képek:
ennél a jelenetnél csacsog valamit egy csaj,ott van körülötte egy csomó gyerek,meg pár felnőtt
és ezzel zárul,hogy távolodik el a kamera a várostól,és Max sétál a sivatagban
-
#132 az, h berepülnek Sydneybe az extra?
mert én nem emléxem erre a filmből. -
#131 nem tudom,csak belenéztem,arra nem figyeltem,de majd mindjárt megnézem! -
#130 nem tevék húzzák a verdát? -
#129 ja,tegnap néztem bele kicsit,és az elején max egy kocsival megy,amit lovak húznak a sivatagban! :\
ha az autókat meg az ilyeneket nem számoljuk bele,akkor tökre középkori hangulat lesz a filmben! viszont jól nyomon lehet követni a világ pusztulását
az egyben voltak városok,normális autók,stb stb
kettőben már nincsenek városok az autók még megvannak úgy ahogy,de már ilyen sufnituningos csodák
a 3 az totális leépülés,az autók már mindenre hasonlítanak csak autóra nem,és a végén mikor berepülnek Sydney-be,akkor lehet látni,hogy hogy leépült,kipusztult,elrohadt minden...víz nincs az öbölben,az operaház melletti hídnak csak a hídfői vannak meg,az operaház még megvan,a város is totálisan lepusztult,ha gondolod vághatok ki jeleneteket a végéről,ha nincs meg neked DVD-n -
#128 jaja 2 az klaszikus!kár hogy nincs magyar szinkronos dvd:((((
egyebként a 3ban vmi lovaskocsival mennek meg ilyenek nem? -
LeePí17 #127 hát őszintén a 3 nem az igazi..ott nincs "benzin" szag..csak trágya.
az 1 nagyon zsír a 2 remekmű.
nekem mainapig teccik..és van benne némi igazság..pedig a 70es évek végefele lendült be az olaj piac.. -
#126 leadják a többi részt is?
nagyon jó ez a rész,a háromra leszek kíváncsi azt csak 1*er láttam -
LeePí17 #125 nah bekészültem..kóla sör chips...
1len dolog ami hiányzik az az 5.1..
szeretném hallani ahogy Max beindítja a V8at..istenem...micsoda muzsika..
hát én gondolkodtam építésben!
de nem ford falconnal hanem Lada Samarával..
1 kicsit hasonlít rá (kicsit)
ha értenék az autós Photoshophoz megcsinálnám..
de ha beindul a vállalkozás istenemre mondom megépítem az első HUN Last V8 replikát.
sok pénzbe nem lenne mint 1 új autó...
Samara: 130E ( motor nélkül kevesebb)
BodyKitt: 400E (körübelül...)
Motor:400E körül.. (ha nem is V8as de hasonló kategória kellene)
egyéb dekor: 300E
szal kb 1,5-2 milla sztem belefér...1 Interceptorért.. :D -
#124 elég sokan csinálnak azért Replikákat,itthon is rászánhatná magát egy miller,hogy épít(tet)magának egyet,és nem a flancos luxus mercit veszi meg,még szerintem nagyobb sikere is lenne,mint egy 40.dik mercinek! :\ -
#123 $80.000 AUD,az a mai árfolyam szerint 12.960.000,-
hát nem olcsó az tény,de egy vadi új Impreza kerül kb ennyibe,szal ha lenne pénzem akkor lehet nem az Imprezát választanám! :D -
#122 köszi!
majd ha kicsit több pénzem lesz... -
#121 építenek replikákat asszem! de megrendelheted magadnak az alkatrészeket,szerzel egy Ford Falcont,és átépíted!:D
íme (BUILD ME A MAD MAX REPLICA!) -
#120 báz lenne egy ilyen autóm...
kár hogy a nitro lenyomja:(( -
#119 bizony!
számomra érdekes,mert tiszta állapotban nem láttam még a Road Warrior verziót!:D -
#118 V8 elfogó,kurva jó ez a kocsi -
LeePí17 #117 télleg :D
-
#116 no problem! :)
nem elfelejteni a #106-ost! :) -
LeePí17 #115 jóvanna nám tudtam h néked is megván :D -
#114 és a többi!:D -
LeePí17 #113 Háttérnek Kitűnő! :D -
#112 nem tom én mind3 részt szinkronosan láttam először így én azért vagyok oda de nagyon!! -
#111 legjobb rész. -
#110 hopsz,tényleg! :|
bocs! :) -
Seten #109
Valaki azt mondta, hogy jó lett a szinkron de szerintem az eredeti ausztrál-angolt lehetetlen überelni.
Nekem VHS-en van meg azzal a régi-régi mozis féle felirattal. :)
-
#108 huh lesz pénteken?az király!az első részt nem láttam olyan sokszor,nemúgy mint a másodikat:) -
Seten #107
Ezt írják (nem tudom ki volt ez az ökör de tuti nem látta) a filmről:
"Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik biciklisbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elől nincs menekvés: a következő áldozat Max gyermeke. Az őrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az ő számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába."
(Amúgy a szombati műsort linkelted be :)
-
#106 aki még nem látta volna a filmet, az most bepótolhatja, ugyanis most Pénteken (11.-én) leadják a Duna TV-n,este 22:10-kor!
infó,vagy forrás...ahogy tetszik -
#105 hoppá mit találtam! -
#104 Mad Max ruhák,kitűzők,kiegészítők vásárlása
és egy részletesebb leírás a Mad Max öltözékekről,epizódonként -
#103 thx, yo linkek -
LeePí17 #102 hy..MAD MAX rajongók...
kis link:
MADMAX Feeling
MAD MAX Feeling2 -
#101 legalább nem olyan mint a "dolf lándgren" filmek,hogy egszerre lő 3 fegyverrel azok is 2x nagyobbak mint maga a 2,5 méteres "lándgren"... -
#100 mer elfogyott a lőszer :) -
#99 azt nem értettem soha hogy miért nincsenek rendes fegyvereik..... -
#98 ejnye....az ausztrál angolt eszméletlen jó halgatni ! -
#97 azt nem tudom sajnos! -
#96 szinkronos nincs?
mert sztem nagyon jó lett a szinkronja -
#95 innen -
#94 honnan lehet megrendelni??
mert engem nagyon érdekelne!!!!