243
-
#200 jah :)
igy érthető :))) -
#199 Ezt a majmot nem veszem ember számba. -
#198 bocs,h nem milliméter pontosan tájoltam be!
Az a térkép csak arra szolgál,hogy Te pl ha nem tudnád,tudjad,h Albertirsa nem Bp. mellett található!
Spenser:
Úgy érzem,te se örülnél neki,ha másnak címzett prividet a címzett a nyilvánosság elé hozná
na mind1 :)) -
#197 -
#196 Feladó: ecolawyer
Elküldve: 2008. 03. 03. 22:51
Tárgy: re: re: Eligazítás
A gyengeelméjű és rosszindulatú közveszélyesség, antiszociális pszichopátia AZ BENNED VAN, fasszopó barom.
Spenser írta, 2008. 03. 03. 18:17
omg
te beteg vagy -
#195 No, majd TÉGED foglak megkérdezni az "erkölcsiségről"....
Mi az hogy "ERKÖLCS", te filozófus?
"ERKÖLCS"/definíció tőlem/= Az EGYÉN autonóm ÉRZELMI világában a szocializációja során rögzült személyes, egyedi GÁTLÁSOK és EMOCIONÁLIS KORLÁTOK, amelyek áthágásakor az illető EGYÉN frusztrációt, bűntudatot,"lelkismeretfourdalást" OKOZ.
A társadalmi "erkölcs" PARANOID TÉVESZME:
Az egyén projektálja (KIVETÍTI) MÁS AUTONÓM INDIVIDUUMOKRA a saját egyedi frusztrációit, önmagában RÖGZÜLT emocionális GÁTLÁSAIT és KORLÁTAIT,
egyúttal ELVÁRJA, hogy a másik egyed UGYANÚGY ÉREZZEN, mint a KIVETÍTŐ FÉL!
De a másik személyiségnek másképp szocializált érzelmi világa, karaktere, MÁS GÁTLÁSAI és KORLÁTAI vannak az emocionális szférájában,
EZÉRT NEM ELVÁRHATÓ UGYANANNAK AZ ÉRZELMI FRUSZTRÁCIÓNAK AZ ÁTÉLÉSE,
amit a kivetítő személyiség érez!
ÍGY a "SZÉGYEN" más személynél REÁLISAN nem egyezik meg az ÁLTALAD ELVÁRT MAGATARTÁSSAL, kicsi Emberke, "SPENCER"...
Hihetetlen, mennyire alátámasztod, amit az "IRSAI ARCHETÍPUSRÓL" írtam... Már-már röhejesen tipikus vagy az IRSAISÁG alacsonyrendűségének igazolásában!!
Proli. -
#194 Alakul ez a "FEJLÉC", de a térképen kb. CEGLÉD távolságra van Irsa Pesttől... -
#193 Ősszeszedek pár képet,és belevarázsolom a fejléc bannerbe,dehogy mikor?
:)) -
#192 Jó ebben igaza van,hogy nem azért irta priviben,hogy mindenki láttya!
Csak neked szólt :) -
#191 Még nagyobb szégyen! -
#190 EZ A SZÖVEG EGY PRIVÁT e-mail szövege,
amit hozzájárulásom nélkül - a mostmár bizonyítottan sunyi patkány - "SPENSER", okos, művelt úr, tett közzé!
Ehhez NEKEM SEMMI KÖZÖM.
Az csak NEKI SZÓLT.
Minden SZAVÁT FENNTARTOM !!! -
#189 Szégyen. -
#188 Ez az ember, de inkább ***** !!! , képvisel bíróságon szerencsétlen embereket.
Ebben lehet van valami
Az elönyöket,és hátrányokat elfogadjuk Albertirsáról
DE ILYEN HANGNEMBEN? -
#187 Ez az ember, de inkább álat, képvisel bíróságon szerencsétlen embereket.
Szerintem végezz magaddal. -
#186 Feladó: ecolawyer
Elküldve: 2008. 03. 03. 01:10
Tárgy: Eligazítás
Mit kellene nkem "átgondolni" MAGAMRÓL, proli tuskó??!
Tán rokonok vagyunk?
Vagy megbízásom van tőled, baszd meg az anyádat??!
A büdösszájú irsai hazufgságokat "átgondoltam" !!! ITT az eredmény.
Aszongyátok, a kurva anyátok,
A "gyurso"
"nem lett belőle semmi..."
"alkoholista", "drogos"
"szegény munkásgyerek..." "nincs semmije"
"ELTTILTOTTÁK a szakmájától", "elvették a diplomáját"
"van EGY papírja"
ÉS EBBŐL EGY SZÓ SEM IGAZ, mocskos büdös falusi bunkók.
- mellesleg KÉT EGYETEM + 2 szakvizsga, vez. beosztások, DE NEM EGY IRSAI IRODÁCSKÁBAN!
Asszonyok, élettársak, lakás, magáncég, bővített magáncégek, PÉNZ, paripa, fegyver,
- s ti 2 sörből /vagy 6-ból, MINEGY! - - KÖVETKEZTETÉST meg ÍTÉLETET hoztok, miközben a béka valaga alatt rohadtok 5 méterrel !!!
