614
2. Világháborús hajós MMO
  • Zsolo007
    itt vagyok, lépek be és kreálom, remélem a szerver megy...
  • Zsolo007
    1 mórával elhalasztották, valami váratlan hiba lépett fel, valamikor ebben az órában működni fognak, szal halasszuk a dolgot 13 órára :)
  • Zsolo007
    Én is nézem mostmár..

Kiderítettem: Október közepén kerül boltba a gém, tehát addig ingyenes....
  • Hmuda
    Nekem már el van indítva és ötpercenként próbálom a logint.
  • Zsolo007
    MIndjárt dél, várlak a kezdő területen Dumcsi nevű szobába...
  • Hmuda
    Ha fellövik addigra akkor nekem elvileg megfelel.
  • Zsolo007
    Tehát PSt szerint éjféltől hajnali 3-ig áll a szerver (gondolom frissítés miatt)

Az CET szerint 9-től 12-ig ha jól számoltam...

Szal délben találkozunk ha neked jó
  • Zsolo007
    Nem a netemmel van gond....

Server will be down from 12 A.M to 3 A.M PST on August 1 for the maintenance. We greatly appreciate your patience. Thank you for bearing with us!

Csak ki kéne számolni, kérdés a PSt mennyivel van eltolódva a GMT-hez képest...
  • Zsolo007
    Szarozik a netem és nem tok belépni, 10:30-ra halasztom így a gém kreálást, remélem addigra jó lesz (szar chello most vált sebeséget...)
  • Hmuda
    Kk, csak még akkor le kell szednem a patch-et.
  • Zsolo007
    Viszotn ez azt is jelenti hogy eltüntették a chat csatornákat szal változik a terv

a Kezdőterületen létrehozok majd egy játékot DUMCSI néven, gyere oda Hmuda!
  • Zsolo007
    Éljen!!! Kijött az új patch:
    1. Easy Start Up System.
    -FCS, Engine, Guns will be set automatically for new players.
    2. Scouter Spec Changes.
    -Sea plane gets faster speed but gets less sight range than Recon.
    3. Torpedo Bomber Spec Changes.
    -2nd Torp. Bombers get more power and defense, but get less flying time and sight range than 1st Torp. Bombers.
    -Strongest Torp. Bomber order: United Kingdom, U.S.A, Japan, German
    4. Dive Bomber Spec Changes.
    - 2nd Dive Bombers get more power and defense, but get less flying time and sight range than 1st Dive Bombers.
    - Strongest Dive Bomber order: German, Japan, U.S.A, United Kingdom
    5. Fighter Spec Change.
    -All fighters¡¯ specs are slightly decreased.
    6. Torpedo Bombers and Dive Bombers fire power have been decreased.
    7. Game resolution has been fixed to 1024*768 (yay~!)
    8. Chatting Channel has been removed and players are directly guided to Shipyard.
    9. Items (Ship, FCS, Engine) resale prices are decreased.
    -Neutral Ships: Returning 98% of credit.
    -National DD class: Returning 90% of credit.
    -CL class: Returning 70% of credit.
    -CA/PS class: Returning 50% of credit.
    -BC/BB/CV class: Returning 25% of credit.
    10. Auto FCS gets better aiming ability.
    11. Trading rooms allowed in area 13 only. (Players are not allowed to make Trade Room in any other areas)
    12. Players gain EXP and credit only on Area 7, 12, 17 and Beginner¡¯s areas.
    13. New Training Mission for new players.
    14. New aircrafts added.

És mint láthatjátok végre 1024x768!!!! Éljen!!!
  • Zsolo007
    :((( kár, biztos nem tűzfalal van gond? vagy esetleg routered van??? Ne add fel!
  • Hmuda
    Okés, megpróbálok majd időben fellépni.
  • ChevyG #40
    engem nem enged kapcsolódni
    shift-del
  • Zsolo007
    Kb. 10 órától leszek fent.

Olyan 10:15-kor találkozhatnánk a semleges kikotő (amiben vagy alapból) 5-ös chat csatornáján (mikor belépsz akkor rögtön lehet választani :) )

és onnan már meg tudjuk beszélni a továbbiakat

Bárki más is jöhet, mondjuk te is Thantos...
  • Hmuda
    Mostmár csak reggel leszek legközelebb, de MSN-em nincs. Majd írd meg privátban, hogy mikor leszel fent és melyik chaten és megpróbálok majd felmenni rá. Sajna a chat rendszer nem a legjobb amit eddig láttam (pedig volt már szerencsém párhoz).
  • Thanatos
    hát az nemjó nem rossz game de azért fizetést mmo-kért nem itt kezdeném el :P
  • Zsolo007
    Látni a torpedót hidd el...

#34 a te neteddel vagy tűzfaladdal lehet a gond, nekem simán megy Zomealarmmal és Xp Sp1-el, valamint a mostanában elég szar chelloval
  • Stotoo
    vhogy kilovi a torpedot, de nem latni, csak azon veszem eszre hogy a harc vegen kevesebb torpedom van
  • ChevyG #34
    találkozott már valaki a #30 as hozzászólásban leirtakkal?
  • Zsolo007
    Az az igazság, hogy vannak akik 2004-óta játsszák :D

