A tinik uralják a világhálót

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicces, ezt én is megmondtam volna nekik 😊 ide nekem azt a sok millió dollárt de azonnal!!!

Asperot
Annyira háttal azért nem vagyok a témának, pedig a melóhoz valóban nem kell. Inkább ott a lényegi különbség hogy Én csak tudom hogy mit kell csinálni de a nagy többség azt is tudja hogy miért kell úgy csinálni.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Azért ez elég szégyen, korán lemaradtál 😊 Hisz még "csak" 30-35 lehetsz. Jó tudom munka (ha nem kapcsolatos a PC-vel), család stb... meg a az aggkori bemattulás😊 ez utóbbit magamon is érzem.
Asperot
14 évesen még nekem kellet oktatni a családot a VHS videók programozására, bekötésére és mindenki csak pislogott.
Ma ha gondom van a pc-vel a szomszéd 14 éves srác ugrik át hogy segítsen.
Semmi sem változott a mai fiataloknak már természetes hogy a mindennapok része. Számukra mindig is volt számítógép, net stb. Persze hogy õk használják leginkább.

Ahány ház, annyi baj legyen.

immovable
LÁL
Bith
Bementek volna egy chatre, ott is láthatják, hogy tele van 12-15 éves vérpistikékkel...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Munch
Nagyon sok logika kellett ehhez a tanulmányhoz...
sosem hittem volna.

Ezexerint nemcsak nálunk volt sulinet.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Mitöbb
én oktatattam a volt info tanárom
komolyan
mert õ csak az office-hoz értett
én meg a többieknek nyomtam a sódert
szinte én tanitottam az info órán
😄
Laci73
Ha az én megboldogult tinédzserkoromban (amikor még a BBS-ek is újdonságnak számítottak és a 16Kbit-es Zyxel modemek jelentették a letöltések csúcsát - már ha a Postafelügyelet engedélyezte 😊) meglett volna a jelen szinten elérhetõ világháló (ugyanis az Internet akkoriban a tudományos elité volt, minden multimédiás sallang nélkül és méregdrágán) én is rajta lógtam volna.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

TothLaci
"Egy friss tanulmány szerint a tinédzserek járnak élen az új technológiák, eszközök – ezen belül is az internet – befogadásában és alkalmazásában, és õk vezethetik be a társadalmat a digitális korba."

Ez szerintem is így van.
... Resistance is futile! 😊

haha, SG meg a 13as pistikék<#idiota>
Szerintem ez a tanulmány nagyon sok millió $-ba került.
Az USA-ban biztos nincsenek pénzügyi gondok, meg szegények, ha ilyen kutatásra költenek ilyen sok pénz <#conf>
h4x0r
We are the TeenagerBorg. All of your technological and cultural advantages will be assimilated 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

janyikzs
Ez a tanulmány sem ingyen készült, ebben biztos vagyok, viszont azt a zsetont el lehetett volna másra is költeni: pl. rám <#idiota>

Komolyaaaan? Hogy mik vannak...
Lenny
Ezt én is megmondtam volna nekik ha kérdezik.

R Ö R G E

ncswork
és ehhez tanulmányt írni? lál