Úgy teltek el az ÉVTIZEDEK Irsán, hogy a KOSZOS melósoknak FINGJUK SE VOLT, mit, hol , hogyan, mennyiért csinálok,
ÉS MA MÉG MINDIG OTT TARTANAK, mintha 1980-at írnánk.
Csakhogy közben lassan megöregszem már.
S ti, parasztok, otthon "ElŐKELŐ valakiknek" érzitek magatokat.....
NO, ANNAK VEGYED A HATVÁNYÁT,
az vagyok én.
Megtudom, ki vagy, leszopatok veled egy lovat, Köcsög. -
#185 KÉT tudományegyetemet - KACSÁÉRT??!
Öreg, a szüleim szegények voltak, mint a templom egere.
DE TE TIPIKUS VAGY: hőzöngő, fölényeskedő falusi proli, KÉNSZAGÚ GÁZZAL a fejedben... -
#184 Te a kacsáért vett diplomára rázod magad?
A kis piti falu emészti a te féle kisstílű kis ügyvédeket,éhenhalsz vidék nélkül dokikám. -
#183 Dr úr, a maga szive sose fáj?? :DD -
#182 Életkor: 46.
Ez a "15" éves megjegyzésed megér egy MAGÁNVÁDAT, Paraszt!
Ébredjél föl, szarházi!
Tapló, semmirekellő nihil emberek vagytok: mire rázzátok magatokat?! -
#181 Csak én vagyok az SG fórumán albertirsai tag? -
#180 Életkor: 45-50 között
Te kb:15 éves szinten vagy doktorúr!
Szerintem te gondolkodj el magadon. -
#179 Ok.
Akkor csak kilencezret.
De amúgy INDOKOLT a hhetetlen primitív HELYI GONDOLKODÁST és VILÁGNÉZETET leköpni, és mélyen megvetni !
Kaptál már úgy mocskolódó e-maileket, hogy a küldőjük egy irsai nő, AKIVEL 2X beszéltél, s közben tíz év eltelt??
Puszta irigy rosszindulatból ÖT megalázni törekvő, otromba személyeskedő e-mail !
S az a nő GAZDAG... A szegény proli valszeg SOKKAL rosszabb. -
#178 "szarháziak"
Vegyél vissza öcsém
legalább ne többesszámban
nemtom kit utálsz ennyire,de azért kb az összes 11 ezer embert nem kéne..... -
#177 ALBITIEK, de főleg IRSAIAK!
Nagyon szeretem eme város kellemes lakosságát, mindenkinek 1 szelet csokival szeretnék kedveskedni, és peace.
-
#176 A tesco decemberi tervezett nyitási elmaradt...
Azt halottam,hogy már megnyitották volna,csak ősszecsapták az építést,és egy esős hajnal után beázott XDDDD
Elvileg februárban lessz a második próbálkozás :-)...
ezt csak halottam,nemtom igaz-e vagy sem -
#175 Hát, Polgármester, igen: DE MELYIK??!
Mert, ugye, Dr.Kiss idején látványos, több 100 %-os volt a fejlődés.
De aztán jöttek vissza VirágElvtársék....azóta csak lopás megy. ORSZÁGSZERTE! -
#174 hát nemtom mit mondjak...
Biztos tudod,hogy épült egy PROFI élelmiszerüzlet is a halastó közelében a 4-es főutnál
nem erről van szó
van melette egy játszótér
Azt gondolom nem a Profi építette oda,akkor mégis csak ad vmi a polgármester Irsára... -
#173 A "TESCO"
egy multinacionális nagyvállalat.
Saját hasznára és extraprofitja érdekében épített Irsára üzletet.
Abban a Polgimestinek semmi érdeme !
Mellesleg: így van ez a magyar POSTA ZRT-vel is....
-
#172 Atyámfiai, Földik!
Január 1.-i hatállyal FÖLOSZLATOM ALBERTIRSÁT!
Föloszlatom, mert pl. az "Albertirsa" index.Forum kizárólag a balfék kiscsákó, a HELYI CÚSLÁG kezében van, oda csak az ő haverjai, meg a FIBA (Fiatal Balfaszok mélyvörös cspata) írogathatnak.
VAGYIS: A SZOCI BELTERJESSÉG nem engedi más helyi érdekű személy kommentelését. S így, ami ott megy, olyan, mint a híg disznószar: Jászberényi Tamás EGYETEMI HALLGATZÓ "alpolgármester" .... nagyobb "dicsőségére".
Csak Gyarmati ügyvéd bácsi el ne kapja a frakkját: a nagyarcú senkiházinak azonnal másképp görbül a csorba szája....
