17
WMPlayerben album képének mutatása
  • pista007
    Üdv! olyan problémám van, hogy nem tudok filmet nézni a gépemen, mert a winamp és a mediplayer is csak a hangot játsza le, képet nem ad. Ha tudnátok segíteni megköszönném.
  • lck #16
    A legnormálisabb codecpack.
    A Vista codecpack jó XP-re is. W7-re meg van másik külön.
  • helliSh
    Honnan lehet leszedni valami értelmes Codec Pack-et Windows Media Player 11 hez? Sehol sem találok értelmeset
  • Mihail
    Media player 11 :D
    LINK
  • Neogan
    Hi!
    Nekem van 1 problémám hogy egyes oldalakon pl GameSpot nem játsza le a videót de hang van. :(
    Windows Media Player 10
    A segítséget előre is köszönöm.
  • vigyori14
    üdv.
    én vindows media player classic ot használok és az a bajom h feliatos filmeknél nem jön be a felirat pedig ottvan melette.
    hogy tudom megnyitnia a feliatot?
  • nyami
    Be lehet azt állítani h a zene 1 adott percben szólaljon meg? mondjuk 4kor beállítom h 8kor kezdjen le lejátszani 1 számot.
  • rohadt alma
    Van más lejátszó aminek műsortára van mint a WindowsMediaPlayernek?
  • CoffBoy
    sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk.
  • _Vegeta_
    Hasznalj winampot, ne winfospléjert. :D
  • PeeTeR
    namost ezert megnyitni a temat... hat szoval durva. ennyire azert nincsen meleg.
  • Garfield
    Itt biztosan tudnak rá válaszolni.
  • Thomsen
    Ez sem ratyi.
  • wudy86
    Én csak úgy tudom, hogy megkeresed az album adatait és akkor a progi leszed egy AlbumArt nevű fájlt, ami úgymond a boritó képe! Úgy hogy az általad letöltött albumképet berakni, azt szerintem nem lehet, de nézz szét a Címkeszerkesztésben!
  • agyhalál
    Nem ez volt a kérdés.
  • hmhm
    jetaudio alapból tudja és nem ratyi mint ez.
  • furikk
    Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehet megoldani azt, hogy miközben a WMP-vel hallgatok egy albumot, és az album mappájában benne van a borító is, akkor a WMP mutassa a képet?