697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
-
#657 én úgy gondoltam, hogy egyszer végigmegyek a fájlon és ha nem volt felvéve az adott név akkor felveszem a tömbbe, ha volt akkor a számlálóját eggyel növelem
csak nem tudok a memóriába akkora tömböt lefoglalni
lényegében mindegy, hogy egyszer vagy többször járom-e be a fájlt, de az adattárolással van problémám
de értem mit mondasz, megtalálom xy-t és megkeresem az összes előfordulását
de a neveket akkor is tárolnom kell valahol -
#656 Beolvasod az első nevet, strpos vagy strstr-el végiggurulsz a text fájlon és számolod a találatokat, következő név, és újra. 2 ciklussal 5-6 sorban kivitelezhető. -
#655 és van kedved írni egyet ;) nekem kevés hozzá a memóriám
arra gondoltam hogy tömbben tárolom, csak a 300 ezer elemtől behalt, arra is gondoltam hogy simán fájlba kiírom az egyes felhasználók nevével de nem mindenkinek alkalmas a neve fájlnévnek, pedig az kényelmes lenne mert csak fájlméret alapján kellene egy dir parancsot kiadni -
#654 Jah, arra nem ismerek programot, max írni tudok egyet:) -
#653 nem megszámozni hanem megszámlálni szeretném, hogy xy hányszor szerepel a listán
nem tudom erre gondoltál-e -
#652 bármilyen text editorral, amiben van sorszámozás. Akár wordpad, excel. -
#651 kiszedtem a html-ből a usereket, most van egy text fájlom a nevekkel, hogyan lenne érdemes megszámlálni őket? esetleg valami program hozzá? tanácstalan vagyok -
#650 Mostantól lehet "fícsör" is (ha tudomást szereznek róla) -
#649 Sortöréssel van zárva a tag:) -
#648 ez nem bug, ez fícsőr :)
a keresőben gondolom pregmatch-os img tag ellenőzés van, és mivel hibásan van ez az img tag megadva a topikban (hiányzik a vége), nem veszi figyelembe, a böngésző meg kiegészíti -
#647 fícsőr! Enya banner a keresési találatokban -
#646 Aham, Te pedig bepakolnád a 80+ezer toikot az adatbázisba, úgy hogy kiválogatod az értelmes topikokat:) Jó munkát:) Egyébként én tuti nem használnám:) -
#645 semmi köz nem kell hozzá, userek írnák meg a kedven topkjainak cimét, nevét, urljét. -
#644 egyszerűbb lenne írni egy újat... bár én inkább arra várok mikor lesz ezsgén valami ajaxos megoldás, mert ez a folyamatos oldalfrissítgetés nem kóser, se kliensoldalon, meg gondolom szerveroldalon se. -
#643 Attól, hogy megvan a "motor" (hülye lesz odaadni), attól még közöd sem lesz az SG szerveroldalához. -
#642 csupán a "MORORT" KELL Elkérni a csávóütól kikeresem a topikját, ha jobban leszek, perpill olyan vagyok mint egy agyhalott zombee:D -
#641 Na ez az a projekt, amit ingyen senki sem fog megcsinálni az SG kedvéért:)
Az adatbázis nélkül nem igen lehet hatékonyan megoldani. -
#640 ez tényleg jó ötlet, mint a last.fm zenénél, vagy torrent oldalakon is van ilyesmi
csak a mesterséges intelligenciában kellene elmélyedni hozzá
esetleg úgy lehetne hogy kik azok a userek akikkel a legtöbb egyezésed van kedvencek között és kiadni azokat a topikokat amik nincsenek neked
vagy ti milyen algoritmusra gondoltatok?
egyébként ezt érdemes lenne St-nek is megírni! -
#639 inkább valami topik ajánló kéne. multkor nyilt egy topik sorozatokról, kérte az user, hogy irjuk be miket nézünk, és ebből majd tudunk magunknak ajánlatot kérni.
ugyanilyen kéne sg-re is. beirjuk milyen topikok vannak a kedvencek közt, vagy amiket gyakran látogatunk, és ha lesz elég adat, akkor lehet találunk olyan topikot amiről nem is tudtuk hogy létezik, pedig lehet a kedvencünk lenne. -
#638 Mármint letöltesz 86ezer topikot, és 17millió hozzászólást? Sok szerencsét hozzá:D Egyszerűbb lenne elkérni St-től a statisztikát. Mert ugye az SG számolja a hozzászólásokat csak eltüntették a profilból, mert arra gizdult mindenki. -
#637 felmerült hogy kéne készíteni egy toplistát a legtöbbet post-oló userekről, akinek bármi ötlete van szóljon, eddig odáig jutottam hogy összes topikot letöltöm, majd kellene írni egy scriptet ami a usereket kiszedi a html-ből -
#636 már zöld -
#635 tf2 topikban nézd meg -
#634 De a Videó gomb háttere akkor legyen zöld/narancssárga, stb :) -
#633 gombnyomásra ugyanúgy megy mint eddig, illetve van a videó gomb
a változás annyi, hogy ha van egy linked a szövegben, akkor ha kijelölöd a linket és rányomsz a kép/url/videó gombra, akkor nem ugrik fel a popup és szúrja a végére, hanem popup nélkül átalakítja azt linkké. sokkal kényelmesebb -
#632 köszönjük egyébként is a scriptet, bár az oldalon lévő scriptben nem látok változást -
#631 zöld lett -
#630 akkor cseréld le pls, narancssárga/piros háttérrel, akárhogy, mert csak problémákat, más topikban felesleges hozzászólásokat fog szülni :) -
#629 a gombot az sg-re tettem fel, de cserélhető. én is gondoltam már rá -
#628 Köszönjük
Nem cserélnéd a gomb hátterét (pirosra, akármire), mert juszt sem tűnik fel ha egy topikban ilyen szerepel, ugyan változtatható, de más lehet nem fog gondolni erre, és úgyis a te oldaladról töltik :) -
#627 megy a régi módon is, meg kijelölt szöveggel is, így van értelme -
#626 megtaláltam a hibát, javítva 10.51 alatt is -
#625 hm, akkor mégsem müködik rendesen ezek szerint operában :p
nekem is csak a szöveget kijelölve megy, azt hittem így kell müködnie:) -
#624 mit csináltál vele?
mert 10.51-el nekem se megy :D
rákattintok és semmi, de a beírt szöveget kijelölve megy -
#623 ja semmi, hülyeséget írok, inkább húzok aludni:D
müködik:)
és nagyon köszi, rakom is a topikokba:p -
#622 10.51 van nekem, és nem reagál vmiért a gombokra, hmm -
#621 azért csináltam meg, mert sose fog elkészülni.
sztem ez is teljesen jó megoldás, terjesszétek el, akkor magatokon is segítetek ^^ -
#620 hmm
most néztem meg 10.5-ös operával és működik...
szóval jó, a régebbi operákkal nem fogok pöcsölni, sry -
#619 ilyen kéne magáb az sg-be is. nemigaz h nem tudják megoldani:D -
#618 azzal nem is hiszem hogy fog, mert a kijelölésre nem volt megoldás -.-
de sima beszúrásnak (mint eddig) kéne mennie
ha vki talál/tud opera alá kurzor pozicióra beszúrást, beteszem