Navy Field

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia davidbog, köszi a kérdésed, eléggé beleszerelmesedtem a játékba eddig ezek vannak:
-csináltam egy KM SS2-t de eladtam a legénységet mert nem jött be az SS,
Olyan 5-8milát kaptam értük.
-Aztán van egy Graf zeppelin 2-m olyan lvl 82 a BO,4fp lvl 75 2 DB lvl 76 és 2 vásárlot FP azok lvl 83 mind +11, de kéne 1-2 hétvégét AA-znom a pilotakkal mert most 70-80vet van rajtuk és 0 expert.
- Amire mostanában ráfeküdtem, az a KM BB ott nemrég lett meg a H39 van 2 lvl 93-as gunner, 3 lvl 86-87-es engy ;4 lvl 86-87 repair meg 1 scout de az alacsony, tudom, hogy még 1 ember hiányzik de azt megoldom majd valahoigy, jameg a kedvenceim, az AA gunnerek is vannak még 😊 azok olyan lvl 90-körül mozognak
- van 1 olyan lvl 5-10-es UK BB személyzetem, bár szerintem ha meglesznek lvl2-esek eladom õket.
-ezenkívül a tervben van egy kitakami készítés és talán a mogami CV is de kizárólag poénból
Balika95, te hogy haladsz?
a nebby-n ahol te játszol, ott mennyi magyar van?
Hát, majd kitalálok valami okosat, h ne laggoljon a gb =)
Szerintem el kell keserítselek de az AA csak és kizárólag GB-ben jó, ahol mindig van ugye 4-8 CV blitzben meg csak néha van CV és akkor is csak 1-2
balika95! Köszi az infókat.
Csak az a baj, h egyik gépem se bírja a GB-ket, néha még a Blitz, vagy egy tester mission is laggol. GB-nél általában megáll a kép és semmi sem történik. És nem tudom mi a baj.
Ez az AA dolog igen érdekes és (sajna csak a blitzben) ki fogom próbálni.
Premiumot egyenlõre nem tudok fizetni, de majd valahogy meg fogom oldani.
Viszont a boostolást azt tudnám fizetni. És az lehet jól is fog jönni.
több féle mód is van paypalra utalással, mi úgy használjuk, hogy nem adunk meg bankkártya számot, hanem csak egyszerûen ráutaljuk a pénzt a saját bankkártyánkról a paypalra (valami olyasmi mintha vaterán veszel valami cuccot és elõreutalással fizetsz) így nem kell megadni semmilyen bakkártya számot
másik elõnye ennek a módnak, az ha most feltörnék a paypalom (valószínûsége=0) nagyjából 178 HUF-ot tudnának leszedni 😊
Valóban az amerikai szerveren eleve gold accounttal indul az ember.

Vészesnek nem vészes se at európai se az amerikai prémium account ára. Az európai kegyetlenül megéri. Nekem se az árral van bajom, hanem azzal, hogy a bankkártyám nem alkalmas a paypal stb dolgokhoz. Számlaszámot meg nem akarok megadni. Meg amúgyis elvagyok premium nélkül.
AZ európai szerveren nem tudom hogy van, de az amcsin nem 2,5-szörös az XP szorzó a premiummal, hanem csak 1,4

off:
de egyebként annyira nem vészes, ha belegondolsz 1 hónapi játék premiummal 2000 ft (mostanában inkább csak 1700-1800) és a napi 2 doboz cigivel számolva, meg 2 nap cigizés (nem cigizek, csak példát mondtam)
Szia.

Mikrotranzakciós. Lehet úgy is játszani, hogy nem fizetsz érte. Ha fizetsz elõnyökhöz juthatsz: jobb matrózok, prémium hajók, több dokk (férõhely) a kikötõben, prémium ágyúk stb. Bizonyos prémium cuccok nagy elõnyt jelentenek, például a prémium account amivel 2,5-ször gyorsabban lehet fejlõdni. Prémium cuccok nélkül is el lehet lenni, én ezek nélkül játszok. Komolyabb hátrány nem ért.

