Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó legyen autóskamionosmotoros medmex 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

"autóskamionos"

Illetve, motoros! 😊

jaja hamarosan Mad Max 4
csak a lényeg hiányzik belõle..az Mel Gibson!

remélem a film fele autóskamionos üldözõs lesz kevés rizsával meghintve..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

BiG G
Mad Max ismét a vásznon?
<2007-03-17 @ 11:59 - Moki> (kommentek: 0)
George Miller, a kultikussá vált Mad max filmtrilógiát jegyzõ ausztrál rendezõ ma meglepõ bejelentést tett.

Szinte alig ült el körülötte a hírverés a frissen nyert Oscarja (Happy Feet - legjobb animációs film) miatt, máris ismét a figyelem középpontjába került. Elmondása szerint több projecten is dolgozik, köztük egy animációs filmen, de a közeljövõben egy új Mad Max film producere is akar lenni. Sajnos a trilógia sztárja, Mel Gibson, nem lesz benne a folytatásban, mivel az elsõ résznél csupán 21 éves volt a színészóriás és ma már nem igazán tudná alakítani a fiatal mindenre elszánt autós banditát, ráadásul manapság nagyobb örömet lel a filmrendezésben, mint a színészkedésben. A munkálatok jelenlegi állásáról még nincs hír, de ennek ellenére bizokadásra ad okot a tény, hogy a 80-as évek legbaljósabb jövõképe, és egy legendás karakter ismét visszatér a vászonra.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nemhiszem..
így feketén überbrutál..

jó koszosan,meg rozsdásan jobban nézne ki <#vigyor>

BiG G
nm😊 gondoltam h másnak is fog tetszeni^^

htx!

BiG G
Egy kis nyálcsorgató, Mustang Boss nemgyenge Mad Max stílusban. Tudom erõs, de nekem rögtön a film ugrott be 😊 A nagyobbért katt a képre.

nem vagy 1dül!!

DJ Skyline
akad egy ilyen videó is róla! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

DJ Skyline
mamám, iszonyatosan jó képek vannak itt! és egy 3 és fél perces videó a kocsiról, nem valami minõségi, de még a nézhetõ kategória! <#eljen><#eljen><#eljen><#wow2><#wow2>

Iszonyat egy autó, amit iszonyat fenntartani. 😊
Gondolj csak a Weiand kompresszorra amitõl állandóan generálozni kellene a blokkot. Ja, meg plusz a fogyasztás, kb 100l/100km!

DJ Skyline
MM4 szösszenet wikin, 1-2 apró újdonság van csak benne!

DJ Skyline
nem túl hosszúak, nem túl tartalmasak, de örülök, hogy találtam valamit!😄
fölsõ 5 videó!
á de irigylem a mukit! 😄 akár hányszor meglátom az Interceptort, egyre jobban tudatosodik bennem, hogy "egy ilyen KELL nekem is!!!"...iszonyat egy autó!

bigfoot
+indi joni

Daell Drow
Ja jöhetne vissza Mell Gibson, ugyis virág korukat élik a 80-as évek filmjeinek, folytatása eredeti szinészekkel. PL: Rocky 6, rambo 4, Die hard 4, T4, Beverly Hills-i zsaru 4, stb.

Szerintem is Mel Gibson kell. Ha más játsszaná Max-et az egy vicc lenne.

DJ Skyline
valami idõsebb széria kell! elvégre a film szerint 41 éves volt Max a M.M. 3-ban! azóta gondolom megint eltelt pár év, szóval valami 40 valahány éves kinézetû muki biztos kell, hogy hiteles legyen! Paul, meg Vin nem éppen egy 40+ -os külsejû ember! 😄 bár némi borostával, meg ilyenekkel biztos lehet belõlük faragni megfelelõ emberkét, de akkor meg az jön a képbe, hogy nem nekik való ez a szerep szerintem! 😄 a legjobb az lenne, ha Mel jönne vissza, de õ meg már csak rendezõ akar lenni! -.- összedobhatná tudását Millerrel, és csinálhatnának egy új részt, amiben õ játszaná a fõszerepet! elvégre az MM-nek köszönheti a karrierjét, az indította el a létrán! de sajnos a jelen állás szerint az új rész csak gondolat marad! :| pedig olyan jó történeteket lehetne csinálni!

