614
2. Világháborús hajós MMO
  • Thanatos
    hát ez a game egy bughalom, vettem egy újabb frigateot de ha fejen állok se tudok senkit a hidra rakni, hihetetlen... :/ arról nem is beszélve ha veszek új hajót a régi autó eltünik mindenestül? csak mert igy emgette a matrózaimat is... :(
  • Garfield
    Bázz, van benne automata célzás

Lehet, hogy csak azért nem találkoztam vele, mert eddig a training mission-ökön szerencsétlenkedtem? Találtam valami olyat, hogy "frigate automatic aiming ON/OFF" (vagy mi a rák), de semmilyen hatását nem tapasztaltam (lehet, hogy trainingben nem működik?).

Én meg itt kézzel szerencsétlenkedek és vastag sugárban véreset vizelek egy 25-30%-os találati arányért.

Training mission: többen is csinálhatnak egyet? Mert ahogy néztem a szoba beállításait, mintha többen is lehetnének egyszerre bent. Ilyenkor a gépet vagy egymást lövik?
  • Hmuda
    Meglett a level 12, átkonvertáltam az összes level 12-es sailort németté és a legjobb potenciálú-t még BO-vá is. De hiába megyek Hamburgba, nincs hajó amit vehetnék, sőt, még a saját hajómat se látom ott. Ja mellesleg elsülyedt a DD-m, de valami hülye bug miatt sunken maradt a kikötőben is és hiába nyomom a repair-t, azt szajkózza, hogy már ki van teljesen javítva (bőven lenne rá keretem, szóval nem is pénzkérdés).
  • Thanatos
    én msot keltem van még dumcsi szoba? :)
  • Thanatos
    japán! :D
  • Zsolo007
    Német légy :P
  • Shiss
    Ha ez telleg be lesz vezetve, akkor egy oldalon kene maradni lehetoleg.
    En meg konkretan nem dontottem el, de a brit hajokhoz jobban huzok.
  • Zsolo007
    Nemtudok linkkel szolgálni, sorry menj a hivatalos fórunm suggestions részébe és nézz körül ott írtak róla.....
  • Zsolo007
    Megy a szerver, kezdőterületen Dumcsi(chat only) néven! Gyere hmuda, vagy bárki más :). Különleges ismertetőjele hogy no torp gém :)
  • Shiss
    Valami linket tudnal adni, ahol errol irnak?
  • Zsolo007
    Elvileg igen, hogy gyakorlatilag mikor kerül megvalósításra az egy másik kérdés...

Elvileg már megy a dolgo nem itt, máshol ha jól tom a kínai szerveren van ilyen, hogy az amcsin miértz nicns....

Hihettetlen fiúk, az égiek nagyon nem akarjáűk a dolgot,szarozik a netem és 2 hét mire auto-ápdétel...

Szerintem csak 11:10-11:15 magasságában lesz szerver....sorry..
  • Shiss
    Teruletfoglalas tervbe van veve, hogy lesz (elfoglalni az adott negyzeteket, ha az adott nemzet x szamu gyoztes csatat viv a vedo ellen (MPBT))?

• Zsolo007
    Nah én most jöttem, remélem időben olvassátok 11-kor kreálok majd egyet Dumcsi nevű gélmet a kezdőterületen. Oda várlak titeket...
  • Hmuda
    Most ébredtem, tőlem mehet.
  • Zsolo007
    Nah bejösztök gémelni? találkozunk bent?
  • Zsolo007
    Erre rá kell érezni, hga automatát használsz akkor hagyni kell a gépnek időt,hogy beállítsa a magasságot, illetve ha meglőnek (torpedó pl) akkor attól függően hogy hol lőttek meg megdől a hajó(bár nem látszik), és akkor jóval, vagy fölé kell célozni hogy eltaláld. Rá kell érezni. A manuálist nemtudom, még nem próbáltam..
  • Garfield
    Hogy az isten haragjában működik a célzás? Mert irány az még oké, de pl. hogy milyen messzire repül, az mitől függ? (Elvileg ahova kattintok, de volt, hogy jóval alá vagy túlment a lövedék.)
  • Zsolo007
    LOL, reggel találkozunk fiúk, eddig Cszetm, ha tudtam volna hogy megy tolnám...

Szeintem reggel 7-8tól én fentleszek és csatázok. Ha rájösztök hogy játékon belül hogy lehet valmi privát üzit küldeni vagy valami tudassátok velem...

Néha azért kinézek majd a fórumra.

Holnap amúgy ráérnétek egy kis összeröffenésre?

reggel megbeszélünk egy időponmtot, kreálok egy szervert és ott kibeszéljük a dolgokat :P esetleg harcolunk is :D
  • Hmuda
    Thank you for the long waiting!!
    The server is now ready to rock and Team N.F really appreciate your support!!

We will see you guys in the Battle.

Oh..btw, do not worry about the new "Resale System".
    It will not hurt you guys much, if it will then we will do something again. Thus, just keep supporting us as you do now.

Thank you.