Az amerikai és az erurópai szerver kicsit különbözik ezen a téren is. Az amerikain a matrózok boostolásakor 20%-os javulást kapsz. Az európain csak 10% ez az elõny. Tehát ha nem akarsz erre költeni, akkor az amerikai szerveren 20%-os míg az európain 10%-os hátrányban lesznek a matrózaid azzal szemben akinek ilyen boostolt matrózai vannak. (Nem olyan vészes hátrány a boost hiánya, mert csak olyan 4-5 matrózt érdemes boostolni.)

Ha úgy döntesz kipróbálod, akkor érdemes bele olvasgatni ebbe a fórumba. Valahol leírtuk, hogy mi az amire figyelni kell kezdésnél és hogyan célszerû nekiállni.
hooah
Sziasztok
A navy field ingyenes egy MMO?

én is azon az ágon megyek KM BB-ben, én március elején kezdtem azóta premiummal elvittem GZ2-ig, de azt most hanyagoltam és ráfeküdtem a BB vonalra ott O2-nél tartok, lsdantant ha gyorsan szeretnél haladni, akkor szerintem pakold fel az AA-t a dland-ra le minden õáncélt egy olyan 50 bulge azért maradhat és irány a GB2, én is próbálgattam a dlandot blitzben de annyira szórtak a lövészeim hogy az valami borzasztó volt, és ha jó ATK-t csináltam akkor se tudtam 7-8k ikszpé fölé menni, ámde ha bemész AA-zni a GB2-be, akkor ha összelõssz 1-2k repcsit akkor vereséggel eggyütt kapsz 5-10k ikszpét, de ha nyertek akkor szépen megkapod a 15-25k ikszpét, ha jól emlékszem én 2-3 nap alatt átugrottam a dlandon, ott ugye ilyen 3-4 meccsenként tudtam szintet lépni, ja és még nagyon fontos az AA-ért rettenet mennyiségû expertet kapsz az experteket meg ne egybõl válts veteránra tarts egy kis tartalékot mindig.
Azt az 1-2k repcsit meg elég könnyû elérni, az nagyjából 1-2 szakasz bombázó, vagy 1-2 szakasz vadász. Nekem Dlandal asszem volt egyszer 7k lelõtt gépem, asszem valami 35k xp-t adott, az igazsághoz hozzátartozik, hogy engem tabihun megtanított AA-zni (2 perc volt) és annyira megtetszett hogy 3 legénységet húztam fel AA-val(emden-en) és már akkor lvl70-felett voltak az AA gunnereim amikor a legmagasabb BO-m meg csak lvl 55 volt 😊

