21
-
lowdog #21 ja és iPodon van passziánsz :) -
lowdog #20 nekem egy harmadik generációs 40GB-os iPodom van, ezt hasonlítottuk össze most egy 20GB-os nemtudommilyen márkájú (majd megkérdem, csak elfelejtettem) lejátszóval, amit most vett egy ismerősöm.
amiben az iPod jobbnak bizonyult az az on-the-go playlist szekresztés volt, amit a másik nem tudott. a másik lejátszó egyébként szines kijelzős volt, képeket és videókat is lejátszott, ezt egy iPod photoval kellett volna inkább összevetni, mert azt pl. nem tudom, az iPod lejátszik-e videókat, de úgy hallottam, viszonylag kevés merevlemezes mp3 lejátszó tud ilyet.
mindezek mellett az érintős gombok azok amik mindenkinek tetszettek nagyon az iPodban, akinek csak megmutattam, ezen és a dizájnon felül (meg persze hogy tartós, eddig semmi baja nem volt) másban nem különbözik a többitől... van, akinek ez megér egy kis pluszpénzt, nem kerül olyan sokkal többe, ha már 100ezres lejátszókat néz az ember.
nagy hátránya viszont hogy az akku nem bírja túl sokáig, azt lehet hogy ki kellene cserélni -
LaPalma #19 köszönöm, hogy beláttad: felesleges kérdés, beírás volt. mindenki azt vesz, ami neki tetszik, illetve bírja a pénztárcája.
trendi dolog? lehet. de müxik és a zenén kívül vannak egyéb szolgáltatásai is.
(mellesleg kíváncsi lennék, hol kapható 20G-s lejátszó 9KHUF-ért) -
AeroS #18 Na igen, az olyan is(gondolom), mármint ennyi pénzért nem valószínű, hogy minőségi merevlemezes lejátszót kapsz. Legalábbis én vettem egy Philips-et(20Gb) és fél év alatt tönkrement, ja és az a fél év sem volt zökkenőmentes, pedig hát mégiscsak egy Philips, és hát egy ilyen márkától azért többet vár az ember, nem? -
#17 Nos igen, de minthogy egyfajta mp3 lejátszó ez is igy valóban nincs értelme a kérdésnek, aztán hogy ez miért jobb mint a többi hasonló termék /Zen Touch, egyebek/ vagy régebbi , ócsóbb mp3 lejátszók, /jó, nagyobb vinyó, meg dizájn/ de egyébként nem nagyon vágom ezt a iPod hisztériát. ill. hát reklám által kiváltott emóció, következményes vásárlás. Egyfajta magyarázat. -
lowdog #16 pedig azt hittem, tényleg érdekel :) -
#15 Leforditottam, sry.. -
#14 Mi magyarok, a mondatokat mindig nagybetűvel kezdjük, majd az iiiiiPod kedvéért ujra fogom gondolni ezt is. -
Cat #13 erre csak azt tudom irni, hogy mind a három átbaszás, nem vettek bele a tesztbe noname lejátszókat
már 50ezerért lehet venni 20 gigás lejátszót, lásd pl. Musepod -
LaPalma #12 írni tudás előny
(Ipod vs iPod) -
#11 Ezt a nénit a géppel biztos megszépíti a betétkönyve.
Amúgy meg nem tom mit esznek ezen az ipodon. Nekem nem tetszenek. Bár én iRiver fan vagyok. -
#10 Ipod fanboyok kiméljenek. -
LaPalma #9 3x3
(hülye kérdésre hülye válasz) -
Caro #8 mobil winya sucks, flash rulz :)
Asszem ezzel megmondtam a véleményem :) -
#7 Választható szinü plexi felár nélkül...voáááá.. -
#6 Hja kérem a trendiséget meg kell fizetni, a mobiltelkókkal dettó ez a helyzet, és még a bennszülöttek voltak a primitivek mikor üveggyöngyért eladták magukat. -
#5 Az hogy mennyire nem drága az iPod arra itt a bizonyíték:
http://index.hu/tech/hardver/mp3050720/ -
lowdog #4 az attól függ, melyik ipodról és melyik mp3 lejátszóról van szó :) -
#3 Mi különbség van az ipod és az mp3 lejáccó között, azonkivül hogy 10x annyiba kerül? -
Cat #2 nem, hewlett packard két személy, ez a két alapító vezetéknéve (Bill Hewlett és Dave Packard)
van még részvényük, de nem sok, befolyásuk persze azért van -
Cicero #1 A HP vezetője nem Hewlett Packard? :D