53
  • NEXUS6
    #53
    "De az üzlet nem mindig korrekt, sőt, általában olyan sosincs hogy mind a két fél "jól" jár nemde?:)"

    A sima kapzsiságnál, meg rosszakaratnál azért még más is belejátszik az emberek üzleteibe.
    Pl érdemes megismerkedni John Nash elméletével (Egy csodálatos elme).

    Itt az SG-n is volt egy felmérés, hogy az emberek 90%-ának fontosabb az üzlet, mint kapcsolat annál hogy mindíg ők nyerjenek vele. Az alkudozás jó példa erre, azoknál a népeknél ahol ez szokás olyankor is csinálják amikor semmi tétje vagy vesztenek rajta.

    Sajnos a modern nyugati világban olyanok a szabályok, hogy csak azok maradnak meg, akik nem egyszerűen megélni akarnak, hanem mindenkit kinyírni, mert ezt is megtehetik.
    Itt nem alkudozás van. Nem alkuszik senki senkivel csak lenyúlja-átvágja a másikat, közben pedig lehetőleg minnél kevesebbet ad (értsd semmit).

    Bírom ezeket a betelefonálós TV játékokat, az emelt szintű sms-el a kedves nézők összedobják a nyertesnek a nyereményt, mellesleg még a műsor készítésre is jut emellett még a nézettség is jó szinten marad.
    Okos;)
  • Fenjoy
    #52
    :) Nem semmi gond, szeretek beszélgetni, és megismerni más nézőpontokat, véleményeket etc...

    De az üzlet nem mindig korrekt, sőt, általában olyan sosincs hogy mind a két fél "jól" jár nemde?:) De a piacot meg mindent lehet szabályozzni, ezé vannak törvények, és felügyeletek, ha egy cég tul lépi hatás körét etc, akkor bekell avatkozni:) Liberálist meg hagyjuk nem kamálom a Szabad Madarakat :) De ha így érzed szíved joga, de tényleg ugy van, minden piaci szegmensen hogy a verseny a lényeg, de itt versenyről igazán szó mivel Nincs "komoly" alternatíva... én így láttom:)
  • NEXUS6
    #51
    ":) ... nem ások én sehova sem:) Most komolyan nagyon kevesen vannak igazi tényeknek a birtokában hogy megítéljenek egy céget... ezért is lett "divat" szidni ... mennyivel könnyebb ez mint utána gondolni a dolgoknak:) az üzleti világban elég sokan nem tartották be az igéretüket, ez nem a MicroSoft különlegessége:)"

    Sőt a holokauszt sem létezett ugye? Attól még hogy te nem hiszed el, hogy valaki szemétkedett az igen is szemétség, és attól még hogy kapitalizmusban élünk a szemétség még nem válik erénnyé!!!!

    "nem bántásként, de kapatalizmusban az a szép, hogy mindenki mutassa meg mirre képes...ergo másnak is áll a zázsló de igaz, könnyebb panaszkodni jaj MicroSoft miatt van, elnyomnak etc... de igazából nincs komoly alternatíva... én így láttom "ásás" nélkül is:)"

    Látom benned is egy szociáldarvinista veszett el, csak hadhívjam fel a figyelmedet 2 dologra:
    1. a verseny (pl a piaci verseny), nem egyenlő a háborúval a mészárlással. Aki versenyez az a versenytársat illetve saját magát akarja meghaladni. Aki háborúzik az még azon az áron is hajlandó a másikat elpusztítani, ha ő maga rosszabbul jár, valamit elveszít.
    A M$ mindenki ellen háborút folytat és nem versenyez!
    2. Az ilyen liberális szabadkapitalistás szöveg, amit te is írtál, már nem igazán korszerű, mivel manapság már vagy több évtizede a nemzetközi monopolcégek az uralkodók (pl a M$). Ők mondjuk szeretik tökéletesen liberalizálni a piacokat (általában fennen hirtdetik azt amit te is), hogy aztán minnél kevesebb erőfeszítésükbe kerüljön megszerezni.

