614
2. Világháborús hajós MMO
-
#14 anélkül nem tudsz játszani :) autoupdate van indításkor :D -
Garfield #13 Aki még nem töltötte le a peccset, az ne erőlködjön, mert a honlap szerint holnap (honlap - holnap MUHAHAHA) jön az új. -
Landor #12 Ez ijen torpedó szerűség?
BÉLA HAT! SÜJJETT! -
#11 Lehet klánt is kreálni, ha lenne elég érdeklődő összehozhatnánk egy magyart.... -
Csöpp csata készül? (megnyertük) -
#9 Nem, csak netes...
Be kell jelentkeznie egy szerverre, utána persze a te döntésed, hogy csak gép ellen mész e.
Amúgy az alcímben ottvan, hogy MMO....Ebből tundi kéne hogy csak on-line
UI.: Miért nincs neted? :) -
#8 ez csak netes?
nem lehet offline jáccani? -
#6 Örülök neki. Hamarosan ráérek, szerintem olyan 11:30tól fent leszek...
Zsolo007 néven vagyok regisztrálva. Jelenlegi hajóm neve (DD) Szent_Laszlo -
#5 joonak tünik!
most kezdem el lehúzni a hivatalos oldalról (ha ez az)
kiváncsi vok -
#4 És még valamit elfelejtettem: Egy közvetlen link a kliensre ami a játékhoz szükséges
Valamint a legújabb patch azoknak akiknek az auto-update nem megy!
Mindez megtalálható a a hivatalos oldal letöltés szekciójában! -
#3 Nem beszúrtam hanem én írtam, szal OLVASD EL!!! :)
Akkor úgy veszem ki tetszett :). Találkozhatnánk bent :). -
#2 en tegnap talaltam ra szeretem az ilyen tokolos beallitgatos jatekokat es meg jol is nez ki. bar szerintem van egy kis Commandos -os beutese a grafikat tekintve :D (a cikket amit beszurtal nem olvastam) :DDD -
#1 Tegnap találtam ezt az érdekes játékot. Ez nem más mint egy 2. Világháborús hadihajós MMO. A cél nem más mint minél jobb hajó szerzése azáltal, hogy kilőjük az ellent és ezért XPt és pénzt kapunk :). A játék jelenleg béta fázisban van, így teljesen ingyenes! (Hogy ez meddig lesz így azt nem tudom)
A játék garfikája nem túl csicsás, 800x600-ban fut, de szerintem nem is szükséges, hogy csili-vili 3D legyen!
A játék elején csak egy FF (fregatt) áll rendelkezésünkre, ennek felszerelése rajtunk áll. MInél magasabb szintűek a tengerészeink, annál jobb, újhabb technológiákhoz férünk hozzá.
Eleinte vannak tréning küldik ahol 3 hajót kell elintézni, viszont elegendő XP szerzése után végre belevághtaunk a valódi emberek elleni csatába. Egy "nomrális" csatában maximum 48 hajó vehet részt. Viszont létezik a Grand Battle mód ahol akár 128 hajós küzdelmek is folyhatnak!
Van még ezen kívül a blitzkrieg mód amiben 48 DD és FF mérheti össze az erejét (csak ezek, nagy hajók nem engedélyezettek). ennek a különlegessége az, hogy meghatározott idő áll rendelkezésre ahhoz hogy elintézzük az ellenséges flottát.
Az elkövetkezendő patchban kerül beépítésre a történlmi küldetés mód, amelyről jelenleg nem sokat tudni.
A hajó irányítása az "egyszerű" automata irányítástól egészen a bonyolultabb manuálisig terjed. A manuális célzás fortélyait érdemes kiutanulni, mert minden esetben fölényben van az automatához képest. A célzás mikéntje aszerint dől el, hogy milyen radart (lehet hogy nem radar..nemtom pontosan) rakunk a toronyban. Ezeknek 3 fajtája létezik: Auto, Finder, Aiming. Mindhárom más nehézségi fokozatot képvisel, és megvannak a maguk előnyei hátrányai. Érdemes kipróbálgatni, hogy kinek mi jön be, bár az elején biztosan mindenki auto-t fog használni...
És a lényeget kifelejtettem! ! nemzet játzstható benne: USA, UK, GER, JAP.
Azt, hogy melyik nemzethez szeretnénk tartozni, 12. szint elérésénél dönthetjük el!
Azthiszem bemutatásra ennyi elég, ha lesz érdeklődés úgy is fogtok kérdezni :), ha meg nem akkor úgyis mindegy :).
Végezetül pár kép a hivatalos weboldalról: