5
  • Caro
    Nekem zire 72-m van.
    Szedtem le rá tcpmp-t(the core pocket media player).
    open source szoftver.
    És mindent lejátszik.
    Ha a gépről simán, áttömörítés nélkül átmásolom az sd kártyára, még akkor is lejáttsza, szaggatás nélkül.
    Játékra most találtam rá egy gameboy emulátort, szintén gpl-es. Bekonfigoltam a billentyűket, és tök jó!(Csak kár, egyenlőre még csak fekete-fehér, meg nincs hang, de a csávó folyamatosan fejleszti)
    25-30 rugóért meg már kapsz hozzá bluetooth gps modult is.
  • LowEnd
    Van laptopom és van PDA-m. (meg pc-m is) Szóval van összehasolítási alapom.

A legtöbb ember megveszi a PDA-t, hogy majd milyen jól fog vele internetezni, filmet nézni, játszani, navigálni

Na ez az, amit ne higgy.
    Játszani, netezni nem igazán jó, filmet rárakni macerás.

Amire én használom MINDEN NAP:
    e-book, MP3. Gyakran diktafon. Mivel teló is van benne, minden ahhoz kapcsolódó. Sakk, passziánsz.

Hetente egy-kétszer:
    Filmnézés. IRC.

Havi rendszertelenséggel:
    Képnézegetés, NET, szótárak. Térképproggik.

Szóval a lényeg az, hogy aki PDA-t vesz, legalább elképzelése legyen róla, mire jó - mire nem. Mire akarja használni?

Amúgy pénzkidobás.

Az viszont nagy buli, hogy párszáz könyv itt a zsebemben :)
  • startmenu
    Talán átlag ember PDA-t semmire se tud használni, főleg ha nincs hozzá netkapcsolat... Meg tényleg elég drága. Ha GPS-re van szükségem soxor, csak akkor fogok venni... Laptop tényleg jobb befektetés.
  • janyikzs
    Más se vesz évente, viszont az ilyen kijelentésekkel vigyázni kell, mert elkezdenek olyanokat gyártani, amelyek "rövidített" élettartamúak, mint pl. a mai TV-k.
    Egyébként összehasonlítva egy jobb PDA árát egy laptoppal, inkább az utóbbi a jobb befektetés (szerintem)!
  • strogg
    Talan azert, mert nem veszek minden évben új PDA-t, és ezzel nem vagyok egyedül a világon? :)