9
-
#9 így az adatok alapján nem tűnik rossznak csak ugyebár nem támogat pixelshader3-at és egyebeket amit a gt igen!Szerintem ezt 3/4 éve kellett volna kihozni akkor tuti lett volna!Nem biztos ,hogy veri a 6600gt-t tesztelni kellene bár a 256bites vezérlő nem rossz de mindenképp elkéstek vele.... -
UnnameD #8 Valószínűleg év végére nvidia kidob egy 7600gt-t. (Aztán már utol is éri az ati számozásást, lesz majd remélem 9800xyz ) -
#7 Nen lesz nagy csoda lesz ha veri a 6600GT-t, de lassan jöhet középkategóriás kártya a Geforce 7-ből is. -
#6 azonba=azonban -
#5 Még nem volt ATI kártyám, bár sok helyen volt dolgom vele, így a teljesítményt nem is ítélem meg.
Egy dolog azonba eléggé piszkál, mégpedig az, hogy a kártya már testi valóságában létezik, ám az árát nem tudják meghatározni: azért a 30-40 ezer elég nagy intervallum.
Majd ha látom a boltok polcain a pontos árral, és a tesztekből látom a teljesítményét, akkor tudom az ár/teljesítmény arányát. Ezzel már be tudom sorolni a megfelelő helyére, de addig ez a hír csak az új kártyával kapcsolatos találgatásról szól. -
#4 jó az a 6600gt az a lényeg hogy vigye a BF2 -t nekem mex ra állítva 1200 ban is jó -
#3 én visszacserélném a 6600GT-met ATI vonalra, őszintén szólva csalódás :) Persze csak ha árban tényleg azonosak lesznek ... -
Torry #2 Nemfeltétlen.
Ha tényleg annyi lesz mint a 6600gt és teljesítményben is hozza. -
RpPRO #1 Halott ügy....