Ami még nagyon fontos, hogy ha eljutsz a Pproj-ig akkor abból majd ne csinálj Pproj2-t annak sokkal rosszabb az AA-ja és BB1-vel még mindig semmit sem tudsz csinálni GB2-ben csak AA-zni, van olyan aki aztmondja hogy a P1 a legjobb AA hajó a játékban, ezt nem tudom megerõsíteni nem volt még Yammy-m. én a P1-után megvettem az Andrea Doriát(1200-1500 HUF) na az már egy olyan hajó, amelyikkel még BB4-5-ök ellen is van keresnivalód
Még valami =)
A kaiseren is van egy hajóm. Egy US Portland-om.
Csak a szerverek összevonásánál rossz szerverre mentem fel és nem tudtam, h a másikban megmaradt minden. Ezért elkezdtem belekezdtem a Nebraskán való cirkálásba. Elõbb angolokkal kezdtem, de beleszerettem a német hajókba. =) nah de nem írok könyvet =D
Am ha jól emlékszem a Portland-om neve USS Libelle...lehet egy párszor felnézek oda is=)
Na jóccakát mindenkinek!
Köszönöm az infókat! =)
A Nebraskán sok magyar van, csak sajna ritkán vannak fent =/
Én is tagja vagyok a Magyar flottának a szerveren =)
A premiumot is csak elõre kérdeztem, mert még nincs rá lehetõségem, de ki fogom próbálni az tuti.
Am a mai napom igen sikeresen kezdõdött. Délelõtt level 46-ra felküzdöttem a BO-mat. Meló után meg alig 2 óra alatt megvolt a 47-es szint és ezzel együtt a Deutschland =) Az eladott sailorokból és a szintén eladott M-projectbõl meg tudtam venni a kis Panzerscgiffet és fullosan felpéncélozni, fegyverezni. =) mstummer! Igazad volt, tényleg szokatlan így elsõre. Nem is mentem be a blitzbe, gb-be, hanem a test missionban teszteltem a kis acélszörnyet. A gunnereimben még nincs elég veteran ahhoz, h nagyon pontosak legyenek, de még így is tudok vele kaszálni =) és még az is szokatlan, h lassan töltenek az ágyúk, de majd belejövök =) Nekem már most tetszik =D
Mégegyszer köszi mindent!
Fogok még jelentkezni 😉
ha nem a kaiseren akkor a nebraskán játszol, ott mennyi magyar van? Kaiseren vagyunk egypáran
Én kaiser szerveren játszok, a premiumot csak ajánlani tudom, én marcius eleje óta játszok, premiummal, elég gyorsan lehet fejlõdni, bár szerintem van ami a premiumnál is fontosabb, mégpedig, hogy kérdezgess tapasztaltabbaktól, mondjuk ha sikerül bekerülnöd egy klánba, az nagyon sokat dob, ha normális klánba kerülsz, akkor ot õk elmagyatáznak mindent, segítenek adnak kölcsön stb
Én az NFEU-n játszom. Ott úgy mûködik a dolog hogy a shopban lehet venni gold és premium elõfizetést. Fizethetsz paypal vagy hasonló átutalós oldalak segítségével. Vagy lehet venni twowarcash-t hasonló módon, és aztán abból vásárolni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nem tudom. Az eddigi két év alatt silver accounttal játszottam.
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem =)
A prémium elõfizetés, hogy mûködik?
Nem akarok hajót, sailort, semmit venni, csak gyorsabban szeretnék fejlõdni, és nem tudom, hogyan kell ezt csinálni.
Elõre is köszi!
Közben itt meg lehet nézni a hajókat:
http://www.tarrif.net/navyfield/img/tarrifnet_shipyard/index.htm
Köszönöm a segítséged!
Már most próbálok úgy játszani, mintha BB-m lenne. Próbálom kerülni a közelharcot.
Én Amerikai szerveren játszom, a Nelsonon vagy most nem tudom a pontos nevét xD, de nem a Kaiseren =).
Amúgy csak elõre megkérdeztem ezeket, mert most még csak 38as a BO-m. és egy M-Projectem van, szal hátra van még 9 szint.
És nem baj, ha teljesen más élményt fog nyújtani a kis panzerschif =), teljesen beleszerettem! =D
Köszi még egyszer!
Plusz készülj fel rá hogy teljesen más stílust igényel a kezelése mint az addigi hajóké.Úgy kell játszani vele mint egy csatahajóval. Kerülni kell a közelharcot, különben véged. Nagyon lassan tölt újra a 11-es löveg eleinte. Ajánlott a másodlagos fegyverzetnek kisebb ágyúkat felszerelni. Jól jöhet a közeljövõ rombolók ellen, plusz ha légvédelmi lõszert is pakolsz akkor repcsik ellen is hasznos.
Kevésbé lesz élménydús eleinte mint a Hipper vonal (az eltérõ játékstílus miatt),de a végére nagyon hatékony gyilkológép lesz a Deutschland.Ráadásul így meg lesz az elõképzettséged a normál csatahajókhoz is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nekem volt Deutschland CA-m. A 11"-es ágyúkat akkor tudod felrakni a hajóra, ha a gunnereid legalább olyan szintûek mint az ágyú. Tehát legalább 45-ös szintû lövész kell, mert a legelsõ 11"-es ágyútorony is 45 lvl-es. De lehetõleg minél nagyobb legyen a különbség az ágyús matrózaid és a löveg közt, az ágyús javára.

Melyik szerveren játszol?
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
Kinek volt már Deutschland-ja?
És ha volt, akkor az ágyúk alapból rajta vannak (a nagy ágyúk)?
Vagy ahhoz külön sailorok kellenek?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Hu, akkor bekukkantok hogy milyen cuccaim vannak az EUn.
1000 éve jártam már arra...

