A QNX visszatér az űrbe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valakit érdekel, akkor próbálja ki bochs, vagy vmware alatt. Nekem tetszett, még az 1 floppy-s változata is.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ja én is belekóstoltam* már a qnx-be. nagyon fasza cucc, kár h nincs jobban elterjedve/támogatva.
mindenesetre elég jó marketing, h az ûrben is megtûrik!
*: azért én akkoriban már sikeresen kifagyasztottam 😉
mindenesetre elég jó marketing, h az ûrben is megtûrik!
*: azért én akkoriban már sikeresen kifagyasztottam 😉
________ `_~_\" noss
Az a baj, hogy ezek az ursiklok meg a hideghaborus eraban kerultek kifejlesztesre, amikor a NASA koltsegvetese tobb, mint tizszerese volt a mostaninak (es akkor meg inflaciot nem is szamoltunk). Gondolom mar lassan ezek a cuccok is kioregszenek, viszont az utodaik megtervezesehez megintcsak marha sok zsozso kellene. Kulon szopas az amerikaiaknak, hogy ennek ellenere teljesiteniuk kellene a vallalasaikat a nemzetkozi programokban, az pedig nemigen teszi lehetove, hogy nyugdijazzak a mostani siklokat.
Hmmm....
az orrkúp mibõl van?
az orrkúp mibõl van?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Én csak azt nem értem, hogy az elmúlt 20 évben a repülések során tutti, hogy ugyanúgy letörtek darabok mint most, akkor miért nem okozott problémát? Most a Columbia óta meg ez a fõ bibi...Egyébként meg ilyen elavult technikával az ûrben minek bûvészkednek. Ennyi pénzbõl amennyit a shuttle-re költenek már rég kifejleszthetõ lett volna egy új, biztonságosabb, gazdaságosabb ûrrepülõ sztem....De az amcsik híresek a pazarlásról😞
Jó oprendszer ez a QNX, régebben volt egy QNX4-es demóflopim, totál grafikus oprendszer+böngészõ javascript támogatással+commander stílusú fájlkezelõ+jegyzettömb féle cucc volt benne (meg még 1 s más) szóval elég sok dolgot rá tudtak zsúfolni 1 flopira. Ha a modememet felismeri internetezni lehetett volna vele. És a követelmény ehhez 386 volt 8 mega rammal.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
En sem ertem. 20 evig siman jo volt mos meg ez a fo tema.
eddig nem szenteltek ekkora figyelmet neki szerintem...
mindig a földön végezték el a csempék ellenõrzését, lézeres és ultrahangos berendezésekkel.
mindig a földön végezték el a csempék ellenõrzését, lézeres és ultrahangos berendezésekkel.
hogyhogy nem volt ez gond korábban?