Aggódnak a tudósok a nem-halálos fegyverek miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Mondtam, hogy nem hatékony. Bár nehéz elképzelni, hogy ezt pont az amcsi tisztek nem tudják.
Pszichológiai hatása persze van, de kizárólag civilek ellen, és csak addíg, amíg rá nem jönnek õk is, hogy nem túl nehéz ellene védekezni (pl. pince). Sûrûn lakott területen lehet még esélye, de nem tudok olyanról, hogy városokat bombáztak volna a II. VH után (Tudtommal sem Vietnamban, sem Koreában nem bombáztak komolyan városokat).
Fõleg a célponttól, meg az elérni kívánt pszichikai hatástól függ, hogy milyen ,ódszert használnak.
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Mellesleg nagyon nem hatékony. Elsõsorban azért alkalmazták, mert csak így tudták elég biztosan eltalálni a célpontot.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Számolja valaki, hogy hány napunk van a következõig??
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"Tudtommal ez a topik nem a ti feltört magánlevelezésetek... Talán érted, miért írom ezt. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy."
(Inkább te érzed magad moderátornak, nem? Nem kérdezhetek tõled valamit egy nyilvános fórumon, vagy mi?)
Tudtommal nem vagy moderátor...
A demokrácia olyan, milyenné tesszük... Ha nem hiszünk ebben, akkor olyan lesz, amilyennek nem szeretnénk... (Mivel akkor csak az öncélú üzleti és egyéb érdekek érvényesülnek.)
És ettõl függetlenül elõfordulhat, hogy valakinek pl. nem teszik a helyi kultúra, törvények, adózás, stb.
Na a nagy demokrata :D
Menj vissza amerikába, nyalizd össze magadnak az állampolgárságot aztán irány a haditengerészet és oszthatod az észt meg a plasztik-igasságot a rohatt mindenki-aki-nem-amerikaiaknak :)
Jobban is teszed, ha visszamész.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
"Persze, hogy senki nem élne szivessen egy olyan országba, ahol egy õrült irányít mindent."
Nono. Olvass picit vissza, de elõtte ülj le, nehogy hanyatt ess a "de saddam legalább rendet tartott" meg a népviselet vs nyugati divat vs halálra kövezés tipusú hozzászólásokon. Én ezekre válaszoltam és ezeket az idiókát küldeném szívbõl abba a szemétdombba, hogy ott rohadjnak meg és gondolkozzanak ezen picit, melyik is a jobb...
Persze, hogy megvannak. Csak értelmes ember helybõl belátja, hogy az ezek a hibák arányaiban nagyságrendekkel eltérõek...
"Demokráciában miért döntene valaki úgy hogy nem bírja tovább és inkább lelép, hiszen a demokrácia jó!"
Ennél, lehet, hogy egy "picit" bonyolultabb a kérdés, ráadásul már maga a lehetõség is sokat számít, szemben azzal az elnyomó szemétdombbal, ahonnan hanyat homlok menekülnének nagyon sokan, ha tehetnék. Bár igazából csak be kéne telepíteni ezt a sok idiótát innen, aki szerint az a jó, a sok szerencsétlen helyére akik már megtapasztalták ezt a "jót" és akkor mindenki boldog lenne...
Mármint te és a mindent elsöprõ csendes többség :)
Az iráni buziknak nem Szaddamtól kellet volna engedélyt kérniük mert õ "iraq"-ban volt fõnök.
Demokráciában miért döntene valaki úgy hogy nem bírja tovább és inkább lelép, hiszen a demokrácia jó! :)
Igazad van, ég és föld. Hogy nem vettük eddig ezt észre...
Elvégre iraq-ban inkább a megcsonkítás a tömegsírba lövés a népszerû, nem az akasztás. A változatosság gyönyörködtet.
"megszoksz vagy megszöksz."
Hát igen, demokráciában tényleg dönthetsz úgy nem bírod tovább és inkább elmész abból az országból. Hogy ez a sok buta közelkeleti miért nem veszi ezt igénybe, elképzelni nem tudom, hiszen csak írt egy pár soros levelet saddam bácsinak és már mehetett is... (de lehet, hogy nem külföldre ment utána)
Minden országnak vannak törvényei aminek a megszegését büntetik, megszoksz vagy megszöksz.