FELOSZLATOM továbbá azért, mert ilyen - a máshonnan odajárókkal egybehangzó ÁLLÁSPONT szerint -
hazudós, pletykás,malíciózus, 80%-ban degenerált, beltenyésztett, sorvadt tudatú lakosságú FALU, - amelynek 50%-a SE NEM SZAVAZ, SE IDENTITÁSA nincs, nem magyar, nem tót, nem tartozik sehova, nincsenek elvei, meghatározhatatlan, PLANKTONOKBÓL és EGYSEJTŰEKBŐL álló biomassza, ami csak FOGYASZTÁSRA VAN LÉTREHOZVA, - ellenben pszichopata módjára alaptalanul, rosszindulatúan HAZUDOZIK, bárkiről-bármit,
a bocskoros bugris lenézi a városi értelmiséget, a falusi tanárnő és kisvállalkozó a VALÓDI VERSENYBEN ÉRVÉNYESÜLŐT,
miközben agyműködése egy szakadt zsellér tudatállapotának felel meg, bár hogy is "nyereséges" vagy "státusza van":
FELOSZLATANDÓ!!!
A Vörös Banda országszerte bukott 2006 októberben, - de Irsán a félmajmoknak jó a tolvaj banda....
A helyi Nemzeti-konzi körből TÁMADÁS ÉR egy offenzív és aktív NEMZETI és RADIK, sokéves szövetségi tagsági múltú embert,
megkérdőjelezi egy vén spiné, CSAK MERT az illető 5 évvel a rendszerváltás előtt szerezteelső diplomáját, tahát akkor biztos "komcsi"...(??!) A HÜLYESÉG PÁRTSEMLEGES!!!
A normális és öntudatos, nemtahó 20%-nak GYURCSÁNYMENTES BOLDOG ÚJ ÉVET!
a többieknek mielőbbi alkoholmérgezést.....
<a href="http://www.ugyved.hu/gyarmati-ecolawyer">Ne maradjon titok</a>
, ki kommentel! -
#171 Na, láttam a Sportpálya látványtervét. Ok. (Annál mindenképp jobbnak tűnik, mint ammi a FALU közepén vót...)
DE HOVA TESZIK??
A Strand mellé?
Jó vizes Gerje-árterület, tótul "MARASZTYI".
A lelátót el sem hiszem.
A helyi BAL-f@&ságot ösmerve cca 20 év múlve lesz futball és salakos atlétika-pálya...
Péda rá a 25 éve nyűglődő sztrand ügye, amit a HELYI VAKOK és GYENGÉNLÁTÓK (vagyis az ÖSSZLAKOSSÁG) nem képes felfogni: 17 évig ugyanaz a swindler volt a FALU élén, nem is fejlődött semmi: Fazekas Elftárcs...!! -
#170 Bocs: én tősgyökeresként, de már elköltözöttként azt mondom:
NINCSEN, ami tetsszen!
A pletykák és hazugságok népétől? A pszichológiai eset kivagyiságtól? aA sunyi vállalkozóktól, kiskaliberű hatósági személyektől?
A 25 éves strand-problémától?
A szoci bűnbanda újra és újra megszavazásától?
Mitől lenne tetszetős az a FALU??? -
#169 szerintem tarta a tervezett nyitást a Tesco Albertirsán!
Elvileg decemberre van kiirva,és az épület már áll,de berendezve nincs,ahogy be lehet látni -
#168 nem tetszik Irsa? >:( :)
különben jóval nagyobb lesz a tesco a Maxi Coop-tol,már ha a maxi-ra gondoltál
különben olyfélét halottam,hogy szombatonként szokott lenni az a "sportpályai" nagypiac ott a zöldségespiacon,amit már felújítottak :DD -
Adequate #167 Jah Tesco :D Alig nagyobb mint a Coop, de a szándék a fontos. :D
Ezentúl hol lesz a piac?
Én meg jókor írok ide... már pesti vagyok újra :DD -
#166 ha focizni akarnál nem javaslom,mert véletlen nekirúgnád valamelyik munkagépnek és fizethetsz :DDDDDDDDDD
de amugy majd készitek egy pár képet,amugyis mindig ott megyek el elötte :)
hamár a focipályáról és a munkagépről beszélünk :),csak úgy szolók,hogy hamarosan átköltöztetik azt a focipályát,mert a helyén HAMAROSAN épül aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz úúúúúúúúújjjjjjjjjj TESCO ?!?!?!?!?
elvileg a táblán decemberre van kiírva az átadás -
#165 Hi all! Rendelkezik valamelyikőtök albertirsán található focipáya fényképével? Előre is köszönöm! -
#164 Szerinted/szerintetek a bannernak a háttérszínén kivűl mást is megváltoztassak,vagy jó úgy,ahogy igy van,csak az új dizájnnak megfelelő legyen a háttérszín?
megcsinálom majd úgy,ahogy mondjátok,és egy modit megkérek,hogy rakja be :) -
Adequate #163 Foggalmam sincs a disco ügyben...
Tök jó ez új skin azt hittem előszőr rossz helyen járok :D -
#162 annyira nincsenek sokan
mi szeretünk leülni a padra és dumálni...
amugy
Te nemtod,megint lessz disco itt Irsán?
mert ami leégett,ott megint épitkeznek/felújitják/
Megint disco lessz belölle? -
Adequate #161 Na jó, de azért kell az a CBA :P
Voltam már kinn, hát nem tudom nem szeretem a tömeget ott mindig sokan vannak, de magával a játszótérrel semmi bajom. :)