    Itt nem fogja már senki megmutatni, hogy milyen ügyes meg okos, meg talpraesett.
    Ez
    A
    VALÓSÁG
    !
    !!
    !!!

    Bocs ha megsértettelek/kiábrándítottalak.
  • Fenjoy
    #50
    "Fenjoy: kicsit mélyebbre kéne ásnod, hogy megtaláld a MS-ellenpártiság valódi okait. Valahol a nyolcvanas években kell kezdened a kutatást, és meg kéne ismerned egy elég eseménydús (plagizálásokból, átverésekből, be nem tartott ígéretekből álló) történetet. A Winfóbia - ahogy Te említed - nem az operációs rendszer ellen szól elsősorban, hanem az MS által képviselt, másokat élni nem hagyó multikapitalizmust ítéli el."


    :) ... nem ások én sehova sem:) Most komolyan nagyon kevesen vannak igazi tényeknek a birtokában hogy megítéljenek egy céget... ezért is lett "divat" szidni ... mennyivel könnyebb ez mint utána gondolni a dolgoknak:) az üzleti világban elég sokan nem tartották be az igéretüket, ez nem a MicroSoft különlegessége:) A win-fóbia , legalábbis mikor szidják nekem mindig az jön le hogy összehasonlítás van a Linux-Win között... amugy meg az a másokat élni nem hagyó szöveg, nem bántásként, de kapatalizmusban az a szép, hogy mindenki mutassa meg mirre képes...ergo másnak is áll a zázsló de igaz, könnyebb panaszkodni jaj MicroSoft miatt van, elnyomnak etc... de igazából nincs komoly alternatíva... én így láttom "ásás" nélkül is:)
    Elnézést ha megbántottam bárkit is

    :)
  • Laci73
    #49
    "...a Windows Vista-ra nem egy korszakot lezáró alkalmazásként tekint, hanem, mint egy új generáció első szoftverére..."
    Ezt erősen kétlem, hiszen a Longhorn (eh, Vista) a Win2000/XP család tagja: egy optimalizált és funkcióiban kibővített Win2000 motor.
    Természetesen kell a meggyőzés: Mint ahogy egy korábbi cikk kapcsán is említettem, el kell hitetni a vásárlókkal hogy valami teljesen újat és jót kapnak, meglévő XP verziójuk ellenében. (Dőljön hátra kényelmes karosszékében, és élvezze az új, minden eddiginél gyorsabb és biztonságosabb Windows verziót) Eből mindig jól jött ki a MicroSoft - hiába, ebben nagyon jók.

    "Johnson szavaiből kiderült, hogy a Microsoft azon területeken fejleszt, amelyeken eddig a Linux bizonyult népszerűbbnek."
    Hálás vagyok Johnsonnak, mert végre elismerik hogy a UNIX, mint kifejezetten hálózati és nagygépes rendszer jobb alternatíva a jelenlegi Win verzióknál. (Talán nem tudjátok sokan: a Wines webböngészők unix parancsokkal kommunikálnak a Nettel. A C alapú nyelvek, amelyekben a Windows-t és kedvenc játékaitokat is írták, a UNIX programnyelvének leszármazottai. Csak hát ezeket nem mindenki ismeri...)

    "Ezek a lépések együttesen biztosítják majd, hogy a Microsoft forgalma tovább emelkedjen"
    Nyugodjatok meg, ez a részvényeseknek szólt :)

    Fenjoy: kicsit mélyebbre kéne ásnod, hogy megtaláld a MS-ellenpártiság valódi okait. Valahol a nyolcvanas években kell kezdened a kutatást, és meg kéne ismerned egy elég eseménydús (plagizálásokból, átverésekből, be nem tartott ígéretekből álló) történetet. A Winfóbia - ahogy Te említed - nem az operációs rendszer ellen szól elsősorban, hanem az MS által képviselt, másokat élni nem hagyó multikapitalizmust ítéli el.