Team N.F

Na majd egy óra múlva is menjen. :P
  • Garfield
    Bazze, egész délután a loginnal szórakoztam, mire este sikerült belépnem. Éppen elkezdtem a training mission-öket, erre jön az üzi, hogy "extremly sorry, server will go down in 2 minutes".

Száksz.
  • Thanatos
    rotfl... :P
  • Hmuda
    Deeply sorry for the server down incidents, we found more bugs and we need to fix that. Server will be back in one hour.

Thank you.

Team N.F

:P
  • Hmuda
    Thank you for the long waiting!!
    The server is now ready to rock and Team N.F really appreciate your support!!

We will see you guys in the Battle.

Oh..btw, do not worry about the new "Resale System".
    It will not hurt you guys much, if it will then we will do something again. Thus, just keep supporting us as you do now.

Thank you.

Team N.F
  • Hmuda
    Ha a beszerzése ingyenes lesz és havidíjat se kell fizetni akkor jó befektetés. De jelen állapotában nem éri meg.

Van hogy annyira szétmegy benne valami, hogy csak az újraindítás segít. Ismerve a végtelenségbe nyúló procedúrát az elején, ez egy hatalmas érvágás nekik. Rengeteg olyan játék van ami a hosszú töltögetésen vérzik el.
  • Zsolo007
    Szerintem nem fogják kiadni, vagy ha igen free marad... :)
  • Hmuda
    És ezt akarják októberben kiadni...

Ezen a játékon látszik, hogy még minimum 6 hónap tömény tesztelés lazán ráférne.
  • Zsolo007
    Most azt írják hogy holnapra talán jó lesz a szerver...
  • Zsolo007
    Igan az....olvasgasd a hivatalos fórumot ott van valahol a megoldás...
  • ChevyG #66
    akkor sztem a gameguard lessz nálam a hunyó
  • Zsolo007
    Te fel tudsz lépni? hogy van már Cled?

a bugjaid nagy részére van megoldás a hivatalos fórumon...
  • rtfmZoli
    Jövőbeni fizetési mód lehetőségek:
    Vagy hajók tipusa alapján fizetsz
    dd ingyenes,cl 2-4 $/hó , cv 4-6 $/hó ,BB 8-10$/hó
    vagy havidíj mindenkinek 5-10 $/hó
    erre elég nagy felzúduláas lett a hivatalos fórumon, mivel 10 $-ba határozták meg, WoW hoz összehasonlítva ez drága... stb
    bugos, először kemény bugirtás,és support fejlesztés kellene... stb

javaslatok voltak:
    -retail(dobozos verzió) ne legyen havidíj a' la Guild Wars
    -maradjon beta, ingyenes :))))
    -havidíj 3 $ max/hó
  • rtfmZoli
    csproba a user nevem, és Atlanta-val vagyok(U.S. CL)
  • rtfmZoli
    Ha felinstalláltad, akkor készülj föl rá hogy hajnali 3-ig játszol vele általában, vagy pirkadatig :)
  • rtfmZoli
    Tobábbi gond hogy vannak a japán hajók,amelyeknél több mint 2 torpedo slot van,ezekkel csak az a gond hogy kezdésnél torpedó falat lőnek ki vagtába, és többet kapnak xpt, mintha én ágyúval lőnék 9000 damaget,ami több ügyességet igényel mint a TW(torp whore)-zés(1 torpedó 2-4000 et sebez a páncéltól függően,és a torpedonak van hatósugara ,amiben sebez,tehát nem csak a közvetlen találat sebez,hanem a hatósugarára érve is felrobban[lassú-többet megy, gyors-rövidebb hatótávolság])
  • rtfmZoli
    gépigény: Riva TNT 16 mb ossal is megy 128 mb ram 1ghz
    Egyébként ennek a legnagyobb baja az nálam hogy instabil:
    -3,4* szerre indul el rendesen,hogy be is tudok lépni(10 szer is próbálkoztam ,ez azt jelenti hogy jó a game?)
    -néha van olyan hogy nem tölti be a hajó képét a battle roomban(legtöbbször nálam a acsatahajókat nem tölti be[rövidítése: BB])
    , ilyenkor ha nincs data file damage, akkor egyszerűen ki kell lépni a shipyardba, és vissza.
    Ha van ,akkor csak a kilépés segít.
  • Thanatos
    éjjen éjjen pedig már énis felkeltem :P
  • Zsolo007
    Szóval pihi :) estére marad a dolog hátha addigra menni fog...
  • Zsolo007
    LOL:

Hello.

Server back up time is delayed one hour due to unexpected probelm. Server will be back up before 5 A.M PST. We are really sorry about this.

Really sorry guys, need one more hour. hmm..maybe two...

Egy csávó reagál:
    Like I said guys, last time this happened it took 10 days. Let us hope this is not the case, and they are taking item 9 out due to all the posts about it on these forums.
  • Zsolo007
    Van egy snada gyanúm, a fórumon panaszkodnak sokan a gameguardra hogy az nem enged beloginolni... körülnézek, szerintem azzal lesz a mi bajunk....
  • Hmuda
    Nézegetem, nem nagyon reménykednék. Valamit nagyon mellékötöttek a srácok.