Nah megtörtént az egyesülés. Megkaptam a Yamato-s kezdõ embereket is 😊
Elég sok csata van és gyorsan jönnek szerencsére.

Egyébként minden magyart szeretettel várunk a Rebel Yell flotta Black Angels squad-jába (=RY=/BA.)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hát nagyon jó hajó ez a P-Pro I, fõleg a 119 lvl-es gunnereimmel.
Tegnap értem el vele csúcsot: kilõttem egy vak Montanat szinte egyedül. Az elején kapott olyan 20k sebzést egy BB-tõl, aztán kilõttem. Szerencsétlen nem látott. Egy ideig nem is lõtt rám, majd amikor sikerült azonosítani a torkolattüzemet, az alapján lövöldözött vissza. Egyszer talált el de csak pár lövedékkel. Éppen sikerült kilõnöm, mert valami lelõtte a felderítõmet épp akkor amikor már csak 3000 HP-ja volt. Így én is átmentem vakharc módba. Kétszer mellé lõttem a harmadikkal kilõttem. Aztán egy Baltimore engem is elkapott a sötétbõl.
Voltak még hasonló eseteim, amikor BB5-ös hajókat tépaztam meg, de eddig ez volt a leginkább magán akcióm ami sikerrel zárult.

Ez egyedi eset volt, de ettõl függetlenül is ütõképes. Majdnem minden csatában összejön minimum 5k sebzés de az átlag 10-20k. Emellett ott van a nagyon jó légvédelme is. Ha nem épp a BB-ket zavarom, akkor a repülõket lövöldözöm. Sokszor elég jó eredménnyel, mert a CV-k elõszeretettel bombáznak engem, még akkor is, ha egy BB van mellettem. A T5-ös vadászok ellen kicsit kevés már a légvédelme ha a 3,46"-est használom. Az 5"-es meg sok helyet foglal.
Tengora mindenképpen Engineer kell.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

A restorert talán CV-n és kisebb hajókon.
A 437, 439 hsz-ben leírtam hogy mi az a Soft Defence és mire jó. Mint, írtam ez az SD a matrózok restore képességétõl függ, tehát a restorer jó sokat dob rajta több százat. A hajón lévõ összes matróz restore képessége összeadódik, így egy idõ után a restorer nélkül is elérik majd a maximális 900 SD-t. Tehát nem lesz szükség a restorerre. Ezért sokan nem is képeznek restorert, mert minek ha nélküle is el lehet érni a maximumot. Ráadásul nem is olyan nehezen alap matrózokkal közepes veterán mennyiséggel 90-95 lvl körül. Boosttal és sok veteránnal még 80 lvl elõtt.

A CV nem tudom hogyan mûködik, de ha sok a pilóta, akkor nem jut hely az olyan matrózoknak, amik normális restore értéket adnak (engineer, repairer). Ezért beraknak egy restorert valami helyett. Ez is játékos függõ, valakit nem érdekel, hogy mennyit bír a CV-je, mert ha már lövik akkor úgyis mindegy. Valakinek nem mindegy, sõt még ágyúkkal is felszereli a kisebb hajók, tengeralattjárók ellen.

A tengeralattjáróban Mstummer tud segíteni. De szerintem engineert érdemes rakni.
Sippie
A restorert hol használják?

Tengeralattjáróra mit érdemes pakolni a planes, és sonaros mellé?
Elvileg úgy van ahogy leírtad. Nekem ebben nincs tapasztalatom mert ellentétes nemzetekkel játszom, tehát biztosat nem tudok mondani. Igazából csal magas szinten lehet lárható eredmény, amikor már sok pontjuk van a matrózoknak.