    ForRedGlory: "Kíváncsi lennék, hogy a sok fikázó ember hány microsoft (a Microsoft szót nagy betűvel írjuk, még akik nem szeretjük is) terméket használ, és arra is kíváncs lennék, hogy ha nem lett volna Bill Gates, akkor a sok fikázó ember most hol osztaná az észt...és hol járna most az informatika..."
    Meglepően tájékozatlan vagy.
    Unix, Apple - nem mondanak semmit? A MicroSoft nem hozott lényegi újításokat az IT világába, mindössze a meglévő technológiákat (így pl. a Win esetéban a grafikus felület alatt futó oprendszert, a'la Apple) "szedte össze" (lopta el), illetve ügyes marketinggel piacra dobta - sokszor nem a legjobb - termékeit (lásd az évtizedes MSDOS uralmat, amelynél már a hatvanas években megalkotott korai UNIX verziók is messze jobbak voltak: így pl. a multitask üzemmód már akkor lelküket képezte. )

  • Caro
    #48
    Nekem csak az nem tetszik amikor Ballmer lekommunistázza a linuxot...
    Mindenki tisztességes versenyt akar. De a microsoft egy tisztességes versenyben már valószínűleg régen elvérzett volna.
  • Emmegki
    #47
    Inkább tipikus kapitalista filozófia, az M$ csak használja mint ahogyan ezt csinálja a többi cég is. Te mit mást csinálnál a helyükben?

    Tetszik vagy nem, ez így van rendjén.
  • Fenjoy
    #46
    lehetséges, bár "sok" helyen láttok még 98 at is:) De egy biztos a win-t szidni divat ergo tök mind1 mit csinálnak a microsoftnál a lényeg hogy szidni lehessen... sok a beteg:)
  • aliens
    #45
    amikor az XP megjelent akkor sem váltott senki....
    fogadok nem sok idő mulva majdnem gépen vista lesz...és mindenki szidni fogja
  • Fenjoy
    #44
    egyenlőre biztosan nem váltok:) Vista?! max akkor ha a beígért újításokat tartalmazná... mert mondjuk az NFTS már eltudnám hagyni és váltani:)
  • FTeR
    #43
    ".. a BSA, RIAA, MPAA, Artisjus és hasonló bűnbandákkal karöltve."
    épp nemrég, pont a p2p hálózatok kapcsán volt ellenük.

    " Holnap már az is bűntett lesz ha nem Heil Billyvel köszönsz."
    billi személyét nézve, erre nem kell számítani, de még képletesen értve is hülyeség.
  • FTeR
    #42
    "Szerintem ha nem lett volna Bill gates, akkor most mindenki MacOS Xet, OS/2-t Amigát Unixokat, BeOSt használna, és nem rohanna szét 2naponta egy egy új vírus a világban....
    "