Max Rockatansky sose volt kemény. Csak "mad".

BiG G
Vin Diesel egy izomagyú seggfej, már bocs. Akkor már Paul Walker, jobban hasonlít a régi Mel Gibsonra, mint az a felfújt izomkolosszus...

pól wóker maradjon a tuningautók körül..
vid dízel kell ide..õ a kemény csávó.. 😄

DJ Skyline
Paul Walker lehet az új Mad Max
Halálos Iramban Brájen Ó Konorja játszaná Max szerepét? hm, nem illene ebbe a szerepbe, túl fiatal! meg mint a cikkbõl is kiderül, Miller inkább a ******* Babe új részével foglalatoskodik! 😞

DJ Skyline
ez de jó! <#eljen> 100.000 Ft! <#szomoru1>

Serpa
már forgatják?

bigfoot
ménem jelenik meg szinkronosan dvd-n???
vagy majd a 4. rész után?

BiG G
Mad.Max.2.1981.720p.HDTV.x264-HINT

4,3 gigás HD minõségû, lehet h leszedjük😊

bertino
igen, még csak most olvastam el
lényegében ujat nem mondd, csak inkább rosszat 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino

<#eljen>
/háttérnek berakva

DJ Skyline
madmaxmovies.com fórumán bóklásztam,és egy fazon aláírásába bevolt szurva egy kis kép,rajta 2 kocsival,megtetszett és írtam neki hogy küldje el nekem nagy méretben,és kaptam 4-et! 😄 de a hab a tortán amit nem láttam a kis képeken,hogy Verdák stílusban lettek megrajzolva!😄 szerintem tök jól néznek ki

..istenem <#worship><#worship>

BiG G
napra lehet nézni, de Õrá nem 😄

DJ Skyline
<#hawaii><#sir>

DJ Skyline
nagyon nem szükséges,mert alig van itt élet,de ha írnak akkor sem írnak ide a vérpisták!

bertino
minek ?

Pheaper
DJ Skyline-t Házigazdának !!!!!!!!!! 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

BiG G
ennyi...lol

bertino
ennyi...

az 1 másik verzió..nekem van 2fajta...
amibe megvan a kamionos csávó mikor kiesik a kabinból..meg megvan úgy h az ki van vágva...

nem kérdezted mejik kell...
igaz az 1ik avi a másik DVD...

bertino
nemtom suna adott vmi DVDt de majdnem kihajítottam dühömben 😄
már vasárnap megyek mind a 3 részért

DJ Skyline
enyémbõl nincsen kivágva az a jelenet! melyik van meg neked?

bertino
úúú gecc ezt adom is vissza a feladojának

bertino
hát!
az összes ki van vágva belõle

hülyék ezek ? így elrontani egy történelmi alkotást 😞

bertino
ez de szar a második rész DVDje!

ki van vágva belõle az elején mikor a motoros csávó kirántja a kezébõl a nyilat!
atyauristen, hogy rothadna meg a bele, aki így állította össze, biztos a többi ilyen gányságot is kivágta, jujjjjdemérgestudoklenniazilyenekért :@@@@@@@@@

Mad Max oldal itt találhatsz róla képet..
vagy Fraps-al lementheted õket képként és videóként...

Help

Valaki tudna feltölteni Jim Goose rendõrmotorjáról képeket, minden irányból érdekelne.Vagy segítsetek hogy lehet kivágni a filmbõl.
Köszi

Hát ez az, hogy nem tetszik. Jó, hogy nem már egy Steve Wonder számot raknak egy ilyen pörgõs trailer alá! 😊

BiG G
pontosan ahogyan Bélamester mondja 😊
a hétvégén néztem meg a 3 részt, nekem a Road Warrior a beszt, az elsõ a második nálam, a harmadik meg nagyon nem adja vissza az igazi mad max hangulatot...

Ha lesz egyáltalán MM4 Fury road akkor örülnék neki ha valamivel több autó, és aszfalt szerepelne benne