Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ez a harmadik rész "main theme"-je ha úgy tetszik! 😄 legalábbis a végén a stáblistánál!

Überfasza, csak miért ezt a fos zenét kellett alárakni? (Csak mert játszott az egyik részben?) 😊

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
<#smile>(katt-.-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
érdemes ezt elolvasgatni! fény derül ki mikor született a film szerint,mikor játszódik a mad max,2 és 3...meg pl hány éves volt a film szerint max a bizonyos részek alatt!

csinálhatnál vmi "háttérnek" beállíthatót is 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
kösz! 😄 lesz majd még!

Tetszik a Verdás kép 😄
nagyon faja 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

a "jee"ben a 2. kép isten<#worship><#worship><#worship>

DJ Skyline
lehet ám itt mazsolázni Mad Max témában! 😊
jee<#eljen><#wow2>

bertino
hát pedig én vmit olyasmit olvastam vmi Madmax portálon... "died" oO
sõt, vmi kisfilmben is benne volt, hordágyon szállították el a jelenet után, mert annál a jelenetnél egy rakás fadobozra esett és ott is említették, hogy died -.-
nah majd megkeresem
ha meglesz megmutatom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jaj... nem ott halt meg.. ez Memphisnek szólt !
<#vigyor2> Hát amikor a második részben üldözik a kamiont, és az egyik faszi belemegy valamibe..már nem emlékszem, és kinyújtott kezekkel meg lábakal pörög a levegõben <#buck>
bigfoot
tényleg meghalt?nem is tudtam,elég durva!és ugyanaz a jelenet van?vagyis amit látunk akkor tényleg meghal?

bertino
ööö az mikor is van ? oO
mert van egy hasonló a végén, amikor a motoros az álló autóba belemegy, és elõrefordulva átrepül felette
sajnos meg is halt a szereplõ, vagy kaszkadõr annál a jelenetnél 😞
azért nem volt gyenge, hogy akkor még nem volt annyira szgépes trükk a filmekben

elsõ rész végén is, mikor Max a motorosokkal szemben megy a hídon mutatja a kamera, hogy elkapja a motor az egyik csávó a buráját... hiába van a fején a sisak, azért az a motor, ki tudja hány 100 kg... nem semmit mutattak fel a srácok, az tuti

Komolyan mondom ilyen hülye figurákat hogy találtak ki a filmhez 😄 Nagyon komolyak. Fõleg amikor a második részben a faszi átbukfencel a motor kormánya felett.... na akkor annyira röhögök mindig...😄
DJ Skyline
Jaj Tina Turner 😛
A végén Tina Rurner milyen sugárhajtású izén ment 😄 kegyetlen 😄
Serpa
lehet, h árvákat szállított; bár ez hülyeség.

a szinkron a régi volt, az biztos.

DJ Skyline
szerintem igen! gondolom lezuhant a gép,és csak a gyerekek élték túl! bár akkor mondjuk elég sok gyerek lehetett a gépen!

Serpa
hát ez télleg nem ua.

már csak azt nem értem, h azok a kölkök, h kerültek oda.
a repülõnek köze lehet ehhez?

DJ Skyline
szerintem nem! így néz ki az autója Maxnek amit ellopnak,és így a benzines csóka kocsija

Serpa
és amit az elején a tevék húznak, az az elõzõ rész benzinkút vezérének a járgánya, átalakítva?

DJ Skyline
de igen! elég hülyén jön ki,hogy az elõzõ részben megismerték egymást,itt meg mint valami 2 idegen,akik soha nem találkoztak még!

Serpa
a repcsis csávó, nem az elõzõ rész helise?

Nah én megnéztem... nem volt olyan jó... de azért tetszett... fõleg a vége 😄
DJ Skyline
kezdõdik,bár már nem olyan jó rész mint a többi!

bertino

Hát igen.. a régi szép erdei rallyk 😛 mindegy volt milyen auót, csak olcsó legyen, és menjen.... most mindegyik a bontóban van 😞
bertino
Lada rulez <#eljen>

Mér én simsonblokk meg kemping biciklibõl alkotok majd most 😄 De csináltunk már Trabantból palacsintát is, meg ladából v-betût, 2 es golfból meg meg rövidebbet!
sok sikert...

I.C.ram
Közben én meg elhatároztam, hogy Trabant 601-esbõl fogok 56-os Chevrolet Bel-Air-t csinálni. Kereklámpa, fecskefarok megvan. Más nem is kell.
bertino
muhahahahaaaaaaa

igen ahogy gondolom...

I.C.ram
Ahogy gondolod...
teszek a véleményedre..
látom te is a "lenézzükamásikat" fajhoz tartozol...
gratula...

<#taps>

I.C.ram
Jó akkor építs ladából last v8-at. :/

Imádom az olyan embereket, akik azthiszik, hogy gondolnak egyet, és megcsinálnak bármit. Ez nem fantázia kérdése. Akármibõl lehet akármit építeni, mert csak az alváz a lényeg gyakorlatilag. Viszont egy torzszülött lesz a méretbeli különbségek miatt, stb. Nincs annál ocsmányabb, mint mikor valaki szarból épít ferrarit.

Ez a tipikus többnek akarok látszani, mint ami vagyok szindróma.

De mondom építsd... biztos jól fog ciripelni benne az ezeröcsi.
nagyvonalakban azt irták h átváltoztatták az autót..és h mit változtattak..
aszem még van 1 kis részlet vhol..azt majd elõtúrom..

Ahha.. sajna ebbõl a szövegbõl nem igazodtam ki elsõre, de most már értem.. csak még mindig ott van a miért.. lehet azt is leírták, de nem tudom kivenni a szövegbõl 😄
DJ Skyline
áhá,akkor már ezt is tudom! 😊

bertino
"én próbálok segíteni és nem lámázni..."

oké fõnök, ettõl még ne hidd, hogy hagyom, hogy beetesd a népet 😄D

bertino
mondjuk mert baromi nagy marhaságokat beszélsz, most tûnt le másodszor

meg akkor segíts TE...
amúgy ezért hiányzik...

The blower and pipes were put back, although different to the originals, along with changing the rear wheels. The car was further modified to fit the setting of the new film, with large gas tanks fitted in the back, and its general appearance given a more used and stressed look.The front end was also modified by removing the bottom section, probably to give more clearance at the front in the outback locations it was required to be driven in for the second film.

megváltoztatták az autót a 2.részben..és azért hiányzik....
én próbálok segíteni és nem lámázni...

mér kell neked mindenkibe belekötni? ha?...

bertino
bizony, az nincs rajta
hát a folytatások akkoriban már csak ilyen fapados design-úak voltak :|

bertino
vagyis pont hiányzik, grat suna...

De nem.. azt tudom h belement a másikba.. de az elõbb láttam egy képet.. amikor még mögötte van a motoros, meg a másik dzsoni is.. és az autó eleje egyben van, csak az a szoknya hiányzik róla amit az elsõ részben viszont láttunk... :S
nem hiányzik..az elsõ 3 percben találkozik pár sivatagi barommal..akik ki akarják fosztani..de lefékez..az autó elékerül...vissza 2 padlóval, bumm bele az elõttelévõ hátuljába..így az elsõ "szoknya" leszakad...és a csávóká, 100al belemegy a másikba...

de vársz 5 percet rakok fel képet 😄