    Ugyan úgy szétvene a vírus, mert akkor is a legnépszerűbbet támadnák a legtöbben. a mecosx meg különösen rossz példa mert biztonsági szempontból a nullához közelít, de egy 2% ossel senki sem foglakozik.
    az IBMnél dolgozó projekt vezető mondta egy riport alkalmával, h a m$-en úgy fele-fele arányban múlott a bukás, mert ahogy egy kis ellenállásba ütköztek egyből feladták. Elmondta, h alig kaptak támogatást cégen belül, sem anyagi sem marketing szempontból. Egyszerűen ők sem vették komolyan a saját os-üket (azt az os-t is az m$ tartotta életbe, csak gondoltak 1et és újat csináltak, az IBM meg inkább elzavarta őket).
    Az általad felsorolt bukott os-eknek pont az volt a baja, h az m$ mellett nem voltak képesek felvenni a tempót. ha teszem azt a win teljesen befuccsolna, az m$ ugyan megsinylené, de talpon maradna. az IBM sem halt bele az osük elvesztésébe, egyszerűen más területekkel foglakoztak jobban. az amiga viszont csak 1 lábon állt.
    Nem az m$ tette tönkre őket, egyszerűen ők voltak gyengék.
  • FTeR
    #41
    "Ha jol ertem nem beszelnek EULA-rol ahol minden kartest elharitanak"
    Az indemnification a vállalatokra van szabva és külön kérni kell. Az eula meg (meglepő módon) a (legfőbbképp otthoni) végfelhasználóknak szól.
  • ReTeK
    #40
    "de nem váltok"
    ez biztos ?
    (azt szeretnék hogy lecseréljem vistára az xpt hiába vagyok vele elégedett, nem így van ?)
  • aliens
    #39
    A debian örökké ingyenes marad mert soha senki nem fog fizetni érte.
  • Mice
    #38
    az az office már beépített böngit is fog tartalmazni és amikor az elküld gombra kattintok akkor az általam ideírt LOL-t is először lerendereli szép nagy felbontásban és csak utána folytatja a php futtatását :)
  • BlackRose
    #37
    "De a fizetős linuxoknál is általában az van, hogy csak a legfrissebb verzió fizetős, a korábbiak szabadon letölthetők"
    A Red Hat Enterprise... melzik tölthető le szabadon, persze megszerezheted az Evaluation (Full) verziót, felrakhatod de magad kell, hogy törödj az update-val (letöltheted a source rpm-eket de magad kell, hogy forditsd és telepítsd...) ami nem éppen kifizető ha céges szerver fut rajta. Legyünk reálissak, és mondjunk el egy pár dolgot a Linuxról (mint Linux userek és Open Source támogatók)...
    Ha Linuxon akarsz komoly üzletet akkor ezt Red Hat Enterprise vagy SUSE Enterprise nélkül nem teheted komolyan, itt a support a fontos, ami drága de mindég megéri. Ingyenes Linuxokon futthatnak egyszerű dolgok, vagy ha UNIX guru vagy, vagy esetleg van ilyen a cégednél akkor OK, ők álltalában support nélkül is elbánnak a dolgokkal, a kérdés csak az, hogy ez álltalában még drágább, mert ezek az emberek nem dolgoznak kis pénzért. A fizetős Linuxok éppen ezért jöttek létre, mert szükség mutatkozott a piacon. (PONT)
    Na most mondanák egykét dolgot az Open Source-ről... mint minden modelnek (nevezzük így) megvan neki az előnye és hátránya. Mivel az előnyeiről mindenki beszél ezt most itt kihagynám, inkább említenék egy - két hátrányt amire a mindennapi használatban jöttem rá.

    1. Kommunikációs probléma van a fejlesztők között amikor tervezik a softvert (álltalában a fejlesztők szétszórva a világban whiteboard nélkül és direkt kommunikáció nélkül dolgoznak, persze ez nem mindég igaz, vannak projectek ahol ez megvan oldva, de legnagyobb százalékban nincs), és ezért az Open Source szuperul tudja implementálni a már meglévő szoftver utánzatait, de kevésbé sikeres még nem létező szoftver tervezésében. Ez alol kivétel az eset amikor kis projectekről van szó és egy vagy két ember tervezi, ekkor nincs kommunikációs probléma :)

    2. A szoftver tulajdonságait nagyobb mértékben a fejlesztők határozzák meg nem pedig a userek, ezért van az, hogy jelenleg az open source virágzik a fejlesztői szoftverek piacán (pl. Eclipse, PHP, MySQL, stb.), mert itt a fejlesztők pontossan tudják mire van szükségük, viszont nagyon gyenge a user orientált alkalmazás piacon, mert a fejlesztő csapatoknak semmi user feedback (vagy nagyon kevés) nem áll a rendelkezésükre...