Csatahajóknál csak két supportost használnak: engineer, repairer.
A restorert is lehet, de az nem egy népszerû matróz típús. A Sonarman azt hiszem nem kompatibilis, a planesmanról nem tudom, de szerintem az se. A pilóták és a scout eleve nem cserélgethetõ a repülõk miatt.
Véleményem szerint az engineer, repairer és a restorer a cserélhetõ ember.
Sippie
Hogy is van az a UK/US, és IJN/KM kompatibilitás? Mely matrózokat lehet használni vegyesen? Supportból bármelyik?
Ez jó hír, akkor én is belépek a Hoodra, remélem megmaradnak a kezdõ matrózok.
Elvileg nem lesz gond belõle 😊 Most olvasom a fórum bejegyzést. Ha túl léped a limitet akkor is a HQ-ban fognak tárolódni az emberkék. És mind2 szerveren lévõ matrózok megmaradnak.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sippie
de kis rafkós 😄
aztán vigyázzá át ne lépd az 50-es matróz limitet, mert még a végén kiesnek a jobbak 😛
amúgy sztem az lesz hogy válaszd ki melyik szerveri profilod akarod.
Az nem túl sok. Sebaj várunk benneteket 😊

Kíváncsiságból beléptem a Yamato-ra is, ugye ilyenkor kapok új embereket szép 11es értékekkel. Remélem az összevonáskor õk is jönnek 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ez egy jó kérdés. 😊 A radiósom szerint 20-25. Gyakorlatilag egy játékos, akinek két accountja van és én. 😞
Jelenleg mi ketten vagyunk aktívak. Egy másik magyar játékos eddig aktív volt, de most hosszú ideig nem lesz. A többi ismerõsömbõl szinte már mindenki abbahagyta vagy nagyon ritkán játszik. Esetleg még egy-két ember, akikkel pont elkerüljük egymást és ezért nem látom õket.

Remélem zökkenõmentesen zajlik le a szerver összevonás, nem tûnik el semmim. Ennek már rég megkellett volna történnie.
A Yamato-n kb mennyi magyar van?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

No, meg is jött a newsletter, 14-én lesz a Yamato + Hood összevonás, Vanguard néven.

Asszem lehet benézek majd pár körre.

Jelenleg az EU szerverhez nincs friss adatbázis. A tarrif.net-en lévõt nem nagyon frissítik. A Trainworldös pedig nem minden esetben jó az európai szerveres dolgokhoz, mert apró eltérések vannak. De még mindig ez a legjobb, én is ezt használom.

Tengón a Planesmen a legkritikusabb. mindenképpen 15ös potenciálú emberbõl képezd!

Ha esetleg leírás kell ahol minden nemzet benne van ( már az oroszok is):

Trainworld

E.Gy.B.E. Airsoft Team

És valóban.... ezek szerint már a tariffos gyerek se olyan lelkes mint rég, biztos õ is WoTozik.

Sippie
áhá, közbe rájöttem a torpedok számát az armament határozza meg, szóval hiába a bazinagy T-slot ha az armament kicsi, akkor nem fér rá sok torpedo.
Sippie
a tarrif megvolt, ezt a navyfieldes részét nem ismertem eddig. Na ilyen jó lenne, csak frissítva, ha jól látom a subok sincsenek rajta 😊
http://www.tarrif.net/navyfield/

Ezt az oldalt ismered? Van nagyon sok haszos info, melyik hajóra mi fér (eg shipbuilder), igaz, ha jól látom csak a 4eredeti nemzet van rajta...

Sippie
csak azért hogy egy CL-re is ugyanannyi fér mint egy alap DD-re... 😄
a subokhoz milyen legénység kell?
A torpedosokon kívül? (gondolom abból 2)
Sonarman, Seaman? hány slot van azoknak?
Sose szoktam nézni hogy mi van kiírva a torpedóknál....annyit rakok amennyi felfér 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sippie
hát késõbbi ja, most 3 fighter képzõdik az aganon, 2 bombert kezdtem el a kageron. A torpedós kérdésemre tudod a választ esetleg? D:
Egy vesszõ lemaradt a nem után 😊 Tehát ez így ok ahogy csinálod. De gondolom a CV majd egy késõbbi dolog lesz. Én is így játszom, a BB-n képzem a Scout-okat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nem jól csinálod 😊 Egy CV-re még több is kell mint 3 😊 Lesz az még 7-8 is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team