17
WMPlayerben album képének mutatása
-
pista007 #17 Üdv! olyan problémám van, hogy nem tudok filmet nézni a gépemen, mert a winamp és a mediplayer is csak a hangot játsza le, képet nem ad. Ha tudnátok segíteni megköszönném. -
A legnormálisabb codecpack.
A Vista codecpack jó XP-re is. W7-re meg van másik külön. -
Honnan lehet leszedni valami értelmes Codec Pack-et Windows Media Player 11 hez? Sehol sem találok értelmeset -
Mihail #14 Media player 11 :D
LINK -
Hi!
Nekem van 1 problémám hogy egyes oldalakon pl GameSpot nem játsza le a videót de hang van. :(
Windows Media Player 10
A segítséget előre is köszönöm. -
üdv.
én vindows media player classic ot használok és az a bajom h feliatos filmeknél nem jön be a felirat pedig ottvan melette.
hogy tudom megnyitnia a feliatot? -
Be lehet azt állítani h a zene 1 adott percben szólaljon meg? mondjuk 4kor beállítom h 8kor kezdjen le lejátszani 1 számot. -
rohadt alma #10 Van más lejátszó aminek műsortára van mint a WindowsMediaPlayernek? -
CoffBoy #9 sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk. -
_Vegeta_ #8 Hasznalj winampot, ne winfospléjert. :D -
namost ezert megnyitni a temat... hat szoval durva. ennyire azert nincsen meleg. -
Garfield #6 Itt biztosan tudnak rá válaszolni. -
Ez sem ratyi. -
Én csak úgy tudom, hogy megkeresed az album adatait és akkor a progi leszed egy AlbumArt nevű fájlt, ami úgymond a boritó képe! Úgy hogy az általad letöltött albumképet berakni, azt szerintem nem lehet, de nézz szét a Címkeszerkesztésben! -
Nem ez volt a kérdés. -
jetaudio alapból tudja és nem ratyi mint ez. -
furikk #1 Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehet megoldani azt, hogy miközben a WMP-vel hallgatok egy albumot, és az album mappájában benne van a borító is, akkor a WMP mutassa a képet?