Tovább hanyatlik a hordozható eszközök piaca

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem zire 72-m van.
Szedtem le rá tcpmp-t(the core pocket media player).
open source szoftver.
És mindent lejátszik.
Ha a géprõl simán, áttömörítés nélkül átmásolom az sd kártyára, még akkor is lejáttsza, szaggatás nélkül.
Játékra most találtam rá egy gameboy emulátort, szintén gpl-es. Bekonfigoltam a billentyûket, és tök jó!(Csak kár, egyenlõre még csak fekete-fehér, meg nincs hang, de a csávó folyamatosan fejleszti)
25-30 rugóért meg már kapsz hozzá bluetooth gps modult is.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Van laptopom és van PDA-m. (meg pc-m is) Szóval van összehasolítási alapom.

A legtöbb ember megveszi a PDA-t, hogy majd milyen jól fog vele internetezni, filmet nézni, játszani, navigálni

Na ez az, amit ne higgy.
Játszani, netezni nem igazán jó, filmet rárakni macerás.

Amire én használom MINDEN NAP:
e-book, MP3. Gyakran diktafon. Mivel teló is van benne, minden ahhoz kapcsolódó. Sakk, passziánsz.

Hetente egy-kétszer:
Filmnézés. IRC.

Havi rendszertelenséggel:
Képnézegetés, NET, szótárak. Térképproggik.

Szóval a lényeg az, hogy aki PDA-t vesz, legalább elképzelése legyen róla, mire jó - mire nem. Mire akarja használni?

Amúgy pénzkidobás.

Az viszont nagy buli, hogy párszáz könyv itt a zsebemben 😊

Talán átlag ember PDA-t semmire se tud használni, fõleg ha nincs hozzá netkapcsolat... Meg tényleg elég drága. Ha GPS-re van szükségem soxor, csak akkor fogok venni... Laptop tényleg jobb befektetés.
janyikzs
Más se vesz évente, viszont az ilyen kijelentésekkel vigyázni kell, mert elkezdenek olyanokat gyártani, amelyek "rövidített" élettartamúak, mint pl. a mai TV-k.
Egyébként összehasonlítva egy jobb PDA árát egy laptoppal, inkább az utóbbi a jobb befektetés (szerintem)!

Talan azert, mert nem veszek minden évben új PDA-t, és ezzel nem vagyok egyedül a világon? 😊