22
-
Relax #22 Ne is figyelj rajuk... ezek elhisznek minden szemetet.. a lenyeg hogy Mi tudjuk!!!
Apropo! Magyarazd el nekem legyszives meg egyszer,hogyan lehet birka vesevel földrengest megelozni? -
BiroAndras #21 Pont ezért kéne olvasgatnod. -
HUmanEmber41st #20 Nem kellene ilyen nagy arccal lenni..
Az "evolution" ugyanis csak elmélet..
Ha nem tudnád... -
haxoror #19 Miért ne lehetett volna ilyen?
Fossziliákból nem derül ki semminek a színe legfeljebb lehet tippelni.
pl. a békákról mindenkinek a zöld és a barna ugrik be elsőre de van egy csomó faj ami pl. piros vagy sárga :) -
Dömper Ármánd #18 Hogy valaki buta, az önmagában kicsi probléma. Azonban, hogy ezt valaki még büszkén hangoztassa is, az borzasztó. Szerintem, írd be egy keresőbe, 'evolution', majd olvasgass pár évig, ha nem is leszel okosabb, legalább addig sem írogatsz értelmetlen butaságokat. -
#17 ezen a képen szentem átesett
néhány festékesvödrön!!! -
Anteris #16 haxoror szaki,
sikerült megszereznem az eredeti képet csak ezt mint megtudtam, ezt nem merték leközölni:
-
Anteris #15 financilás=financiális -
Anteris #14 "Az egykori tojáshéj és a felesleges tartalom leválasztása a mai eszközökkel - mikroszkóp, miniatűr boncolási eszközök - is több mint három évig tartott"
hehe, nem kapkodták el :)
sőt inkább ;) annak aki ismeri a kutatások financilás háttereit. -
babajaga #13 Mér a kaméleon lehet piros zöld kék sárga, lehet hogy ez az őse. -
#12 Ha most nem pirosra, hanem zöldre festik, akkor abba kötsz bele. Nem uncsi? Te milyen színűre festenéd, hogy 1 idióta kis kötörzködős majom se kössön bele?? -
plamex #11 mé ? Szerinted ez eredeti kép ? -
haxoror #10 Honnan tudják hogy piros volt?
Igen, tudom művészi fantázia de azért kíváncsi lennék hogy valójában milyen színük volt -
#5 Volt a Chicagoi Field Museumban egy kinai dino kiallitas most nyaron, es ott volt egy dino, ami kikopott igy nezett ki. Valami szecsuanoszaurusz vagy mi a rak volt a neve... :)) -
babajaga #4 "mostanra derült ki, hogy az eddigi legrégebbi leletnek számítanak."
Na így mindjárt más a leányzó fekvése.
-
babajaga #3 "190 millió éves a legrégebbi dínó"
De azért jó egészségnek örvend úgye? -
HUmanEmber41st #1 "A felfedezés jelentősége, hogy ezek az embriók a szauropodomorfok egyik primitív fajába tartoznak, amelyekből idővel a világ eddigi legnagyobb szárazföldi élőlényei fejlődtek ki" - jelentette ki James Clark, a George Washington Egyetem szakértője.
Ő már csak tudja.. ha így ki meri jelenteni..
Biztos megfigyelte őket élve is..