697
Fórumozást segítő progik forumozóktól forumozóknak. Avagy a \"Mi kellene az SG-nek?\" kérdésre kliens oldali megoldások.
-
#697 elővettem ezt a régi scriptet, újra felraktam a Imagemagick-et, de nem akar működni, pixeles, 10-en KB méretű képek lesznek :/ -
Bala10 #696 már megy
allowScriptAccess="sameDomain"-ezt kellett always-re átírni. :) -
gyonax #695 Én csak gyors beírtam egy üres html-be, és nekem működik normálisan... -
#694 Szerintem azért,mert amit te betettél sem működik:( -
Bala10 #693 1 problem, hogy a linkek így nem működnek. :( -
Bala10 #692 köszönöm. :) -
#691 Valahogy így.Természetesen a méreteket és a háttérszínt lehet változtatni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<embed src="http://www.drklan.hu/p4f_banner/p4f_banner.swf" quality="high"
bgcolor="#E1EBF3" width="750" height="350" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed> -
Bala10 #690 sziasztok.
ezt hogyan tudnám ide sg-re betenni bannernek? -
#689 érdekesség: progi hardverapro.hu-hoz -
#688 szeretem automatizálni a dolgokat, legyen meg a lehetősége a gyors SG használatnak
mondjuk SG-nek lenne a feladata ilyen tool-okat írni, csak ugye nem teszik meg
azért jó ide feltölteni, mert relatív nagy képet enged és évtizedek múlva is elérhetőek (ez mondjuk lehet hátrány is) -
#687 ejjpazzmeg :DDD
mondjuk ezt én se értem miért erőlteted hogy ezen a korlátolt szaron legyen mindenáron -
#686 Nekem mondjuk eszembe sem jutna SG-t használni feltöltéshez ilyen szinten (se)... Regisztrálj egy ingyenes tárhelyet, és ott a saját kis szervered x GB hellyel, korlátozások nélkül, ahonnan linkelhetsz. -
#685 amíg nem találok jobbat addig ezt használom -
#684 jah, nincs sessionod, ezért nem engedi
ha van benne olyan beállítás hogy belépés, akkor azt állítsd be
amúgy meg jobban jársz ha vmi szerver oldali nyelven írsz egy uploadert belépéssel -
#683 Ismertek olyan programot amivel csoportosan lehet képeket feltölteni SG-re?
Rightload elvileg ilyen BBcode linket is készít, ami nagyon kényelmes lenne
csak nem sikerült beüzemelnem, gondolom mert úgy érzi nem vagyok bejelentkezve
ezekkel a paraméterekkel próbáltam:
FireUploader FF kiegészítőt se tudtam működésre bírni
esetleg valami más lehetőség? -
#682 köszi! elvileg így működik
[b]convert "*.jp*" -geometry 750x750 -quality 100 -define jpeg:extent=190kb "kesz/kesz.jpg"[b] -
#681 Imagemagick -
#680 tudnátok olyan parancssoros képkonvertálót ajánlani, ami az adott könyvtárban található képeket átkonvertálja 750 pixel szélesre, de ha a kép magasabb mint a szélessége akkor 750 pixel magasra, és a képet jpeg-be menti legjobb minőségben, de 200 Kbyte alatt (vagyis hogy SG-re VIP-el feltölthető legyen) -
#679 Nincs limit, hogy maximálisan 10 képet lehet csak beszúrni (SG) ? -
#678 és majd beszúrok 15 képet egymás után, hogy kirakjam a nagyot? omg
inkább töltsd fel máshova ahonnan nem törlik, biztosabb megoldás -
Wolfsnack #677 kép feltöltése anélkül hogy VIP lennél
1. ellátogatsz ide
2. feltöltöd a képet
3. beállítod hányszor-hányas legyen, pl. 3*3 v. 4*4
4. Process gomb
5. letöltés
voilà, máris készek a 20 KB alatti képdarabok
feltöltöd SG-re
és örökké ott marad a képed amíg SG létezik!
-
#676 de ramaty kifogás! :p -
Bala10 #675 azt hiszem valami biztonsági izé miatt -
#674 Azám, nézz szét a világban! -
#673 Megszorítások lennének ??
-
#672 A videó beszúrásra miért szűnt meg a széles változat?
-
#671 köszi szépen! belevetem magam a témába -
#670 Az <iframe>-et tartalmazó oldalban stíluslapokkal nem.
Maximum esetleg Javascript segítségével el tudod érni a soron belüli keretben levő dokumentumot - de ott is inkább domainen belül.
Bővebben:
-
#669 egy olyan kérdésem lenne, ha iframe-ben beszúrok egy honlapot (pl. SG) akkor tudok annak a kinézetén módosítani? stíluslapokkal mi-egymással? -
#668 419. vagyok? :O :D -
#667 igen, ez igaz -
#666 egy moderátor segítségével egyszerűbben és pontosabban is megoldható lenne
kell egy modi acc, mivel nekik látszik a profil oldalon a kommentszám
aztán írni kell egy olyan scriptet, ami a felhasználókereső alapján (csak végigmenni a betűkön abc-ben úgyis mindet listázza) kikeresi a profilokról ezt a számot.
mondjuk másodpercenként 1-et lekérve a 319000 tagból, az 3.7 nap (nem lesz pontos, de a mostaninál nagyságrendekkel pontosabb) -
#665 köszi -
#664 feltöltöttem ide: http://data.hu/get/2572412/toplista.txt.html -
#663 This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached. -
#662 végül elég volt a memória, mert csak 31 ezer az aktív felhasználó, többiek csak beregisztráltak ezek szerint
itt megnézhetitek az eredményt -
#661 igazad van, adatbázisra nem is gondoltam, megpróbálom... -
#660 legegyszerűbb lenne belepakolni az adatokat egy adatbázisba, esetleg ha sok a bejegyzés, akkor több táblába. aztán akkor ott szimpla lekérdezésekkel megtudhatsz sok mindent, de ha ezt nem akarod, akkor írhatsz programot is valamilyen nyelven. Az adatbázist könnyebb kezelni minden nyelven, mint egy txt-t és a tömböket... -
#659 a PHP-nak remek szövegkezelő függvényei vannak, nagyságrenddel könnyebb, mint a Delphi/Pascal... -
#658 mondjuk lehet nem Delphi-vel kéne próbálkoznom...