475
Internet Explorer 7
  • lck
    Én voltam a gyorsabb. BeBeee
  • Tomicsek
    Innen magyar változat még sokára lesz.
  • lck
    Innen. Angol.
  • dark prince 14
    Honnan lehetne leszedni a BETA 2-őt?????? ÉS EZ MAGYAR VAGY ANGOL??
  • pedestrian
    A Beta 2-ben? Mert az 1-ben nekem is normálisak voltak.
  • alert
    Ti miről beszéltek? :) nekem teljesen normálisak a betűk.
  • pedestrian
    Nem lehet átállítani valahogy?
  • FLeK0
    Uj font, szokni kell egy ideig. Szerintem jobban olvashato, talan a kisebb szines betukkel volt csak gondom.
  • pedestrian
    Már csak azt nem tudom hogy a betűk miért ilyen böszmevastagok.
  • pedestrian
    megtaláltam a választ a saját kérdésemre.
    start->control panel->add remove programs->at the top check "show updates" radio box->scroll down in the list->you will see IE7 listed, uninstall that, restart and you are on IE6

fel is tettem a beta 2-őt. egész más. szerintem jó.
  • alert
    Keresd meg vagy nézz utána tweak oldalakon az IE regisztrációs bejegyzésének és írd át a verzió számot 6-ra :) a Lacy.hu-n van is egy ilyen tweak azt hiszem. Gondolom ezután már nem pampogna.. én így szoktam néhány progi esetében downgrade-elni ha szükséges.
  • EvilDevil
    én is hasonlóképpen jártam... állítólag van egy progi ami teljesen uninstallálja Explorert csak a nevét sajnos nem tudom :(
  • pedestrian
    Nem tudja valaki hogy lehet leszedni a beta 1-et? fel akarom tenni a beta 2-őt de nem engedi amíg fenn van a beta 1. hiába távolítom el a programok eltávolításában, akkor is azt írja a telepítő, hogy fennt van az ie7.
  • samu13

Szép jónapot mindenkinek!!!
  • FLeK0
    Meg is talaltam; a windowsos mappa beallitasok kozott lehet filetipusonkent beallitgatni, hogy rakerdezzen-e a letoltesre, ugylatszik ezt valamiert kikapcsolta itt.
  • FLeK0
    Azt hogy lehet megoldani alap IE eseteben, hogy ha .avira klikkelek vagy beirok egy olyan cimet akkor ne nyiljon se mediaplayer se semmi, hanem ugyanugy ajanlja fel a letoltesi lehetosegeket mint mas filetipusoknal ?
  • peteragoston
    Miert nem hasznaljatok inkabb az uj operat?
  • alert
    Nem szeretem a rókát. Régebben használtam és rengeteg portált annyira rosszul jelenített meg, hogy már fáj. Elcsúsztatta a frame-eket, egymásra rak néha képeket elcsúszik az oldal stb.. nekem nem jött be. IE is elég vacak de legalább normálisan hozza be az oldalakat. No meg ha értesz hozzá egy kis "tuningal" egész jo browsert lehet belőle csinálni
  • izb
    Jó is az..igazad van:))
    Én is azt gyötröm.Mondjuk azért nem tökéletes....
  • gameplusz
    Maradok a rókánál a elkövetkezendő években is...
  • pasquale
    kösz
  • DJ RX7
  • magus755
    ezt kerestem köszi !
  • Neophyte
    Már van egy másik változat, ami szintén angol de felmegy magyar XP-re is!!
    A telepítő a hatos verzió mellé telepíti egy Internet Explorer 7 nevü könyvtárba...

Innen letöltheted:

IE 7 beta1

Azonban ebben a verzióban az újdonságok nagy része még nincs benne... PL az új lettöltésvezérlő... valamint a Könyvjelző menüpontba egyszerűen nem enged belépni..
    A füles böngészés benne van már, és mintha gyorsabb is lenne...
  • RelakS
    Az IE7 egy css eljárásgyűjtemény, ami az Internet Explorer 6 css, png, és egyéb hibáit javítja több-kevesebb sikerrel.

Szerintem kénytelen lesz majd nevet változtatni
  • Cicero
    Miért, mi a külömbség?
  • DJ RX7
    én most ezért nem telepítek angol windowst.
    megvárom mig lesz magyar verzió.
  • TothLaci
    Igen, és is ezt használom, és megvagyok vele elégedve ;)
  • RelakS
    Kiváncsi vagyok, mennyien fogják összekeverni az Internet Explorer 7-et az IE7-tel :)
  • Cicero
    Ajánlom figyelmedbe a Firefoxot ;)
  • DJ RX7
    huh ez szívás
  • FLeK0
    angol windows kell e termek tesztelesehez.
  • RelakS
    Angol explorerrel az életben nem frissíted a magyart! Rakjál fel angol winfost!
  • DJ RX7
    mi lehet a baja....?
    vagy hol lehet a nyelvet frisíteni?
    Windows Xp Professional Services Pack 2
  • DJ RX7
    elvileg már van.......