"mert megérdmled!"
Én sajnos egyetlen darab csak fehéreknek táblát se láttam kint létem során, igy mutass nekünk inkább te egyet. (mostani legyen) És persze a hülyéken kivül mindenki belátja, még ha létezne is ilyen megkülönböztetés, hogy nem engednének be egy boltba nem fehéreket, az is "picit" más kategória, mint hivatalosan, "legálisan" halálra kövezni egy nõt, mert nem a "népviseletnek" megfelelõen van öltözve. De említhetünk pár tízezres tömegsírokat is iraqból amiket mostanában tárnak fel és azok vannak benne, akik nem értettek egyet saddammal. De neked is ott a helyed, kár, hogy már nincs saddam, úgy lenne csak neked való igazán.
a kép
Minden országnak megvan a saját népviselete. Még Nyugat-Európában is. Vidéken elég gyakran viselik, ahogy nálunk is.
Azt hiszem, hogy te egy kicsit szemellenzõs vagy. Azt hiszed, hogy az, és csak az a jó, ami amerikai. Ha ennyire tetszik, menj oda. Hamar lehervadna a mosoly az arcodról, amikor megtapasztalnád, hogy milyen is az a "demokrácia".
NÉPSZERÛ??? Meg vagy te buggyanva... Ha egy iraqi nõ nem a remek "népviseletében" van, akkor halálra kövezik vagy megcsonkítják. (keress rá!) Éppeszû ember ezt nem említi egy lapon se a nyugati kultúrák divatjával, mert halvány köze sincs hozzá!!
Tényleg szívbõl kivánom azoknak akiknek ez tetszik, hogy ott éljenek, megérdemlik. Majd keresek pár "szép" képet-videót, hogy is intézte anno az állam és saddam a vitás dolgokat az amcsik elõtt, aztán lehet hasonlítgatni, az itteni csúnya nyugati "elnyomáshoz".
Ja, és volt a WWII elõtt egyezmény a hadifoglyokal való bánásmódról, és nagyvonalakban a háború szabályairól. Nem akarok hülyeséget mondani, szal nem írom le, hogy mikor, és hol, de tuti volt. Épp ezért bántak a németek olyan kegyetlenül a szovjet hadifoglyokkal, mer a szovjetunio nem írta alá ezt az egyezményt, ezér a németek az oroszokra nem tartották érvényesnek. Az angolokkal, és az amcsikkal viszont tisztességessen bántak, mer õk aláírták.
Amúgy kísérleteztem már mikrohullámmal <#nyes>#nyes>
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Ez tok jo lehet, borozeskor. Csak rateszed a kezed, es enjoy the feeling:) Persze ez a csajoknal is jol johet:)
Amugy meg tudha6o lola kora. Aztmondta idosebb archkoven-nel. Tehat 32<. Szep kor:) Bar sztem olyan 25 korul lehet, mert ez nagyon gyenge volt: "Téged meg valószínûleg azért érdekel ennyire, mert már kész gyalázkodásaid vannak minden életkorra kihegyezve, csak elõ kell venni a tarsolyból." <#crazya>#crazya> Sztem meg ossze kene jonni eccer a furumozoknak, inni,+ stb. Lola volna kedved sexelni a forumos fiukkal ?:)<#puszi>#puszi>vagy inkabb kihagyod ?
Szerintem kb most kéne ezt az egészet abbahagyni, mert nagyon csúnya vége lehet.
Vagy akkor fogják be a média száját rendesen. Nekem mindegy micsinálnak de egy nagyobb konfliktust nem ártana elkerülni!
Ha a közelkeletiek végül megmakacsolják magukat és nem akarnak több olajat adni, akkor a nyugat nem tudja megszállni a térséget Szíriától kezdve Pakisztánig!!!!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Már jó ideje nem tudom eldönteni ki volt szemetebb, Szaddam vagy a jenkik?