19
-
P3h3ly #19 vicces, ezt én is megmondtam volna nekik :) ide nekem azt a sok millió dollárt de azonnal!!! -
#18 Annyira háttal azért nem vagyok a témának, pedig a melóhoz valóban nem kell. Inkább ott a lényegi különbség hogy Én csak tudom hogy mit kell csinálni de a nagy többség azt is tudja hogy miért kell úgy csinálni. -
fonak #17 Azért ez elég szégyen, korán lemaradtál :) Hisz még "csak" 30-35 lehetsz. Jó tudom munka (ha nem kapcsolatos a PC-vel), család stb... meg a az aggkori bemattulás:) ez utóbbit magamon is érzem. -
#16 14 évesen még nekem kellet oktatni a családot a VHS videók programozására, bekötésére és mindenki csak pislogott.
Ma ha gondom van a pc-vel a szomszéd 14 éves srác ugrik át hogy segítsen.
Semmi sem változott a mai fiataloknak már természetes hogy a mindennapok része. Számukra mindig is volt számítógép, net stb. Persze hogy ők használják leginkább.
-
#15 LÁL -
#14 Bementek volna egy chatre, ott is láthatják, hogy tele van 12-15 éves vérpistikékkel... -
#13 Nagyon sok logika kellett ehhez a tanulmányhoz...
sosem hittem volna. -
MacrosTheBlack #12 Ezexerint nemcsak nálunk volt sulinet. -
Hege15 #11 Mitöbb
én oktatattam a volt info tanárom
komolyan
mert ő csak az office-hoz értett
én meg a többieknek nyomtam a sódert
szinte én tanitottam az info órán
:D -
#10 Ha az én megboldogult tinédzserkoromban (amikor még a BBS-ek is újdonságnak számítottak és a 16Kbit-es Zyxel modemek jelentették a letöltések csúcsát - már ha a Postafelügyelet engedélyezte :)) meglett volna a jelen szinten elérhető világháló (ugyanis az Internet akkoriban a tudományos elité volt, minden multimédiás sallang nélkül és méregdrágán) én is rajta lógtam volna. -
#9 "Egy friss tanulmány szerint a tinédzserek járnak élen az új technológiák, eszközök – ezen belül is az internet – befogadásában és alkalmazásában, és ők vezethetik be a társadalmat a digitális korba."
Ez szerintem is így van. -
Admiral #8 ... Resistance is futile! :) -
FTeR #7 haha, SG meg a 13as pistikék -
benczurzs #6 Szerintem ez a tanulmány nagyon sok millió $-ba került.
Az USA-ban biztos nincsenek pénzügyi gondok, meg szegények, ha ilyen kutatásra költenek ilyen sok pénz -
#5 We are the TeenagerBorg. All of your technological and cultural advantages will be assimilated :) -
#4 Ez a tanulmány sem ingyen készült, ebben biztos vagyok, viszont azt a zsetont el lehetett volna másra is költeni: pl. rám -
Luminas #3 Komolyaaaan? Hogy mik vannak... -
#2 Ezt én is megmondtam volna nekik ha kérdezik. -
#1 és ehhez tanulmányt írni? lál