53
  • Gemnon
    Mikor lesz Get The Real Facts kampány???? Vagy továbbra is maradunk az ilyeneknél...ilyeneknél?
  • shusaku
    Túl nagyra nőtt ez a cég... túlságosan nagyra :(
  • Lacc
    Borsódzik a hátam az ilyen hírektől.
  • pilsner
    the perfect microsoft world! coming soon!!
  • Macc
    irigy? sztem itt senki nem irigy:)))
  • pemga
    Lehetne erről a kártérítési garanciáról bővebben? Hmm, látom másnak is szemet szúrt :)). Én egy ilyet találtam, de ez nem a felhasználókat védi, hanem egy hmm. roppant érdekes és ügyes dolog :). Az OEM kereskedőket és szoftverfejlesztőket "védi" úgy, hogy

a. amit csinálnak azt ő átvizsgálja, és megmondja, hogy tartalmaz-e jogvédett anyagot, és ha igen, akkor lecseréli megfelelőre :)).
    b. jogi védelmet biztosít az ő általuk kitalált dolgokhoz külső (jogi) támadások ellen. (Magyarán kicsit olyasmi szerepet vállal, mint a kiadóvállalatok, vagy a BSA)

Hát nem éééédes :).
    Ez a kedvenc mondatom a szövegből: The claim might fall outside the scope of our commitment, but send it to us anyway. We may choose to treat it as if it were covered by this commitment.. Kb: Ha úgy gondolod, hogy az ötleted bizonyos levédései a területünkön kívül esnek, azért küld csak el, lehet hogy mégis bevesszük.

Olyan cuki a szöveg, érdemes végigolvasni és utána vérmérséklettől függően elmenni sörözni, vagy szétverni egy boxzsákot. Én pont ilyennek képzelek el egy zenekiadói szerződést egy vállalkozsónál: a cuccoddal azt csinálunk amit akarunk, ahogy és amikor akarjuk; ha te pedig egyedül merészelsz valamit csinálni, ellened fordítjuk az egészet. Velünk vagy, vagy ellenünk?!?
  • arschsg
    Sok irígy kutya van itt:)
  • Dikkma
    "Ballmer szerint nem a legjobbak akarnak lenni egyetlen területen, hanem mindenütt a legjobb szolgáltatásokat akarják nyújtani"

én úgy mondanám, minden területen 1. csinálnak egy terméket, amely kb. nagy szar 2. hatalmas reklámkampányokkal, rengeteg pénz befektetésével, sokszor nem túl tisztességes eszközökkel (get the facts, hamisított tanulmányok, anti-spywareből kivett claria, stb) kiszorítják a versenytársakat 3. fizetnek egy kis kártérítést évekig húzódó pereskedés után, de akkor már annyi a többi cégnek.

hát igen, így is lehet.
  • Mister
  • comet
    "Az úgynevezett „indemnification” (kártérítési garancia) nem különben a Windows mellett szól,"

Ha jol ertem nem beszelnek EULA-rol ahol minden kartest elharitanak
  • Caro
    Mindenbe belemenni ami pénzt hoz.
    Tipikus microsoft filozófia.
  • testerlnx
    khm... Van olyan terület amit nem említettek?
    röhejes az egész, kb a Get the fucks szintjén van...
  • strogg
    Jó. Meglátjuk.