    3. Nincs központi irányítás amely meghatározna a prioritásokat, stb. tehát ahelyett, hogy egy vezérszál után mennének a fejlesztések, többszáz kis többé kevésbé független szál diktálja a fejlődést, sokszor akár hasonló dolgokat többen fejlesztenek és integrációs hiány a következmény.

    4. Az open source közösség célja legalább annyira a fizetős szoftver veresége (olvasd dögöljön meg a Microsoft) mint amennyire célja a saját szoftverének sikere, és ez mindég elejti a saját áldozatát.

    stb.

    éppen ezekért (meg még sok más) van az, hogy az Open Source szupersikeres ott ahol szupersikeres, de majdnem nem létezik ott ahol nem, ezek a hátrányok befolyásolják, azt, hogy az Open Source szoftver, vagy van, vagy nincs, vagyis vannak területek ahol tényleg szuper, de vannak területek ahol ebben a formában sohasem fog semmit sem elérni. De az open source legnagyobb hiánya az, hogy nincs tudásmenedzsment, vagyis nem tanul a hibáiból és ugyanazokat a hibákat ismételten követik el (itt nem a programozási hibákra gondolok). Ez a fizetős szoftvert már unalmassan vagy tíz éve előnyben tartsa, amikor a fizetős szoftvert kiadó cég hibázik (és talpon marad) biztossak lehetünk benne, hogy a következő fordulóban javít, míg az open sourcenél ez sokkal nehezebb, mert sokkal nehezebb követni az eredményeket, nincs elegendő feedback, eladási eredmények, user panaszok stb. álltalában sokkal gyengébben vannak kezelve.
    Mindezek ellenére is komolyan használom az Open Source-t ott ahol jobb megoldás a fizetős szoftvertől (és ilyen hely van bőven).
  • jefferson83
    #36
    Sorry a mondat eleje természetesen nagybetű akart lenni.
  • jefferson83
    #35
    Szerintem Fenjoynak igaza van. A microsoft helyében mindenki ugyanazt csinálta volna. Aki nem az hülye :) A linuxnál pedig gondolkodtak és arra a következtetésre jutottak, ha ők is fizetős os-t csinálnának akkor felesleges is nekikezdeni. microsoft jól kihasználta a lehetőségeket és a csúcsra tört. ma meg már tudjuk, hogy az eddig megszerzett pénzzel bármit elérhet. Én a szabad verseny híve vagyok,de tudom ez manapság csak ritkán jut érvényre :(
  • Caro
    #34
    A debian örökké ingyenes marad.
    Az open source-ban az a jó, hogy biztosan azt végzi el a rendszer, ami a feladata. Nem raknak bele olyan dolgokat, amikről a felhasználó nem tud.
    És folyamatosan lehet optimalizálni.
    Az open-source persze nem zárja ki a fizetős szoftvert. Csak ritka.
    De a fizetős linuxoknál is általában az van, hogy csak a legfrissebb verzió fizetős, a korábbiak szabadon letölthetők.
  • Fenjoy
    #33
    nos nos... lehet hogy nem lesz túl népszerű az írásom de vállalom, max anyám csuklani fog:)

    Ideje lenne már a Win-fóbia ha lecsengne... profitot kell neki csinálni és kész... és ettől a Linux sem más! : ) ahogy egyre terjed a Linux milyen érdekes hogy már már vannak Fizetős Linuxok is... és ez csak a kezdet, ugyan ugy mint a Mozilla-FF hibák számának nővekedés... ezt is jó lenne már belátni, szerintem:) Amugy nekem elég Stabil az XP-m...több éve, de lehet hogy velem van a baj:) Szoval ahogy ÉN láttom, ha a Linux olyan pozicióban lenne mint a Win... akkor ugyanolyan fizetős szolgáltatás lenne... és több felhasználó (több hacker)... milyen érdekes hogy egyre több a biztonsági frisstés már... Szoval ideje lenne már ezt a divat win, utalatot abbahagyni, számomra ez nevetséges:) nekem is voltak,vannak, és lesznek még gondjaim a win termékekel...de nem váltok, mert több szempontból jobb nekem a win... etc... de ettől nem állok be a sorba etc

