14
-
#14 "Az European Digital Rights által megjelentetett javaslat hangsúlyozza, hogy a kommunikáció tartalmát egyetlen esetben sem tárolnák el,...."
Pedig én kíváncsi lettem volna, hogy a napi több terabyte adatot hogy tárolnák a szolgáltatók 6 hónapra visszamenőleg :).
Egyébként valszeg ennek a lehetetlensége miatt nem akarják ezt. Ha lenne rá mód jelenleg, akkor a tartalmat is tuti tároltatnák... -
ookk90 #13 AZ! -
#12 Meg még törvénybe ütköző is. Meg enyhén nem etikus. -
fapapi #11 Tudod az ilyen agyilag elcsökevényesedett emberek amilyen te is vagy elfogadnak mindent ami körülöttük zajlik és ezért ilyen szar ez az ország és ez a világ!
Talán az én naívságom és hőbörgésem többre vezet mint a te elfogadóképességed. Aztán ezen vitatkozhatunk nagyon sokáig de szerintem ennek nem lesz értelme!
-
Razgon #10 Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért nem fizetnek ezért a szolgáltatónak, hiszen olyan tevékenységre kényszerítik a szolgátatót, amiből semmi haszna nincsen, viszont a megvalósítása igen sokba kerül. -
Razgon #9 Az EU elismeri, hogy ez bizonyos mértékben sérti a személyiségi jogokat, de lesz*rja. -
TheZsenyka #8 Ne legyél már naív. Szerinted ki nem szarja le a személyi jogaidat? És kire haragszol? Azokra, akik uralkodnak feletted? -
fapapi #7 Nevetséges
"A silicon.com értesülése szerint az EU időközben elismerte, hogy a javaslat bizonyos mértékben sérti a személyi jogokat, "
Méghogy sérti!!!!!!!
Sárba tiporja !
Kezd tele lenni a tököm hogy a mai vilégban már fingani sem lehet mert a végén az is jogsértő lesz vagy törvényesen lehalgatják.
-
állat #6 -
blackeagle #5 szép jővő -
jefferson83 #4 Mentelmi jog SUXXX!! -
#3 Big Brada'...
Arra nem kíváncsiak , hogy reggel hány dkg bélsarat raktam a fajanszba? Menjenek a ..... -
Roli #2 Lehet pont a kivételt kéne figyelni! -
TH448 #1 Meg a qva anyukáját az összes buzi (ezt támogató) politikusnak...
Azt se tudják, hogy mit beszélnek.
Totális ellenőrzés, ez a mi szeretett, demokratikus Európánk, még a személyiségi jogok se érdekelnek senkit, és fogadjunk, hogy pár politikus meg vezető kivételt fog képezni...