896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • DJ Skyline
    szerintem nem extra,megnéztem a borító hátulját,és ott csak interaktív menü,jelenetek közvetlen elérése,a forgatásról,előzetes van írva

itt vannak a képek:

ennél a jelenetnél csacsog valamit egy csaj,ott van körülötte egy csomó gyerek,meg pár felnőtt

és ezzel zárul,hogy távolodik el a kamera a várostól,és Max sétál a sivatagban
  • Serpa
    az, h berepülnek Sydneybe az extra?
    mert én nem emléxem erre a filmből.
  • DJ Skyline
    nem tudom,csak belenéztem,arra nem figyeltem,de majd mindjárt megnézem!
  • Serpa
    nem tevék húzzák a verdát?
  • DJ Skyline
    ja,tegnap néztem bele kicsit,és az elején max egy kocsival megy,amit lovak húznak a sivatagban! :\
    ha az autókat meg az ilyeneket nem számoljuk bele,akkor tökre középkori hangulat lesz a filmben! viszont jól nyomon lehet követni a világ pusztulását
    az egyben voltak városok,normális autók,stb stb
    kettőben már nincsenek városok az autók még megvannak úgy ahogy,de már ilyen sufnituningos csodák
    a 3 az totális leépülés,az autók már mindenre hasonlítanak csak autóra nem,és a végén mikor berepülnek Sydney-be,akkor lehet látni,hogy hogy leépült,kipusztult,elrohadt minden...víz nincs az öbölben,az operaház melletti hídnak csak a hídfői vannak meg,az operaház még megvan,a város is totálisan lepusztult,ha gondolod vághatok ki jeleneteket a végéről,ha nincs meg neked DVD-n
  • bigfoot
    jaja 2 az klaszikus!kár hogy nincs magyar szinkronos dvd:((((

egyebként a 3ban vmi lovaskocsival mennek meg ilyenek nem?
  • LeePí17
    hát őszintén a 3 nem az igazi..ott nincs "benzin" szag..csak trágya.
    az 1 nagyon zsír a 2 remekmű.
    nekem mainapig teccik..és van benne némi igazság..pedig a 70es évek végefele lendült be az olaj piac..
  • bigfoot
    leadják a többi részt is?
    nagyon jó ez a rész,a háromra leszek kíváncsi azt csak 1*er láttam
  • LeePí17
    nah bekészültem..kóla sör chips...
    1len dolog ami hiányzik az az 5.1..
    szeretném hallani ahogy Max beindítja a V8at..istenem...micsoda muzsika..

hát én gondolkodtam építésben!
    de nem ford falconnal hanem Lada Samarával..
    1 kicsit hasonlít rá (kicsit)
    ha értenék az autós Photoshophoz megcsinálnám..

de ha beindul a vállalkozás istenemre mondom megépítem az első HUN Last V8 replikát.

sok pénzbe nem lenne mint 1 új autó...
    Samara: 130E ( motor nélkül kevesebb)
    BodyKitt: 400E (körübelül...)
    Motor:400E körül.. (ha nem is V8as de hasonló kategória kellene)
    egyéb dekor: 300E

szal kb 1,5-2 milla sztem belefér...1 Interceptorért.. :D
  • DJ Skyline
    elég sokan csinálnak azért Replikákat,itthon is rászánhatná magát egy miller,hogy épít(tet)magának egyet,és nem a flancos luxus mercit veszi meg,még szerintem nagyobb sikere is lenne,mint egy 40.dik mercinek! :\
  • DJ Skyline
    $80.000 AUD,az a mai árfolyam szerint 12.960.000,-
    hát nem olcsó az tény,de egy vadi új Impreza kerül kb ennyibe,szal ha lenne pénzem akkor lehet nem az Imprezát választanám! :D
  • bigfoot
    köszi!
    majd ha kicsit több pénzem lesz...
  • DJ Skyline
    építenek replikákat asszem! de megrendelheted magadnak az alkatrészeket,szerzel egy Ford Falcont,és átépíted!:D
    íme (BUILD ME A MAD MAX REPLICA!)
  • bigfoot
    báz lenne egy ilyen autóm...
    kár hogy a nitro lenyomja:((
  • DJ Skyline
    bizony!
    számomra érdekes,mert tiszta állapotban nem láttam még a Road Warrior verziót!:D
  • bigfoot
    V8 elfogó,kurva jó ez a kocsi
  • LeePí17
    télleg :D
  • DJ Skyline
    no problem! :)

nem elfelejteni a #106-ost! :)
  • LeePí17
    jóvanna nám tudtam h néked is megván :D
  • DJ Skyline
    és a többi!:D
  • LeePí17
    Háttérnek Kitűnő! :D
  • bigfoot
    nem tom én mind3 részt szinkronosan láttam először így én azért vagyok oda de nagyon!!
  • Serpa
    legjobb rész.
  • DJ Skyline
    hopsz,tényleg! :|
    bocs! :)
  • Seten

Valaki azt mondta, hogy jó lett a szinkron de szerintem az eredeti ausztrál-angolt lehetetlen überelni.
    Nekem VHS-en van meg azzal a régi-régi mozis féle felirattal. :)

• bigfoot
    huh lesz pénteken?az király!az első részt nem láttam olyan sokszor,nemúgy mint a másodikat:)
  • Seten

Ezt írják (nem tudom ki volt ez az ökör de tuti nem látta) a filmről:

"Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik biciklisbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elől nincs menekvés: a következő áldozat Max gyermeke. Az őrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az ő számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába."

(Amúgy a szombati műsort linkelted be :)

• DJ Skyline
    aki még nem látta volna a filmet, az most bepótolhatja, ugyanis most Pénteken (11.-én) leadják a Duna TV-n,este 22:10-kor!
    infó,vagy forrás...ahogy tetszik
  • DJ Skyline
    hoppá mit találtam!
  • DJ Skyline
    Mad Max ruhák,kitűzők,kiegészítők vásárlása
    és egy részletesebb leírás a Mad Max öltözékekről,epizódonként
  • geri15
    thx, yo linkek
  • LeePí17
    hy..MAD MAX rajongók...
    kis link:
    MADMAX Feeling
    MAD MAX Feeling2
  • DJ Skyline
    legalább nem olyan mint a "dolf lándgren" filmek,hogy egszerre lő 3 fegyverrel azok is 2x nagyobbak mint maga a 2,5 méteres "lándgren"...
  • hali
    mer elfogyott a lőszer :)
  • Punkerwork
    azt nem értettem soha hogy miért nincsenek rendes fegyvereik.....
  • Glpetyus
    ejnye....az ausztrál angolt eszméletlen jó halgatni !
  • DJ Skyline
    azt nem tudom sajnos!
  • bigfoot
    szinkronos nincs?
    mert sztem nagyon jó lett a szinkronja
  • DJ Skyline
    innen
  • bigfoot
    honnan lehet megrendelni??
    mert engem nagyon érdekelne!!!!