    :)
  • jefferson83
    #32
    "A Microsoft terveiről beszélt Steve Ballmer"- Hiszen ott dolgozik!! Akkor lenne hír ha az apple terveiről nyomná a rizsát. [na jó kukacos] No de majd meglátjuk, hogy vizet prédikál-e.
  • Caro
    #31
    hehe, biztosan nem windowsos PDA-t :)
    Igaz, a palm os se valami nagy durranás, de azért elmegy.
  • Gemnon
    #30
    handhelds.org ????
    Sajna az én ezeréves HP Jornada-mhoz nincs a kernelbe "hangkártya" driver így meg se mukkan rajta a Linux, de legalább stabilan megy. :D
  • MacrosTheBlack
    #29
    A csávó a képen azt magyarázza hogy "ekkora halat fogtam tegnap". :)
  • MacrosTheBlack
    #28
    Az hogy valaki tett jó dolgokat is, nem ad mindenre felmentést. Igen, Billynek is van mit köszönni, de egyre többet nemköszönni. Egyre pofátlanabb a MS, ma már nem az innováció motorja, hanem az elnyomásé, zaklatásé, a BSA, RIAA, MPAA, Artisjus és hasonló bűnbandákkal karöltve. Holnap már az is bűntett lesz ha nem Heil Billyvel köszönsz.
  • whitehawk
    #27
    Elmondom, hogy nekem 2 napja van egy windows Mobile for Pocket PC 2003 SE OS-em, de záros határidőn belűl linux lesz belőle :D Mert arra sokkal több rendes cucc van. Szerintem ha nem lett volna Bill gates, akkor most mindenki MacOS Xet, OS/2-t Amigát Unixokat, BeOSt használna, és nem rohanna szét 2naponta egy egy új vírus a világban....
  • MacrosTheBlack
    #26
    Ezek a lépések együttesen biztosítják majd, hogy a Microsoft forgalma tovább emelkedjen.
    Dejó lesz ez nekünk...

    az alelnök szerint nem igazak azok az állítások, miszerint a Linux jóval megbízhatóbb.
    Ja, az én apukám meg erősebb...

    A költségek szempontjából szintén nincs szégyenkeznivalójuk
    Erről egy Marabu karikatúra jut eszembe: "Uraim, a cégnél annyit keresek amennyit nem szégyellek. Viszont a konkurrencia annyit ajánlott amennyit már én is szégyellek." :)
  • Gemnon
    #25
    Én egy Windows XP Pro-t. De nem is a terméket "fikázom", hanem a Get The Facts FUD kampányukat.
  • ForRedGlory
    #24
    Kíváncsi lennék, hogy a sok fikázó ember hány microsoft terméket használ, és arra is kíváncs lennék, hogy ha nem lett volna Bill Gates, akkor a sok fikázó ember most hol osztaná az észt...és hol járna most az informatika...
  • whitehawk
    #23
    A Yankee Group szerint..... Valamikor volt egy olyan kimutatás, hogy a debian a 8000 csomagjának az összes security advisoryjával kevésbé biztonságos mint a windows xp. És a 95 a legbiztonságosabb. (Mert ahoz már nem adnak ki biztonsági frissítést, mert nem támogatott...) Ezek a szép statisztikák :D

    És senki ne magyarázza meg, hogy a _legálisan_ ingyenes linuxomnál olcsóbb a windows :D
  • janyikzs
    #22
    Ez sajnos így igaz..