Szal nemtudom hogy ez a béta meddig tart

Mindensetere a hivatalos fórumon láttam szavazást arról, hogy milyen módon legyen fizetéses.....
  • Thanatos
    szal ugy értem hogy ingyenes is fog maradni vagy csak bétateszt alatt lesz az? 8márha msot az van :P)
  • Thanatos
    ez ingyenes vagy még csak betateszt van?
  • ChevyG #30
    feltelepitettem (kitömöritettem), átmásoltam a patchet, upgradelt (autotmata gondolom), és csináltam accountot. de amikor joinolok, akkor kiirja, hogy a kapcsolat elvesztette a szervert
    ilyenkor mivan?!
  • Zsolo007
    MIkor leszel fent megint? VCan valami MSN címed? Megbeszélhetnénk pár dolgot. Másrészt játékban könnyebben tudunk segíteni egymásnak, ott helyben..
  • Hmuda
    Újabban már nekem se áll rá az F7-el a célpontra. Úgylátszik ezt csak a fregattok tudják megcsinálni.
  • Zsolo007
    R betű az is :)

F7-el rááll a célpontra??? vazz, ezt nem is tudtam :D

Melelsleg ha unjátok a zenét akkor F9-el ki lehet kapcsolni...és mehet alá winamp...
  • Stotoo
    torpedot hogy lehet kiloni? felszereltem, raktam bele tolenyt, az emberem egy ido utan szol hogy torpedo betoltve, de hogy lehet kiloni illetve celozni vele?
  • Hmuda
    Nekem nem függ az FCS tipusától hogy van-e auto vagy manual aim. Nekem alapból rááll a célpontra ha megnyomom az F7-et és nekem csak a magasságot kell beállítanom. Vagy az auto már azt is elintézi?

Ja és kösz a csoport-tippet, ez sose jutott volna eszembe (kellene normális tutorial >.<). :-)
  • Zsolo007
    Szerintem bug.

Az aiming már manuális :) mondom hogy az auto az automata...

az autonál nem vezérled külön az ágyúkat.....

A másik kettőt azért nem süti el mert másik csoportba tartoznak (most esett le)

Nézd meg azt az ablakot amikor lőszerrel tölötd fel, ott a legelső sorban látsz T-t és R-t :). Namost ha a T csoporttal akarsz lőni (alapbeállítás) akkor a T-t nyomod meg, ha az R-rel akkor az R-t. Az Rnek később az lesz a jelentősége (és azért nem si forgatható), hogy oda lehet rakni torpedókat....

UI.: Milyen néven vagy bent?
  • Hmuda
    Még egy apróság. A bal alsó sarokban állandóan ott van egy piros kör (olyan mint a hajófelszerelésnél, csak ez piros). Ez valami bug vagy placeholder akar lenni?
  • Hmuda
    Amúgy nekem Aiming sipusPvP: játékosVSjátékos
    PvE: játékosVSgép

Amúgy meglátásom szerint nem az FCS-től függ, hogy megy-e az auto célzás vagy sem (mivel nekem állandóan aiming van felrakva és azzal megy). Két ágyú rendesen meg, de két ágyú nem hajlandó lőni (forogni úgyse fognak, mivel nem olyan alapon vannak, ami ezt lehetővé tenné, mint kiderült). Szóval csak a lövési probléma maradt, forgás kiütve. Ha megnyomom az X-et, akkor csak két ágyút választ ki (amelyek tudnak forogni), a két rögzítettet nem hajlandó elsütni.
  • Zsolo007
    Valószínű nem autoamat hanem manuláis kezelés FCS-t vettél.....
    Azt kell venni amelyik után zárójelben oda van írva hogy auto

Az elején csak óvatosan az új hajóvásárlással, főleg DDnél, ha megvan az első DD, akkor megnézed a remodelt, kiválasztod a neked megfelő modellt, és 12-es szintig ne is cseréld mert később óriási pénzhiány lesz....én most attól szenvedek

A tréning zónát akkor hagyod el amikor jólesik, nem kötelező...fent középen a nyilakkal navigálhatsz a szektorok közt...

MI az a PvE?
  • Hmuda
    Kiperóbáltam de valami nagyon nem megy. Beszereztem a hajómat. Felszereltem, stb, stb. Kimentem, lenyomtam 3-4 tréning küldetést. Azon veszem észre magam, hogy vehetek új fajta hajót. Na felfejlesztem a következő típusra és eladom a régit, megint felszerelem, legénység, lőszer, miegymás. Kimegyet tréningre. Erre nem hajlandó lőni. A két elülső ágyútorony nem hajlandó megmozdulni, a lét oldalsó meg nem lő (van legénység és lőszer is, szóval rejtély). Csinálhattak volna normálisabb tutorialt, mert ami most van az katasztrófa.

Szerk: plusz mikor lehet elhagyni a tréning zónát, hogyan, és azon kívül is van-e csak PvE-re lehetőség?
  • Zsolo007
    Én most belépek, nemtudom van e játékoskereső, ezt még fel kell fedeznem...

A lényeg az hogy ha valaki most jön akkor nyitott szemmel járjon hátha lát egy Szent_Laszlo nevű DD-t :) (bár most akarok újat venni, szal lehet hogy más magyar király nevét kapja...)
  • Zsolo007
    Hivatalosan nem lehet, gyakorlatilag, a hivatalos fórumon van egy megoldás, ami ATi kártyákkal műxik. (nvidiám van, nekünk nincs olyan beállítás, vagy én nem találom...)

Remélem tudsz angolul :) nincs kedvem lefordítani :D

-go to display properties,click the tab settings,go to advance.
    -then go to display TAB i think,and go to one of the monitor and it has an resolutio configuration in which that would fix the resolution on the nf game and set it at least at 1024x764,so now when u enter to the stackin players screen and the battle screen u should now be able to see the full screen.

• Stotoo
    nem lehet atrakni 1024*768ra? mert xgan borzalmas a 800*600 :(
  • Zsolo007
    óóóhh, ilyen mélységében nem olvastam el :)
  • Garfield
    Ahogy az oldal írja, a 081-es peccs nem fog megjelenni az auto update-en a mérete miatt.