1393
-
#713 Csocso??? Életembe nem beszéltem vele......:DDD -
smity 8D #712 köszi :)
húha nyitot néhány témát mint látom :DD -
#711 igen -
smity 8D #710 csocsó? -
#709 az írásjeleket, a tagolást és a stílust is csocsótól nagyon átvetted :D -
#708 hát jah......... -
smity 8D #707 Brigi: nekem is nagyon hülye osztálytársaim voltak. de igazábol nem velük a baj hanem az egész rendszerrrel. pszhichológiai szempontból őrültség enyi fajta és beállítottságú gyereket össze tömöríteni. e vége mindig az ,hogy vagy 4 gyerek boldogan tölti gyerek kori éveit a többi 30 meg elnyomva terrorizálva stb...
-
#706 -
ilyen szép legyen -
#704 jah, holnap Advent első vasárnapja....... -
#703 közeleg a karácsony -
#702 hát, jah, nem éri meg.......de ha nem a tanár akkor vki más idegel fel......
mondjuk ma hogy az osztálytáramnak mekkora nagy arca van......nagyobb mint egy teniszpálya......meg akkora szemét hogy egy konténer nem lenne elég neki........
és az baj hogy sokan nem veszik észre......pedig én mindig is utáltam, de most már húúú........tönkre teszi az embereket, lelkileg terrorizálja a legjobb bnőjét......hogy jön ő ehhez?? basszus már kurvára idegesít hogy látom hogy tönkre tesz embreket.........meg annyira el van telve magától.........
(bocs hogy leírtam de már nem bírtam magamba tartani...:D) -
bobey #701 Attól vagyok boldog, hogy a kislányom azt mondja nekem: Apa, én is. -
#700 bár a betűtipus nem változott, hiába kértem:) de sebaj -
#699 Köszönöm a banner most boldoggá tesz:))) -
Takezó #698 jobbulást nem csak betegsére lehet mondani :P
semmi gond, szal azét legyél vidámabb és ne idegeskedj a köcsög tanarak miatt -
#697 legyetek bódogok:) -
#696 köszi, de nem beteg vagyok..........csak lassan idegbeteg.....ha így folytatódik........na meg egyéb bajom lehet majd a későbbiekben., de neeem szááámííít, mert egyes tanároknak fontosabb a büszkeségük, meg hogy egymással ne vesszenek össze, de neeeem baj......a kis hülyegyerek meg had szívjon.........mehetnek a p*csába......rohadt g*cik....
[elnézést kér a csúnya beszédért, de nagyon , nagyon márges, ideges, meg minden........] -
Takezó #695 oks, hát akkor részvétem es jobbulast!:C -
smity 8D #694 "szar az élet és kész........"-egyetértek :( -
#693 nem az.......lehet hogy nem rosszabb, vagy nem tom, de szar és kész.....
-
Takezó #692 én a párkapcsolati bajoknál nám tok rosszabbat:Ð
no mesélj, ha publikus:) -
#691 még ha pasi ügy lenne.....hát.....az se lenne vmi jó, de nem az, sztem sokkal szarabb...... -
Takezó #690 szédülök, ájulás kerülget és hányingerem van, de nám hányok :C
voltam hétfőn dokinál, aszongya csak vírus, nem tud meggyógyítani, pihenjek -.- hát pihenni meg nemtok, met dógoznom is kell :\
nah, mét? :| pasiügy? :\ -
#689 miért? mi a bajod? :(
Én most akkor lennék boldog ha.......mind1....hosszú.....szar az élet és kész........ -
smity 8D #688 én se -
Takezó #687 most nagyon beteg vok, és remélem, h hamarosan meggyógyulok, akkor örülni fogok neki, hogy újra egészséges vok ^^ -
smity 8D #686 nem rabolták el, ezért nem is dűhit. z csk egy példa volt :)) -
#685 min jáccol? -
#684 Engem kifejezetten boldoggát tesz, ha játszom valmelyik hangszeremen. Ha nagyon benne vagyok a hangulatban, és valami tök jót improvizálok, az fokozza az élvezetet. -
#683 smmi gond -
#682 az alját:) -
#681 Félúton. Egy ideje nem ültem gép előtt, Pénteken v Szombaton megcsinálom. Bocs a rengeteg késésért, de mostanában rengeteg dolgom van IRL. -
#680 tényleg azt hittem név alapján hogy buzi vagy.
sry, aláírásod nélkül.
ok
:O
Az élettől magától vagyok boldog. Csak a megfelelő oldalát kell nézni. -
#679 de éééédik! :DDDD -
#678 boldog napot:) -
#677 nem is tudom mikor voltam mostanában igazán boldog. Sőt nemcsak mostanábanm úgy általában -
#676 v.ez -
#675 ez pl:) -
#674 de 1 kicsit mindig