169
avagy a természet különleges növényei, állatai.
-
Aspyrin #49 Döbbenetes -
#48 igen, erről tanultunk állattanon, szép példány, de így nagyba még nem láttam :) -
#47 26,5 cm:) -
#46 utánanéztem, mert én is kiváncsi voltam, ez egy óriás szkolopendra
(Scolopendra gigantea) -
#45 thx! így hogy tudom mi ez már nem olyan para:D -
#44 nagyon komoly videó!!
szerintem vmilyen szkolopendra faj lehet, dél-amerikából talán.
-
#43 ez milyen állat?
CSAK ERŐS GYOMORRAL RENDELKEZŐK NÉZK MEG:P -
#42 azér csoda -
Bankrupt #41 Van köztük néhány nagyon undorító -
Azok háromkaréjú rákok voltak, azok az ősiek :)
-
haxoror #39 Úgy tudtam tőRfarkú, a pajzsosrák meg úgy néz ki mint azok a tengeri izék amik réges rég kihaltak
A többi kép is érdekes!
(mentális feljegyzés: be kell szereznem egy lángszórót) -
haxoror #38 A hetes sztem csak egy gőte, a nyolcastól meg éjjel simán rémálmaim lesznek -
csuvisz #37 Biztos hogy ez a neve?Mert a l.......-farkú;-madár,másra is stimmel!24 év tapasztalat! -
smity 8D #36 naigen :DD -
#35 valaki befogta és azóta :) -
palack #34 Az semmi, de mióta háziállat a lantfarkú madár? :-) -
smity 8D #33 whehe :DD
drága vagy köszi :) -
#32 Mindig Google, és utána érdeklődj. Ezt csak azért mondom mert a "lantfarkú madár"- ra rögtön ezt dobta ki :)
egyébként megsúgom, én sem tudtam normális úton megtalálni, és később jöttem rá, hogy a Furcsa hangú madarak az 1 faj :DDD
(mert olyan értelmesek voltak hogy a Madárfajok részbe tették, és ez nem is faj :) -
smity 8D #31 a honlapon belül hol? vhogy sehol nem találtam -
palack #30 Hello! Ajánlom figyelmetekbe a lantfarkú madarat! Kegyetlen jó hangutánzó. Meg lehet hallgatni a www.haziallat.hu-n. A láncfűrészes rész a legjobb. Nincs valakinek olyan videója amin látszik a madár ahogy kiadja ezeket a furcsa hangokat? Amikor elsőször láttam beszartam a röhögéstől! -
smity 8D #29 az ilyen képek mindig is érdekeltek :)) nem tom nézed e a national geographicon a "rovarok a pokolból" című műsort. na ot érdekes dolgokat szoktak mutatni :)) -
Ha valakit érdekel, a galériámban van egy pár az élővilág csodáinak állati képviselőiből :)
-
#27 szerintem a az egyik legérdekesebb növény a welwitchia mirabilis,érdemes utána keresni állatoknál meg a latimeria chalumnae -
#26 ő egy predátorhangya aki áldozatai fejét magára aggatja -
#25 a 8. kép nagyon teccik :) -
#24 Óriási szúnyogok a monitoron. Vááá -
#23 123$ egy hangyáért, aminek két másik hangya feje van a csápjaira ragadva...
-
#22 3feju hangya az ebayen
itt -
Aspyrin #21 de durvák -
#20 vegulis lenyegtelen az sztem hogy a tsunami hozta partra vagy nem, hanem az hogy valoban vannak ilyenek -
#19 Tényleg, a cunamis lények :)
itt egy link
Egyébként erről is kiderült hogy hoax (a fotók igaziak, csak a lényeket nem a cunami mosta partra) -
Aspyrin #18 az tuti, hogy 10km mélyen elcsodálkoznánk azon, hogy milyen fajokat fedeznénk fel -
#17 :DD -
#16 nemis
siman eltudnam kepzelni hogy a tenger melyen leteznek ilyen fajok (ld: tsunami utam elokerulo 'erdekes elolenyek' -
Aspyrin #15 és tényleg -
#14 Ubisoft marketing rulez :) -
Aspyrin #13 ez vmi kamu téma :-) -
#12 wow, na ezt kerem csekkolni :
uj tengeri szorny -
Aspyrin #11 Azt hittem szó szerint azok ;-) Nagyon szép a mozgásuk, lehet, hogy valamiféle násztánc ez. -
Zsoldos #10 Holdkóros madarak