Elkészült az indiai olcsó PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyibõl én is összerakok egy ilyen kaliberû gépet. A legolcsóbb hw-bõl nagykeráron. És ha ezres nagyságrendben rendelném kínából egyenesen akkor már ne is beszéljünk semmirõl.
Az meg a pláne a dologban hogy valószínûleg indiában se ÁFA se vám se kutyavalaga.
Ott az olcsó PC 130 EURO lenne kb...
Képzés alatt nem a magyar felsõoktatásban elsajátítható tudást értem...
Elnézést a Sorokért:)
Tekintve hogy ezt a gepet nem jatekra terveztek, tokeletes lesz nekik. Nekunk meg majd jol nem lesz munkank, mert mar igyis mindenhol indiai meg pakisztani infosok vannak. :P
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Meg abba is gondolj bele hogy a rendszer zabálta meg a felét, asztali dvd lejátszókba még ilyen prockó sincs.
Egyébként nekem a 900-as Celeron is nagyon szépen vitt minden progit, igaz nem a legnagyobb felbontásban meg ilyenek, de mûködött GeForce2-es kártyával úgyhogy nagyon is jó az! Sõt itt környéken is sokaknak van hasonló gépük és még mindig nem akarnak váltani!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Annka fényében, hogy több mint 880.000.000 a lakosok száma, nekem még a 2010-es eredmény is halovány és gyenge. Másrészt meg gondolom 2010-re nem 1GHZ + 128MB-os gépeket fognak használni, még ultagagyi kategóriában se ...
Játsza... Nekem a régi 700-as PIII-mam is játszotta.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Már hogy a halálba ne?
Én anno egy PIII-700-on nyomtam a videodigizést, teljesen pengén, real time-ban tömörítve, igaz mpeg, nem DivX, de az is tökélesen megfelelt akkor.
Az új játékokról meg annyit, hogy videókártya kérdése az egész. Havernál a Doom 3 1Gigás PIII-on teljesen jól megy alacsonyabb felbontásban, igaz, abban 256 mega ram van, meg egy Radeon 9600, de akkor is teljesen játszható (lenne, ha nem lenne olyan gagyi a játék, de ebbe most nem memnjünk bele :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A cég, amelyik ezeket a gépeket (is) csinálja, a HCL pedig eléggé multinak tûnik, 2.2Mrd USD éves bevétellel, 25000 alkalmazottal. Ezeket a gépeket is õk szerelik össze.
A partneri kapcsolatok, ahogy a cikk is említi nem konkrétan ERRE a projektre vonatkoznak, hanem a cégre úgy általában.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Starcraft + Diablo III - esemve
Kombinálva az elõzõ két hozzászólást: ha tényleg a windows starter edition fut rajta, akkor nem kell attól tartani, hogy sok programot futtatnának rajta. :D
Meg hogy meg fogják becsülni, ha majd esetleg jut pénz fejlesztésre! :D (Saját példa...) Nah, ez egy kicsit köcsög lett...
Ezzel korábban ezért elég sok mindent futtattam, de legfõképpen filmnézésre, mp3, net, office és pár játék (quake 3, GTA).
Hozzáteszem XP volt rajta, de nem volt vele probléma, csak 2 dolognál többet ne akarjon vele senki csinálni: egy szövegszerkesztõ vagy böngészõ mellett mp3-at könnyedén játszott, erre pedig bõven elegendõ...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Egyébként amire szánják arra teljesen jó, ez a gép netezésre, szövegszerkesztésre, zenehalgatásra, videolejátszásra tökéletes. Új járékokra és videodigitalizálásra nem tudják használni, de nem is arra való!
Persze ha XP fut rajta akkor valami rettentõ kevés az a 128 ram:(
Szerintem azért töbet ér mint a multkor a SG-n mutatott gagyipécé valami 300MHz-es prockóval.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
1 GHz-s 128 Mega ramos gépekkel?
Hol élsz te? Azok már mindent tudnak.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Igaz ezek a gépekkel nem sokra lehet menni, de a szegényebbeknek mégis jobb ez mint a semmi.<#integet2>#integet2>