896
-
#896 - Milyen kocsit vezet?
- Hát épp ez a tré, a V8-asaink egyikét...
lol mekkora duma! XD -
kjhun #895 Retro Edition:
Pár szösszenet belőle:
A központ, nem adta meg az engedélyt, hogy a harmadik bevetést piros riadóval lássa el.
Ez, a bevetés a 44-es kód alatt megy.
Csak, ez alatt a szám alatt jelentkezzen.
A 44.-ik nem foglalja magába a piros riadót.
...
De, azért még nincsenek olyan engedélyei, amik nem illetik magát. :XD
A többi szöveg, is nagyon ütős. :) -
SzinesGeza #894 Ja, és ráadásul mindkét filmben 4 kereke van az autóknak! ;) -
#893 Az megvan, hogy a Mad Max 4 összes jó jelenete az előző Mad Max-filmekből lett lenyúlva? -
#892 Mad Max 5-6? :) -
#891 -
#890 Egy kis statisztika...
Érdekes, nekem valahogy az 1 eleje és a 2 vége izgalmasabbnak tűnik a 4-nél.. -
steweee #889 sztem is nagyon jó volt. a sztori és a látvány is. nagyon jók voltak a kocsik -
#888 comic-conon volt szó a az új x-men filmről és Hoult is benne van.Valaki bekiabálta hogy NUX! :D
a videó(valahol 18 percnél van):
-
SzinesGeza #887 "Van akinek nem lehet a kedvére tenni."
"Jézus is épp ezt mondta!"
:) -
#886 Nagyon gyenge film volt szerintem. :( -
#885 Beteg..
-
#884 LoL :D -
#883 Tom hardy régi myspace képei :D -
Axlkenobi #882 Érdekes áttekintés, hogy mi volt valós és mi CGI az új Mad Max-ben. Azért hasra se kell esni a nagy "realisztikusságtól".
Mad Max: Fury Road effektek -
#881 -
#880 -
#879 -
#878 na meglett.
Corpus Colossus.Ő is Immortan Joe fia.csak ő se tökéletes ahogy a gépfegyveres tag se(Nathan Jones).ugye ő neki is van az orrában egy lélegeztető cső. -
#877 Tényleg!
mi is barátokkal felhorkantunk meg felröhögtünk(arcletépés pl)
remélem lesz folytatás, és a zombi játékok után most a cégek ráállnak a posztapok játékokra :)
-
#876 Nem a MadMax 3ból a MasterBlaster "hasonmása" volt?
Szerintem is megérte a jegy, és nem is az az 1x nézős film.
Volt a nézőtéren egy jó pár "hűbazmeg"...
-
#875 Tegnap én is megnéztem.Nekem akkor is a MM2 tetszik a legjobban.valszeg a sok újranézés miatt.
De azért a 2 órányi adrenalin löket amit a Fury Road adott az nagyon durva.az utóbbi időben egy filmnél nem tudtam azt mondani hogy megérte a jegy árát és a moziban töltött időt.Itt igen.
Viszont a fura törpe a teleszkóppal az ki lehet?azt keresem egész nap -
#874 Pólóra mehetnek is..
-
Stockbauer33 #873 Igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#872 na ez jó volt -
#871 ja, pontosan.
egyébként teltház volt, fingnak nem volt hely a sorok között :D -
kutyakiki81 #870 Szrintem is korrekt film. Igaz a történet nincs erőltetve, de mi a francot adjanak ebben a kietlen világban. Gyakorlatilag 2 órányi autós zúzás, minimális üresárattal. -
#869 spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kis adalék, de... valahogy sosem gondoltam igazán bele, még csak el sem jutottam odáig, hogy utánanézzek hogy:
bakker... a főgonoszt ugyanaz játsza, aki ToeCutter volt az első részben.
Utoljára szerkesztette: bertino, 2015.05.17. 21:53:03 -
#868 hát gyerekek, most értünk haza a moziból, megnéztem asszonnyal.
nem spoilerezek semmit, mindenki elhelyezi magában majd a filmet oda, ahova akarja, de... akinek jó autós jelenetek kellenek, picivel valóságosabbak, mint a Halálos Iramban autós jelenetei, annak azt mondom, ne szarozzon, vegye a jegyet azonnal.
igazi mozi élmény, főleg a VÉGE.
nem beszélnék a filmről, ugy gondolom nagy részünk ezek miatt várt rá annyi évet, és ebben George Miller nem okoz csalódást.
CGI van bőven, de kaszkadőr jelenetek is.
szerintem lehetett volna sokkal rosszabb is, de amit abból a misztériumból ki lehet hozni, hogy mindenki harcol a túlélésért és az olajért, üzemanyagért, olyan tekintetben szerintem abszolút tűrhető folytatás lett.
Ami miatt vártuk, abban nem okozott csalódást és az a része tényleg nagyon tetszett. -
#867 Közben olvastam Theron egyik nyilatkozatát, amiben azt mondta, hogy nem lesz köze a Gibson filmekhez, tehát biztos nem folytatása és rebootja egyik résznek sem. -
#866 Úgy értettem, hogy az első és a második rész között játszódik. De lehet, hogy rosszul tudom... -
#865 Ha az első rész után játszódik, akkor ez a második rész, pontosabban a régi második rész rebootja. Nem? Ezt írtam én is :) -
#864 Ezt most úgy írod, mintha nehezményeztem volna, hogy nem kötődik a második az elsőhöz. Én mindössze tényt írtam le, mindenféle negatív felhang vagy vélemény nélkül. -
#863 Mad Max: Fury Road has 2,700 cuts — 22 times more than The Road Warrior
jöjjön már :/ -
#862 első rész végén meghalt mindenkije és megölt mindenkit aki megölte a családját... innentől hogy folytatódhatott volna ? feltámadnak? :D -
#861 Én úgy tudom, hogy az első rész után játszódik a sztori. -
#860 Szerintem semmi köze nem lesz az ős Mad Maxhez. Talán a második rész van rebootolva, de ez majd kiderül, hogy mennyi a hasonlóság a régivel. Egyébként anno a régi második rész önmagában is nézhető volt, a főszereplőn kívül gyakorlatilag nem is kötődött első részhez. -
#859 Ismerni kell a trilógiát az új részhez? Az elsőt láttam, meg kb. egy negyedet a másodikból, de sosem fogott meg ez a világ, így a filmek sem nagyon, ennek ellenére az előzetesek alapján az új bejött, és Tom Hardy-val nekem bármit eladhatnak kilóra, szóval tuti elmegyek moziba, a kérdés már csak az, hogy mennyire kapcsolódik a Gibson részekhez? Reboot, sequel, mi lesz ez? -
#858 -
#857 kijött az új trailer. yt-on még nem találtam, de fb-on aki követi a hivatalos oldalt, ott kint van.
eléggé spoileres, aki erre az érzékény, csak szólok.
viszont elég brutál, szerintem jó mozinak ígérkezik.