    Tipikus esete a több pénzből még többet, még többet....
    Az a befektetőknek nem elég, hogy "csak" az op. rendszert fejlesztgetik, plusz persze még a saját dolgaikat újítják (office, server, stb.), ők azt látják, hogy más cégek milyen új és új dolgokkal rukkolnak elő. Örülnek, ha az ő befektetésük is "nyílt" lenne minden új dologra...
  • Hege15
    #21
    Na emberkék elprédikálom hogy mért megy ez az egész:
    A Microsoft ( áh leirtam helyese ) Egy hatalmas nagyvállalat ami túl hamar érte el a maximumot. Nős a Microsoft-nak vannak részvényesei ezek a részvényesek csak azt nézik mikor nővekszik a Microsoft vagyis mikor lesz több pénzük. ( Ezért állít minden hazugságot a Microsoft , reklámok , minden második nap egy semmitmondó hír a Vistáról. Na de ezt nem tennék akkor nem nőnének és akkor nem nőnek a részvények értékei és akkor a Befektető, részvényesek elkérik pénzüket és lelépnek a microsoft pedig ottmarad semmenyi lóvéval megtörve, több 10 000 ember elbocsátása Nemzetközi... minden stb.
    Nos a Microsoft pedig nem tud mit csinálni vagy egyre nő vagy becsődől.
    Most sokan kérdezik az hogy : De akkor mért nem a rendszerük feljlesztésével törödnek?!
    Igen ez megint összefügg az elöbb leírtakkal, nincs ők fejlesztenek de mindenbe van hiba a microsoft pedig nem tud szembeszállni több 10 000 hacker-rel !
    Ezért adták a service pack 2 -őt na és persze a folyamatos Update-k
    És a pénz miatt ők már kénytelenek az új Windows-t fejleszteni.
    A Microsoft egy olyan cég aminek 2 lehetősége van vagy a CSÚCSON MARADÁS vagy a BIZTOS HALÁL.
    Ezen gondolkozzatok el egy kicsit és ne a wégtelen windóz utálat beszéljen belöletek
    Köszönöm mindenkinek aki végigolvasta ezt a hosszú szöveget.
    Hege15

  • Gemnon
    #20
    De egyébként nekem nagyon tetszik:
    If you support Open Source software, you support terrorism.
    8 out of 10 terrorists use GNU/Linux Systems.

    Az a baj, hogy míg ez csak kifigurázás, a többi "független tanulmány" is hasonló.
  • Major
    #19
    1. Szánalmas, hogy ilyenekt elhiszel, hogy volt ilyen windowsos reklám, mivel ez az oldal testvérkéje is lehetne mondjuk a funpics.hu, vagy gumicsimza.hu.
    2. Annyi tiszteletet bárkit/bármit megillet, hogy a nevét normálisan leírod, akármyennyira nem szimpatikus... (én sem írom azt hogy linfos...v. pilsnerfos)
  • Gemnon
    #18
    Ez csak átírat, kisarkítása az eredetinek. Ilyet még véletlenül se csinálna az MS méghogy egy valamiben a Linux bizonyuljon jobbnak.
  • pilsner
    #17
    siralmas/szánalmas ez a terrorista-linux rágalmazás a vinfostól
  • Gemnon
    #16
    A gémkapocs beszél, a kutya ugat és néha a képernyőre piszkít persze mindezt 3D-ben, és persze surroundba nyomja. Ezenkívül képes eddigieknél teljesen eltérő Word formátumba menteni, hogy az alternatívák, és rosszabb esetben az előző verziók se legyenek képesek normálisan olvasni.
  • Axon
    #15
    A felső képen jobb lenne ha a manus a jobb karját lendítené a magasba egy hangzatos "Heil Billi!" felkiáltással.
  • Axon
    #14
    "megjelenik az Office irodai szoftvercsomag csúcskategóriás változata is"

    Vajon mit takarhat az a hangzatos "csúcskategóriás" jelző. Talán itt már full 3D-s gémkapocs fog a szerncsétlen user képébe vigyorogni 1 millió poligonból felépítve.
    Na az tényleg csúcs lenne...