19
  • P3h3ly
    vicces, ezt én is megmondtam volna nekik :) ide nekem azt a sok millió dollárt de azonnal!!!
  • Asperot
    Annyira háttal azért nem vagyok a témának, pedig a melóhoz valóban nem kell. Inkább ott a lényegi különbség hogy Én csak tudom hogy mit kell csinálni de a nagy többség azt is tudja hogy miért kell úgy csinálni.
  • fonak
    Azért ez elég szégyen, korán lemaradtál :) Hisz még "csak" 30-35 lehetsz. Jó tudom munka (ha nem kapcsolatos a PC-vel), család stb... meg a az aggkori bemattulás:) ez utóbbit magamon is érzem.
  • Asperot
    14 évesen még nekem kellet oktatni a családot a VHS videók programozására, bekötésére és mindenki csak pislogott.
    Ma ha gondom van a pc-vel a szomszéd 14 éves srác ugrik át hogy segítsen.
    Semmi sem változott a mai fiataloknak már természetes hogy a mindennapok része. Számukra mindig is volt számítógép, net stb. Persze hogy ők használják leginkább.
  • immovable
    LÁL
  • Bith
    Bementek volna egy chatre, ott is láthatják, hogy tele van 12-15 éves vérpistikékkel...
  • Munch
    Nagyon sok logika kellett ehhez a tanulmányhoz...
    sosem hittem volna.
  • MacrosTheBlack
    Ezexerint nemcsak nálunk volt sulinet.
  • Hege15
    Mitöbb
    én oktatattam a volt info tanárom
    komolyan
    mert ő csak az office-hoz értett
    én meg a többieknek nyomtam a sódert
    szinte én tanitottam az info órán
    :D
  • Laci73
    Ha az én megboldogult tinédzserkoromban (amikor még a BBS-ek is újdonságnak számítottak és a 16Kbit-es Zyxel modemek jelentették a letöltések csúcsát - már ha a Postafelügyelet engedélyezte :)) meglett volna a jelen szinten elérhető világháló (ugyanis az Internet akkoriban a tudományos elité volt, minden multimédiás sallang nélkül és méregdrágán) én is rajta lógtam volna.
  • TothLaci
    "Egy friss tanulmány szerint a tinédzserek járnak élen az új technológiák, eszközök – ezen belül is az internet – befogadásában és alkalmazásában, és ők vezethetik be a társadalmat a digitális korba."

Ez szerintem is így van.
  • Admiral
    ... Resistance is futile! :)
  • FTeR
    haha, SG meg a 13as pistikék
  • benczurzs
    Szerintem ez a tanulmány nagyon sok millió $-ba került.
    Az USA-ban biztos nincsenek pénzügyi gondok, meg szegények, ha ilyen kutatásra költenek ilyen sok pénz
  • h4x0r
    We are the TeenagerBorg. All of your technological and cultural advantages will be assimilated :)
  • janyikzs
    Ez a tanulmány sem ingyen készült, ebben biztos vagyok, viszont azt a zsetont el lehetett volna másra is költeni: pl. rám
  • Luminas
    Komolyaaaan? Hogy mik vannak...
  • Lenny
    Ezt én is megmondtam volna nekik ha kérdezik.
  • ncswork
    és ehhez tanulmányt írni? lál